Birde kıl dökücü krem sevmiyorum jiletle almak gibi oluyor. Birde ağda yapınca morluk olması normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu konuda çok bilgim yok kim ne derse denerim işin profesyonelleri kızlar. Yardım bekliyorum. İlk defa bu site cidden işime yaradı normalde soramam bunu
Ağda da hangisi daha iyi? Veet denedim erkeklere göre değil fark ettim. Tavsiye verir misiniz?
Bioderma nın vardı bir tane gayet iyiydi ama erkek için olur mu bilmiyorum. Lazer düşünebilirsin. Morarmanın sebebi yanlış uygulama ya da aşırı hassas cilt olabilir. Sert ve sıkı bölgeler kolay kolay morarmaz, hassas ince bölgeler morarabilir.
Benim cildim hassas ya birinin teri bile deyse kızarır. Lazer çok pahalı ya baya para istiyorlar. Bir motor parasından fazla. O kadar veremem. Acıya katlanırım geçer. O dediğini deneyeceğim. Tam ismi ne?
Sürüyorsun sonra ılıkken (sıcak olmamalı yakar) bezleri oluyor hazır, onu yapıştırıp çekiyorsun. Alışır ve iyi kullanırsan güzel temizler. Isıtıp kullanması biraz yorucu, belki ilk deneyim için kuaföre yaptırabilirsin. Nasıl yapıldığını anlarsın
Bu arada soru hakkın var mı? Var ise şunu sorsana beni de davet et olur mu? Parfüm mü deodorant mı? Parfüm çok denedim deodorant tarzı olanlar hep daha güzel kokuyor Parfüm bulamadım çok birde hangi Parfüm kullanıyorsunuz de olur mu?
Rica ederim ne demek. 2-3 ayda bir kadın jileti kullan (veet), onun dışında ağda öncesi terlemediğinden emin ol yoksa yapışmazlar, ağda yı 2 ye kesip o şekilde kullan ve tek seferde çek. Bunlarda kapanış tavsiyelerim olsun. İyi geceler
Gördüm gördüm bizim iş yerinin önünde Gratis var alacağım çıkarken. Millet arkamdan gülmez inşallah ya... Geçen ağda aldım kız güldü. Hafif moralim bozulmadı değil...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bioderma nın vardı bir tane gayet iyiydi ama erkek için olur mu bilmiyorum. Lazer düşünebilirsin. Morarmanın sebebi yanlış uygulama ya da aşırı hassas cilt olabilir. Sert ve sıkı bölgeler kolay kolay morarmaz, hassas ince bölgeler morarabilir.
Benim cildim hassas ya birinin teri bile deyse kızarır. Lazer çok pahalı ya baya para istiyorlar. Bir motor parasından fazla. O kadar veremem. Acıya katlanırım geçer. O dediğini deneyeceğim. Tam ismi ne?
Anladım. Sir ağda da deneyebilirsin geneli iyidir. Söylediğimi bulamadım hep tüy dökücüleri kalmış
Onu kullanırken o kuruyor direkt çekiyor musun yoksa o nasıl bir şey
Roll on gibi bir katman bırakıyor o kuruyor sonra çekiyor musun onu öyle mi?
Sürüyorsun sonra ılıkken (sıcak olmamalı yakar) bezleri oluyor hazır, onu yapıştırıp çekiyorsun. Alışır ve iyi kullanırsan güzel temizler. Isıtıp kullanması biraz yorucu, belki ilk deneyim için kuaföre yaptırabilirsin. Nasıl yapıldığını anlarsın
Öğrendim teşekkür ederim sana da cevap için sağol sinsirella
Rica ederim
Kuaför erkekler yapmıyor kadın kuaförüne de gidemem ya gidebilsem buraya yazmam 😂😂😂
Sizde yapılıyor sanıyordum, şaşırdım
Yok yapılmaz hiç görmedim ben zaten çoğu erkek de almaz da ben rahatsız oluyorum sevmiyorum hoşuma gidiyor kıl olmayınca daha ferah oluyor
Epify tüy dökücü krem de var. Denemek istersen aklında bulunsun.
Onları çok denedim de azaltmiyor hatta bazıları kalinlastiriyor hoşuma gitmedi ondan artık ağda
Anladım, ağda da kıl kökünün deriye dönmesine sebep olur. Nadiren de olsa jilet kullan mutlaka
Hee tamam bu sözünü unutmayacağım cidden çok yardımcı oldun en içten teşekkürlerimi sunuyorum...
Bu arada soru hakkın var mı? Var ise şunu sorsana beni de davet et olur mu? Parfüm mü deodorant mı? Parfüm çok denedim deodorant tarzı olanlar hep daha güzel kokuyor Parfüm bulamadım çok birde hangi Parfüm kullanıyorsunuz de olur mu?
Rica ederim ne demek. 2-3 ayda bir kadın jileti kullan (veet), onun dışında ağda öncesi terlemediğinden emin ol yoksa yapışmazlar, ağda yı 2 ye kesip o şekilde kullan ve tek seferde çek. Bunlarda kapanış tavsiyelerim olsun. İyi geceler
İyi geceler yok sanırsam artık yarın sorarım onu hakkım bitti 😔 ss alayım da şurayı arada bakarım
Rolon şeklinde ısıtıcı ve ağda alıp deneyebilirsiniz. Morarma daha çok ağdayı takarak çektiğiniz için olur.
Takarak çekme ne ya 😂
Bildiğin yapıştırıp çekiyorum
Ağda bandını uzun yapıştırıp tek seferde çekemeyince veya gerdirip çekemeyince buna takarak çekme deriz bizim buralarda 😂
Uygun bir dil ile nasıl yapmalıyım anlatsana? Bilgim yok çok
Hee o tek seferde çekiyorum da bazen çekemiyorum tabi acıdan vücudum kirleniyor
O dediğin şey ne? Rolon olan tavsiye verebilir misin?
Daha küçük şekilde yapıştırıp derinizi gerdirerek tek seferde çekin tabi kılın yönüne göre doğru olacak şekilde
Kartuş ağda diye de geçiyor sesu uygun hem de bi bakın isterseniz
He o şekilde olmalı peki geremiyorsam o yeri
He bakayım dur ya valla sağolasın bir saniye bakıyorum
Bebek pudrası kullanabilirsiniz ağrıyı da azaltır morluğu da
Vayyy süper denerim dur dur o şeye bakacağım
Eee o kartuş agdayi alınca onun için bez gerekecek onu nereden alacağım orada satılıyor mu gene o
Yoksa bezsiz mi o
Büyük marketlerde bile mevcut ağda bezleri :)
Hee tamam o şekilde deneyeceğim ya bu hafta sonu teşekkür ederim yardımın için
Rollon al bir de sesu ısıtıcı al daha rahat
Gördüm gördüm bizim iş yerinin önünde Gratis var alacağım çıkarken. Millet arkamdan gülmez inşallah ya... Geçen ağda aldım kız güldü. Hafif moralim bozulmadı değil...
offf takılma öyle saçma s*lak insanlara boş ver
Tamam denerim yani sağol destek için 🙏🙏🙏