AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kızlar paraya ve tipe bakarlar
ikincisinin de tipi iyi ama ilki çok hafif daha iyi
İkisi de farklı kız tiplerinden ekmek yer.
mesela
İri, heybetli erkekleri dominant ve erkeksi kızlar seviyor. Feminen, bakımlı kızlar yakışıklı erkek seviyor.
Heybetli ve orta tipte olan.
İkiside beğenilmez 😂
sen hangisini begeniuorsan o
Daha insan olanı hangisiyse onunla devam et
sen beğenilen bi hatunmusun aw erkek seçiyosun.
aslında ben seçmiyorum kalbim hangisine atıyorsa odur benim için ama arkadaşım kıyaslıyor ikisini
geçin bu işleri
kusura bakma rahatsızlık verdik
yoo rahatsızlık değilde. soru soru değil aw
nasıl bir soru cevaplamak istiyorsun ki? cevaplamasaydın o zaman
Türkiye'nin şeker pancarı rezervlerini sor. ahaha.. ama olgun bi kızsın belli cevabından.
olgun değilim ya yaşım ileri zaten
yaştan bahseden kim. stabil brisin işte. sakin ruhlu
evet tam olarak böyleyim?
iyi işte.🤷♂️iç dünyanı bilemem ama vibe olarak güven veren bi hatunsun
sağ ol çok kibarsın. ilk cevabında bir tık aşağılanmış hissettim ama bana birkaç kişi yılışıyor bazıları not falan bırakıp bir şeyler yemeye davet ediyor ben de bunları arkadaşımla paylaştığımda sen çok safsın artık bunlardan biriyle ol ( hiç erkek arkadaşım olmadı) da paralarını ye azıcık diyor. kötü niyetli bir kız feğil ama sorguladım biraz dediğini
başkasının tavsiyesiyle iş yapılmaz. sen ne isen osun. ama safta olmak kötü değil. sadece biraz aklınla hareket et yeter. yılışanlara karşı sergilediğin tavırda bence doğru. birilkte olmak, para yemek senden çok şey alıp götürebilir. sonra adın kapı ziline çıkar.
evet zaten bu benim tarzım değil. ben sadece uzun zaman peşimde olan birine yüz verdiğimde benden soğuyacak gibi hissediyorum hepsi bu
yok öyle bişi. ona göre tavır belirlersin. nedir bu şüphen, yersiz?
belkide hiç yaşamıcan şeyi düşünerek kendine yaşatma hastalığı var sende galiba.
erkeklerde var bence bu tarz bir yaklaşım. elde edince istekleri kaçıyor
elde edilme ozaman sende
sonsuza kadar bekar ve de yalnız kalma seçeneği ürkütücü
ürkme. sonsuz dek diye bişi yok ayrıca. bekarlığı bilemem, ama yalnız kalmazsın.
yalnız kalabilirim çünkü kız arkadaşlarımda da tek hatasında direkt silip atarım. karşı cins olunca da kendime sıkılma ve soğuma konusunda güvenmiyorum. fakülteden birisi var mesela. gerçekten dolu dolu bir çocuk ailesi de zaten eğitim seviyesi belli insanlar. o da çalışıpta bu sıralara gelmiş her neyse. nedense o düzgün bir imaj çiziyor benim gözümde ama belki de bana yaptığı onca jestten dolayı hoşuma gidiyor. belki de bu ya3vşamaları bitince benim de ona bir duygum kalmayacak. çok sorguluyorum çünkü bazen alakasız noktalarda karşı cinsten soğuyabiliyorum, kendimi de değiştirmem mümkün değil zaten.
seni ısındıran jestler, yavşamalar olunca sonradan soğuman kabullenilebilir🤷♂️. kişilik , duruş, davrnış, uyum önemli
kalbim de aklım da bu kişi de hemfikir sadece o tıp fakültesini ilk girişinde kazanıcak kadar çalışkan ben üçüncü senwmde kazandım:( ondan 2 yaş büyük olduğumu bilmiyor bir de bu var
bak tatlım, kazanmak başka, okumadaki başarı başka. zeki olduğunu baştan anladım. ama sen bırak jestleri ve yvşaklıkları, deeslerine odaklan. zor bölüm aw, egzamalar çıkmaya başlar yakında. bide aşk meşk İşleri sıkmasın canını
günü gününe çalışınca sanıldığı kadar zor olmuyor. tabii ki zor ama abartıldığı kadar değil. cerrahpaşada okuyup gezip eğlenen çalışan arkadaşlarım da var. bu fakültedekilerin de sevip hoşlanmaya hakları var yani neden bu abartı tepki?
abartı falan yok. biri birini baltalamıyosa sev, sevil🤷♂️sorun yok.
teşekkür ederim kafanı şişirdim
kafam şişmedi.
sev, sevil, naparsan yap. seçici ol. ama ilk plan okulun olsun.
benim de egzamam çıkmadı
ahahaaa. çıkar, emin ol.. ahaha.. saçların dökülür. ahahaa. hele bi ilerle, iki, üç, dört, beş.. altı rahat intern😃parada alıcan asgari ücret
saçlarımda iki üç tel beyaz var bunlar sayılırsa tabii. yarı burslu okuyorum ilk dönem part çalışıp aynı zamanda da okulu beraberinde götürdüm 3,52 ortalama yaptım. işte çalışmasam çok rahat yaparım ama aileme yük olmadan bitirmek istiyorum. aşk meşkle kafayı bozmadım meraklanma
ahaha tmmmmm kızma 🤷♂️ doğal dürtülerine saygı duyuyorum. ama bu bölüm önemli, ihmale gelmez. çalışıp para kazanıp kendine ve ailene destek olmaya çalışmanda takdire şayan
yok kızmadım dürtülerimle de kafayı bozmadım. sağ ol cevaplar için
kafayı bozdun demedim.. neyse sana her alanda başarılar müstakbel doc.. bye👋
bye bye beyefendiii
sana hepsi olur dayıoğlu
Tip aldatır ben karakterine bakarım
Noldu? Niye unf yaptiniz :/
Cok sasirdim Şu an ve sebebini merak ediyorum acikcasi
202 boyum tipimde iyi
İkinci seçenek
Heybetli