Astroloji & Burçlar Burcunuzun Ingilizcesini Biliyor musunuz? coffeelover9 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Burnunuzun İngilizcesi Biliyor musunuz?Bilenler Yoruma? Biliyorum Bilmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Burcunuzun Ingilizcesini Biliyor musunuz? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Evet biliyorum 0 4 Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Söyle bakalım Yorumla u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Cancer demek Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Yengeç burcu musun Yorumla u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Evet Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% Boğa +1 yıl scorpion detay ister misin daha (akrep) 0 7 Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Boğa gözüküyor Yorumla secretman077 Boğa +1 yıl nerde gözüküyorr Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Xperia yazan yerin yaninda Yorumla secretman077 Boğa +1 yıl yanlışlık olmuştur akrebim de fark etmez boğa da olurr Yorumla secretman077 Boğa +1 yıl ? Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Öyle olsun Yorumla secretman077 Boğa +1 yıl senin ne Yorumla
anonimbiri29 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% Kova +1 yıl ya and my ascendant scorpio 0 5 Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Okey it is air element Yorumla anonimbiri29 Kova +1 yıl yes. What's your horoscope? Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl İ'm Virgo Yorumla anonimbiri29 Kova +1 yıl Başaklar hakkında hiç bisey bilmiyorum ama merak ettim 😄 Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Analitikci Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% Boğa +1 yıl B u l l. . 0 1 Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Taurus Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 450 cevap paylaştı. Scorpion ingilizcesi 0 2 Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Su Grubundasın Yorumla s Taciiiii Akrep +1 yıl Eved Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% Başak +1 yıl virgo 0 3 Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Aynıyız Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl We r same and virgo is earth element Yorumla SalvioHexia Başak +1 yıl exactly :) Yorumla
İyi1i Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Kova +1 yıl Burcum ya 0 5 Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl ya Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Kova ya Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Hava elementindesin Yorumla İyi1i Kova +1 yıl Yükselenim aslan Yorumla İyi1i Kova +1 yıl Ay burcum da oğlak Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 353 cevap paylaştı. Bilmem 0 1 Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Aries Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Biliyorum 0 6 Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Ney Yorumla Nükleerteori Kova +1 yıl ya Yorumla Nükleerteori Kova +1 yıl "ya" Yorumla Nükleerteori Kova +1 yıl İngilizcesini yazıyorsun "ya" diye düzeltiyor. Ne biçim site burası ya Yorumla coffeelover9 Başak +1 yıl Phisces Yorumla Nükleerteori Kova +1 yıl Kova Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet biliyorum
Söyle bakalım
Cancer demek
Yengeç burcu musun
Evet
scorpion detay ister misin daha (akrep)
Boğa gözüküyor
nerde gözüküyorr
Xperia yazan yerin yaninda