Bu son haftalarda Merkür retrosu sizin hayatınızı da alt üst etti mi?😒

Ben de her şey güzel gidiyordu ama bu son iki haftalık dönemde adeta dibin zirvesini yaşıyorum...

Manyak kardeşimin ipsiz sapsız herifi bulmasının yüzünden tüm aile kanser olcaz nerdeyse.

Huzursuzluk, Sinir, Stres, Kavga, Aile içi Gerilim, Kavga,... her şeyi zirvede yaşıyoruz.

2 hafta önce astroloji uzmanları bu retroya dair ciddi uyarılarda bulunmuştu. Bu retro döneminde sakın yeni bir ilişkiye yelken açmayın, o ilişkiden size hiç bir hayır gelmez diye...

Bizim beyinsiz de böyle bir dönemde belasını buldu işte!..

Daha yolun başında, şimdiden ciddi gerilimler...

Astrolojiye pek inanmazdım ama bazen işin uzmanları bir şey diyorsa yaptıkları bir araştırma ve bildikleri bir şey var ki toplumu uyarıyorlar. Çakma astroloji uzmanlarının dediği çoğu şey zaten palavra... Önemli olan işin ehli, doğru uzmanları kaale almamız.

Cumhuriyet Gazetesi :

2022'nin üçüncü yani 10 Eylül'de başlayan Merkür retrosu, 3 Ekim 'de bitecek.

Bu dönemde çevrenizde aile, iş, arkadaşlık, ilişkiler olmak üzere her alanda iletişimde ve yeni işlerde problemler yaşamanız olağandır. Gerektiğinden soğuk bir iletişimi benimseyebilir ya da olumsuzluklardan ötürü içinize kapanabilirsiniz. Bu dönem, alınganlıklar, kararsızlıklar yaşayabileceğiniz tehlikeli bir dönem olarak değerlendirilebilir.

Bu son haftalarda Merkür retrosu sizin hayatınızı da alt üst etti mi?😒