Ben de her şey güzel gidiyordu ama bu son iki haftalık dönemde adeta dibin zirvesini yaşıyorum...
Manyak kardeşimin ipsiz sapsız herifi bulmasının yüzünden tüm aile kanser olcaz nerdeyse.
Huzursuzluk, Sinir, Stres, Kavga, Aile içi Gerilim, Kavga,... her şeyi zirvede yaşıyoruz.
2 hafta önce astroloji uzmanları bu retroya dair ciddi uyarılarda bulunmuştu. Bu retro döneminde sakın yeni bir ilişkiye yelken açmayın, o ilişkiden size hiç bir hayır gelmez diye...
Bizim beyinsiz de böyle bir dönemde belasını buldu işte!..
Daha yolun başında, şimdiden ciddi gerilimler...
Astrolojiye pek inanmazdım ama bazen işin uzmanları bir şey diyorsa yaptıkları bir araştırma ve bildikleri bir şey var ki toplumu uyarıyorlar. Çakma astroloji uzmanlarının dediği çoğu şey zaten palavra... Önemli olan işin ehli, doğru uzmanları kaale almamız.
Cumhuriyet Gazetesi :
2022'nin üçüncü yani 10 Eylül'de başlayan Merkür retrosu, 3 Ekim 'de bitecek.
Bu dönemde çevrenizde aile, iş, arkadaşlık, ilişkiler olmak üzere her alanda iletişimde ve yeni işlerde problemler yaşamanız olağandır. Gerektiğinden soğuk bir iletişimi benimseyebilir ya da olumsuzluklardan ötürü içinize kapanabilirsiniz. Bu dönem, alınganlıklar, kararsızlıklar yaşayabileceğiniz tehlikeli bir dönem olarak değerlendirilebilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim arkadaşımla bu yüzden demek kavgalarım arttı 😂 bir haftadır her yerde tartışma 😳
Nasıl bir etkidir ben de bilmiyorum ama şu son bir kaç haftadır milletçe kafayı güzel yediğimiz kesin
ulen ben de niye çok fakirim diyordum. merkür yüzündenmiş demek.
Benim hayatım zaten altüst olmuş hangi retro gelirse gelsin hiçbir haltımı yapamaz zaten ☹️
Telafisi de yok diyorsun yani😕
Retroymuş şuymuş buymuş inanmıyorum diyorum