Aslan, akrep, yengeç, boğa, kova ve başak burçları ile iyi anlaşırım👌

Aslan, akrep, yengeç, boğa, kova ve başak burçları ile iyi anlaşırım👌
yay burcuyum ve frekansımın en tuttuğu burç boğa aşırı eğleniyorum boğalarla ve koçlar ile.. bir de elektrik alırsam benim anlaşamadığım burç yok ya sanırım
YAY burcu olarak en iyi anlaştığım burçlar Koç, İkizler, Aslan, Akrep, Yay ve Kova’dır.
Müthiş olur.
Yaysın değil mi?
Seni bulduğum şekilde bırakırım rahat ol. Ben YAY burcu olarak Ateş grubuna dahil Yay burçları pozitif enerjileri, neşeleri ve uyumlu yapılarıyla bilinirler. Yüksek enerjileri sayesinde her şeye yetişebilen bir burçtur. Öğrenmeyi, yeni kültürler tanımayı severler. Seyahat etmek onlar için olmazsa olmazlardandır. Girişkendirler, sosyalleşmeyi severler. En kötü zamanlarda bile hayatın iyimser tarafından bakmayı bilirler. Etrafındakilere de bu pozitiflikleriyle destek olurlar. Yay burcunun eğitime düşkünlüğü akademik seviyeyedir. Yetenekleri çok olan bu burcun spora karşı da oldukça yeteneği vardır. Burçların arasında en şanslı burç olarak ilan edilmişlerdir. Ortama girdiği anda neşeleriyle herkesin enerjisini yükseltirler. Her şeyden kolayca sıkılabilen bir yapıları vardır. Özgürlükçüdürler, kısıtlanmak istemezler. Anı yaşarlar. Düşünmeyi, araştırmayı severler. Hayatı sorgulamayı severler. Kendileri iyimser bir karakterde oldukları için bu durum bazen her şeye kolayca kanmalarına neden olur.
Yaşın ilerledikçe ortadan kalkar.
Keskin sirke küpüne zararlıdır
👍🏻
Akrep im. Yay koç boğa ve akreple anlaşırım
Hayır
Çünkü. ...
Cevap
23Cevap
yengeç burcuyum.
Aslan burcuyum. Aslan, Boga ve Yay burçları ile gayet iyi anlasabiliyorum. Balıklar ise tam tersi kesinlikle. Bambaska yapılara sahibiz.
Gerçekçi duruş birçok kişiye ters gelsede gerçekçi olmaktan vazgecemiyorum ve cok mutluyum bu durumdan. Duygusallık kesinlikle bana gore degil. Yay ve Bogalarda da agir duygusallik gormedigim icin anlasabiliyorum. Agir duygusal biri varsa bir ortamda ben yokum o derece :) bu arada güzel görüşün için teşekkür ederim :)
Bircok yay burcu ile yakin iliskiler icinde oldum açıkçası. Ancak duygusallik konusunda yogun degillerdi. Tabi ki duygusallardi ancak mantik dışı duygusalliklarda keskin dusunceleri vardı. Bu yuzden hepsiyle gayet iyi anlastim.
Burcum akrep. Oğlak, aslan, Boğa ve başaklarla iyi anlaşıyorum.
Akrebi iyi tanıyorsun sayın high level 👍
Bğtün akrepler kötüdür önermesi mi bu?
Belki tanıyorsun, belki tanıdığını sanıyorsun sayın high level
Onu da üzme ama
Yooğ artıııhh😱
Hurafediiiir
Öylediiir
Peki
Öyle değilmiş diyelim
Yengeç burcuyum kendi burcum ve bir kaç burçla iyi anlaştığımı düşünüyorum.
Yengeçi tanıyan biri 😌 gezmeyi severim hep evde durmam ama çocuğum olursa güzel bir baba olacağımı düşünüyorum
😌
İkizler yükselen Akrep. Aslan dışında bütün burçlarla anlaşırım ☺️
Ben pek alttan alamıyorum :))) ama sosyal iletişimi güçlü bir burçtur İkizler.
İkizler burcuyum, yükselenim başak. Yengeç, kova ve başak gibi burçlarla anlaşıyorum. Bazı akreplere de çekim hissediyorum.
aslanım balık başak ve aslanla iyi anlaşırım
Ben akreo samimi arkadaşlarımın çoğu yay burcu, ikizlerle hiç anlaşamıyoruz nedense🤷♀️
Hadi ya bende yay burcuyum
Çift ikizler burcuyum..
Terazi, başak sanırım. Biraz daha eğlenceliler..
Boğa. Damarıma basılmadığı sürece herkesle iyi anlaşıyorum uyumsuz değilim çok şükür 😌
Boğayım bayan YAYY :)
İsteyince oluyormuş demek 🤪
Daha önce hiç yay kadını da tanımadım 😃😃
Evettt çok seviyorum valla yemeği 😍😍😍
Herşeyde demeyelim sadece bu konu da :)
Tamam işte o 1 yay kadını 2 :)
Boğa burcuyum herkesle anlaşırım
Terazi ve herkeze iyi anlaşırım
Aslanım başakla inanılmaz uyumum var
Burçlar hurafedir. Çıkın şu kafadan.
Akrep. Balıklar ve Yengeçler ile anlaşabilirim.
Burçlara inanmam
Koç burcuyum kim benimle anlaşır
Boğayım yaylar iyidir ama çok sorumsuz...
Burcum Boğa.
Boğa Oğlak Aslan
Yay burcuyum da anlaştığım burçları bilmiyorum
Başak
🦁! İkizler harç hepsiyle anlaşırım.
Oğlak herkesten nefret ediyorum
bu dogru oğlak burcu soğuktur kadını da erkeği de
@tommymaxwell tamam napim
Başak
Kovayım ve ikizler ile iyi anlaşırım ☺️
Akrep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?