Astroloji & Burçlar Sizce bu arkadaşın koç burcundan sonra ilişkilere devam edecek hayat ışığı kalır mı? meetelf Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Koçla başlayınca geri kalan tüm burçlara küsebilir gibi geliyor bana. :D Sizce bu arkadaşın koç burcundan sonra ilişkilere devam edecek hayat ışığı kalır mı? Cevapla İlişki Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Zulukune Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% Aslan +1 yıl Kankan: Merhaba efendim burcunuz nedir acaba?Diğer kişi: ikizlerKankan; Hayır o zaman çıkmayalım Ben koç burcu ile başlayacağım 0 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% Koç +1 yıl Umarım kalmaz 😐 denek miyiz biz, sondan başlasın. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Koç tan önce yengeç var bir kere yengeç olursa zaten bütün modu biter 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. 12 burçla da çıkabilir de ya çıkan o olmazsa diyorum ahsh neyse :D 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 Akrep +1 yıl Mantikli aslında ama ben yine akrep burcunu tutulurum ya 0 0 Yorumla
jrprince Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Akrep +1 yıl Geçmiş olsun diyelim, bol bol sabır dileyelim. 😅 0 1 Yorumla meetelf Akrep +1 yıl Aynen öyle. :D Bol "Sabır selammmeeettt!" cümlesini duyacağımız günler olacak gibi Yorumla
Nilsisa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Kova +1 yıl Koç burcu pişmanlıktır 0 1 Yorumla meetelf Akrep +1 yıl Aksi iddia bile edilemez, katılıyorum :D Yorumla
Systaga123 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Yengeç +1 yıl Güzel taktik şakasız yengeçe gelince haber ver :d 0 2 Yorumla meetelf Akrep +1 yıl Koç burcundan kurtulacağına inanmıyorum Yengeç burcuna 2562465 sene sonra gelir. :D Yorumla Systaga123 Yengeç +1 yıl :d bekleriz jfjdjdjd Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Akrep +1 yıl koç burcu hayat söndürür, uzak durun. 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Yay +1 yıl Neden ama koç buruyum alındım gücendim ama. 0 0 Yorumla
AŞKIN_TANRIÇASI Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Balık +1 yıl Koçlar yalancı düzenbaz olur. Güvenilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kankan: Merhaba efendim burcunuz nedir acaba?
Diğer kişi: ikizler
Kankan; Hayır o zaman çıkmayalım Ben koç burcu ile başlayacağım
Umarım kalmaz 😐 denek miyiz biz, sondan başlasın.
Koç tan önce yengeç var bir kere yengeç olursa zaten bütün modu biter
12 burçla da çıkabilir de ya çıkan o olmazsa diyorum ahsh neyse :D
Mantikli aslında ama ben yine akrep burcunu tutulurum ya
Geçmiş olsun diyelim, bol bol sabır dileyelim. 😅
Aynen öyle. :D Bol "Sabır selammmeeettt!" cümlesini duyacağımız günler olacak gibi
Koç burcu pişmanlıktır
Aksi iddia bile edilemez, katılıyorum :D
Güzel taktik şakasız yengeçe gelince haber ver :d
Koç burcundan kurtulacağına inanmıyorum Yengeç burcuna 2562465 sene sonra gelir. :D
:d bekleriz jfjdjdjd
koç burcu hayat söndürür, uzak durun.
Neden ama koç buruyum alındım gücendim ama.
Cidden koçlar çekilmez
Koçlar yalancı düzenbaz olur. Güvenilmez
başak daha beter