walla ben ayrılır ayrılmaz başka insanlara koşan kadın ve erkekleri gerçekten çok itici buluyorum hele bir dur nefes al birkaç ay o ilişkiyi düşün ölç hiç tart ha bunları yapmayacaksa sonuçta bir ilişki yani biraz bekle kafanı topla dimi yani bence isteyerek ya da istemeyerek bir ilişki bitse bile bittikten sonra geçmiş bir ilişkinin yorgunluğu kırgınlığı olur ya adı üstünde yaşanmışlık bitse bile birlikte içilmiş kahvenin bile 40 yıl hatırı olur... bir ilişkinin de az da olsa hatırı vardır olmalı saygıdan bile olsa olmalı. . .
Fazla değişik geliyor bu durum bana, bismillah bir ayrılığın acısını atlat, 2 gün yas tut. Ya hiç sevmemiştir diye düşünürüm ya da karakterinde sıkıntı olduğunu çünkü sevmese bile bir alışkanlık, bağlılık bir şey olur insanda. Her türlü ne kadar doğru bir karar aldığımı göstermiş olur bu hareketiyle ve benim acımın minimum seviyeye inmesine neden olur. Böyle biri için üzülüp vakit harcamak fazla anlamsız…
Ay öyleymiş :D hani sevgilisi varken 17273628 tane flörtü olan insancıklar bunlar. Doyumsuz cinsten. Bi de şey olur “ne yapıyorsun aşkım” , “film izliyordum ya” o sırada 17273627inci flörtüyle yazışıyormuşuz meğerse 😱 ama konu sana gelince “insanlarla samimi olmanı istemiyorum” 😅 Kişi kendinden bilir diye bi laf var ya :) benim yaptığımı o da yapıyor mudur acaba korkusu. Ama kimse onlar kadar karaktersiz olamaz 🤪
Ah sosii herkesi kendimiz gibi sandığımız için anlayamıyoruz işte böyle serefsizlikleri. Birde "ne yapıyorsun aşkım "a saatler sonra cevap verip "uyumuşum yeaaa" diyenler vardır onlarda aynı şekil 1858383. Flörtüyle konuşanlardan işte. Böyle karaktersizlerde bahane çok. Telefonu meşgul çalar yok işle ilgili aradılar, mesaja geç cevap verir filme bakıyordum, saatler sonra cevap verir uyuya kalmışım bla bla blaa. Her şeyi derler de ben şerefsizin önde gideniyim seni aldatıyordum diyemezler işte.
Bastırılmış duygularını dışa vurup asıl kendisini göstermiş olur. Bence çok iyi, en azından ne mal olduğu ve ilişkinin bitmesinin kendim için ne kadar doğru bir karar olduğunu görmüş olurum.
Hayata bazen doğru yerden bakmayı bilmeliyiz. Eğer mutsuz isek doğru bakmıyor oluşumuzun payı azımsanmayacak kadar çok. Bu kadar felesefe yeter.😀
Profesör deme bana bugün bir profesörün tavırlarından sonra insanlığın, okumuşlukla hiçbir alakasının olmadığını bir kez daha şahit oldum. Zeki filan da değiller çoğu mal gibi farkındalık ve empati seviyeleri sıfır.
Valla belli Bi süre yas yutarım. İyi veya kötü hiç fark etmez. Şöyle güzelce bir inzivaya çekilirim. Hem kendim için hemde ilerde yeni aşklar için sağlıklı karar vermek lazım. 😊
Yeni ilişkiye yelken açıyorsa zaten hedeflerinde biri varmış ve seni sevmiyormuş. Seven insan bitse bile bekler. bir şey olacağından değil. Birlikte geçirdiği zaman için o ilişkiye verilen değer için beklenir.
Onun için yas tutmayız. Olabileceğine inandığımız şeyler için tutarız. Güvendiğimiz için. Uykusuz kaldığımız için. Onun için değil. Kimse vazgeçilmez değil. Ömür boyu da yas tutulmaz zaten. 😊 Sen çok güçlü bir kadınsın😊
Bunun sebebi insanların artık her şeyi hızlı yaşaması, çabuk elde etmesi ve hemen sıkılıyor olması. Doğru düzgün bir bağ oluşmadan, bitince zaman kaybetmeden sıradakine geçmiş oluyorlar. Bu da zamanımızın ilişkilerinin ne kadar samimi olduğunun ispatı işte.
Kendiyle mutlu olmayı beceremeyen, ilgiye sevgiye muhtaç insan yalnız kalamıyor hemen bulmaları lazım. Birlikteyken gözü dışardadır değildir bu duruma bakarak yorum yapmak doğru değil bence ilişkisi varken dışarda gözü olmayabilir.
Aaa deme öyle. İdare etmiştir :) öyle ayrılır ayrılmaz başka kollara atabiliyorsa kendini hazırlamıştır yerini. Bu hikayede sadece bitane aptal var, gerçekten seven
Öyle aptal olmak kolay ve güzel. Nankör ve kişiliksiz olmaktansa aptal olmak iyidir. 😊😊 Ama ediyorsa idare demekki usta profesyonel ya da kimseyi takmiyor
Ayrıldıktan sonra bnde "acaba kaç kişiyle fingirdiyordu? " sorusu gelmişti aklıma.. 24 saat geçmeden takibe alması bla bla blaa.. Sonra karakteri geldi aklıma.. kendine layık hareket etmiş diyip yoluma baktım 😏
Öyle bir durum yaşadım ben. Sevip değer verdiğin insanın ne lkadar çapsız, ne kadar adi, ne kadar karakter ve şeref yoksulu olduğunu görmek uykudan uyandırıyor insanı.
Eğer hemen ayrılır ayrılmaz bir ilişki başlamışsa aldatıldım aklıma gelir çünkü böyle bir şey mümkün değil yani aldatmış olmalı kesinlikle ben varken demekki o kişi de varmış
Kişiliksiz. Başka bir şey denmez. Aşkı buldum kaçırmak istemedim falan filan ne dese de bahanedir. Asla konusulmayacak insan modelidır aynı zamanda. Arkadaş olarak dahi konuşulmaz.
Olması Gerekendir: İnsan Doğasında İlmen Evlenmek Diye bir şey Yoktur İnsan Çokeşlidir Bu Yüzden Grup Seks İnanılmaz Bir Zevk Verir Zaten Sevmek Sevilmek Kıskançlık Kısıtlama Bunlar Hep Beyin Yanılgısıdır İnsan Zaten Normal Şartlarda Sadece Cinsellik İçin Birlikte Olur ve bu iki üç dört kişi arasında olabilir ve bence ayda bir kaç kere bu tarz cinsel ilişki haftada 2-3-4 kere de tek kişi ile cinsel ilişki yaşanmalıdır yaşanmak zorundadır insan doğası bunu emrediyor insan reddederek kaçmaya çalışıyor kültürel ahlaki edebi boyut yükleyip dogma haline getirip basmakalıp kural haline getiriyor CAHİLİİĞİN EN AĞIR ŞEKLİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR
Günümüzde herkesin yaptığı şey, kadınlar daha çabuk toparlanır, bir alışveriş, kuaför bakım kızlarla sohbet ve maksimum 180 gün/6 ay sonra başkasının kucağında olurlar genelde