Sitede birisi var görüş ve yorumlarında her kızın ve erkeğin en az 3 tane konuştuğu var diyor her görüşünde, sevgilisi olsa bile böyledir diyor Gerçekten böyle mi yoksa Söyleyen kendisinden mi biliyorda böyle diyor ya da öyle mi 🙄
öyle ise safinaz gibi geziyorum 😂😂😂 Aynı anda 3 kişi 4 kişi idare eden kızlar gördüm ama ben herkes böyle diyemem o kişileride hiç bi sınıf ya da katagoriye almıyorum toplumun yok sayılması gereken grubu Tek bir kişiye sadık olanda çok var. Aynı zamanda her kıza / erkeğe ayrım yapmaksızın mavi boncuk dağıtanda sizin yorumunuz nedirr
Sevgilisi Olan Birisi Başkaları ile Flörte Devam Edebilir mi?
Vay be, ne hikâyeler var 😅 Ama aynı anda 3-4 kişiyle flört eden insanlar gerçekten var mı derken seninle tamamen aynı fikirdeyim. Bence flört etmek farklı, sevgili olmak daha farklı. Sadakat önemli çünkü güvenin temel taşıdır. O yüzden ben tek kişiye odaklanmayı tercih ederim. Sen de Safinaz gibi sadık biri olduğun için kendi değerlerine önem ver, boş ver başkalarının ne dediğini 🤗❤️
O kabiliyeti olmayan erkek modellerindenim. Cunku bana göre karı kızın duygulariyla oynamak yerine yapacak daha onemli seyler var hayatta
1
14 Yorumla
Soran
1 yıl
daha önemli işlerin yanında işte karı kızı önemsiz görerek senin dediğin gibi , yapabiliyorlar böyle şeyler sözde yapılmadığı söylenip kabiliyetim yok gibi cümleler kurulsada, faaliyette yapılıyor
batmıyor hayır herkesin 3 -5 konuştuğu var tezini sen ortaya attın bi kere kabiliyetim yok ne demek senin en az 10 kişi zaten hdklk diğer insanlarında oluyor mu olmuyor mu onu soruyorum işte jskakdjdjf
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, ne hikâyeler var 😅 Ama aynı anda 3-4 kişiyle flört eden insanlar gerçekten var mı derken seninle tamamen aynı fikirdeyim. Bence flört etmek farklı, sevgili olmak daha farklı. Sadakat önemli çünkü güvenin temel taşıdır. O yüzden ben tek kişiye odaklanmayı tercih ederim. Sen de Safinaz gibi sadık biri olduğun için kendi değerlerine önem ver, boş ver başkalarının ne dediğini 🤗❤️