Burcu akrep olduğundan mıdır bilemicem ama çok cinsellik düşünen ve bu konuda aşırı istikrarlı biri olunca karşında hissediyorsun zaten hal ve hareketlerinden. Bence ucuz kurtulmuşsun. Bir erkek özelikle ilk başta gizemini korumak yerine aç gözlü gibi kendini göstermeye meraklı olunca bence itici geliyor. İlla bad boy gibi Christian Grey, yok mossimo falan olsun demiyorum ama itici işte ya siz beni anladınız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaklı başka yerde olsa abaza
aklı düzgün olsa aseksüel oluyor
kızlar ne istiyorsunuz bizden açık açık söyleyinayrıca sadece akrep burcu cinselliği çağrıştırmaz
bütün burçlar cinsellikte isteklidir
bunu sadece akrebe dayatmak mantıklı olmaz çünkü04 Yorumla
Başak+1 yılBütün burçların istekli olduğunu nereden çıkardın?
Başak+1 yıl@DaRealBribery diğer burçlar insan burçları değil mi?
insanın mutlaka ihtiyacı vardır cinselliğe
cinsellik dürtüsü olmayan insan olur mu hiç
Başak+1 yılAseksüel olanlar da var, ondan diyorum.
Başak+1 yıl@DaRealBribery olabilir
mesela ben başak burcuyum aseksüel değilim
ama başka bir başak burcu aseksüel olabilir
aslında demek istediğim burçlarla alakası olmayan bir durum bu
bir akrep burcu da aseksüel olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞu zamana kadar akrep burcunda flört ettiğim insanlar oldu heleki bir tanesi vardı aklı fikri gerçekten hep beri altındaydı yani genel olarak söylemiyorum ama akrep burçları genel olarak böyle bence çünkü kaç tane akrep ile flört ettiysem hepsi aynıydı ama ana burcu akrep olmaktansa yükseleni akrep olanı tercih ederim daha şey oluyorlar oyhh djjdjd
22 Yorumla
Akrep+1 yılSeni de biliyoruz kendine düşüremeyince ortalıktan kaybolan akrep çocuk
Akrep+1 yılEline sağlık Reda
Ne alaka bende akrep burcuyum ama 7 24 seks değil akrebin hayati sadece sizler fazlaca on yargılisiniz ben akrep olmama rağmen 1 akrep erkeği ile 1 yıl ilişkim olmasına rağmen hiçbir şekilde cinsel ilişki konusuna gelmemiştim akrep burcunu daha fazla araştırmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma ama yani illa her akrep burcu olan insan aşırı yüksek libidolu olmayabilir. Ya da libidosu çok düşükmüş gibi gözüken burçlar mesela başak burcu olan biri de yüksek libidoya sahip olabilir. Burcuna bakacağına biraz tanıyıp kişiliğine baksaydın keşke.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılŞükür ki senin gibi zihniyete sahip bir kız dan kurtulmuş.
70 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılAkrep erkekleri güzel sever de libidosu haddinden fazla olur. Yoksa değer vermeyi iyi bilen tiplerdir. Yani kaç tane akrep erkeği tanıdıysam hepsi aynı böyleydi. Yoksa ben mi fazla şanslıydım bilmiyorum.
21 Yorumla
Başak+1 yılNe yani libido sorunmu oluyor?
+1 yıl8 ülke gördüm. Dünya gezisine de çıkacağım yakında, henüz Türkiye kızları kadar boş beleş burç yorumları ile hayat kararı alan mal bir güruh daha görmedim.
30 Yorumla
+1 yılBence alakası yok akrep erkegi sevdimmi adam gibi sever herkesten başka sever herkesten başka düşünür ve bunu öyle derin hissetirirki .. fil hafızası vardır ayrıca seninle ilgili hiçbir detayı atlamaz ama gerçekten severse..
10 Yorumla
+1 yılMilyarlarca yıldır gök yüzünde olan gezgenler varsayımla ortaya çıkan burçların kişisel özellikleri belirleme olasılığı saçma geliyor. Bir insanın karakter ve kişiliğini kişinin kendisi belirler diye düşünüyorum.
10 YorumlaBence osenin gibi bı onyargilidan ucuz kurtulmus burcu bilmem ne diye daha tanimadan etmeden adamın günahına girip on yargıda bulunup hükmünün verip idam etmişsin 🤷🤷🤷🥴🥴🥴
20 Yorumla
+1 yılOğlan için iyi olmuş. Burç libidoya etkisi vardır ama nasıl yansıtacağı Mars`a bağlıdır. Akrebin libidosu yüksektir ama eşine düşkünlüğü ve sahipleniciliği de yüksektir.
20 YorumlaAkrep burcu erkeğini bilmemde akrep burcu kadınından korkulur ne şakadan anlar nede sohbeti anlar 1.55 boyu vardı bende kısa boylu kızları seviyorum diyodum yok diyodu dalga geçiyon boyumla diye tartışırdık
00 Yorumla
+1 yılAkrep erkekleri hep öyle Boşuna demiyorum a*m budalası diye. Zaten Mars ve Plüton yönetiyor onları. Mars, da cinselliği temsil ediyor. Çok da şaşırmamak lazım.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir burç kurbanı daha. Bir de boğa burcunda ki yüksek libido bilmem neyını neden bu sitede akrep burçlara yüklerler anlamış degılım.
Gercı burçla zerre alakası da yok.10 Yorumla
+1 yılAkrep burcuyum. Sevgilim de akrep burcu. Arkadaş tercihlerimi de genellikle akrepten yana kullanıyorum. Akrep candır.
20 Yorumla
+1 yılBence o senden ucuz kurtulmuş ya. Şahsen ben böyle burç taparların psikolojisinin iyi olduğuna inanmıyorum
20 Yorumla
+1 yılAcaba senin aklın yerindemi onu merak ettim şimdi 🤔saflık da çığır almışsın cidden Allah akıl fikir versin amiiiin
20 YorumlaBu soruyu sitenin hitini arttırmak için site sahipleri, mod, fenomenler vs içlerinden birisi sormuş. Yemezlerrrr
27 Yorumla
Aslan+1 yılTüh ya valla çok üzüldüm biliyormusun profil resmine baktım sadece bunun gibi görüşler paylaşıyosun sanmıştım valla şu an bunun için üzüldüm
Aslan+1 yılKendi profil resmine bak bide yaptığın görüşe bak ikisi birbirine uyuyor
Aslan+1 yılBende sandımki bu hesabında sadece bunun gibi görüşler paylaşmak için açtın gibi sadece bunun gibi görüşler paylaşmak için var sandım bu hesap sonra profiline baktım sadece bir tesadüf olduğunu anladım
Terazi+1 yılSenacım sen de biraz şiraze kayması var galiba :) bu soru ile pp ne alaka ki. Genelde asılsız soruları sitenin mensupları sitenin etkileşimini arttırmak için bazen sorabiliyor. Bu sorunun gerçek olamdığını soruya eklediğ temsili fotoğraftan da anlamak zor değil ve bu tip sorular çok kez soruldu. Görüşümde bir şey yok ki, doğruları yazdım.
Aslan+1 yılKnk boş ver önemli değil sadece şunu bil ben senin görüşünü sevdim olay bu
Burçlara göre nasıl hareket ediyosunuz ya yazık kafanıza. Bence o senden kurtulmuş, şükür namazı kılsın
20 YorumlaAy siz kafayi yemişsiniz ya nedir bu sürekli burç olayı tamam sorarsın burcunu falan ama sırf... burç cıktı die uzaklaşmak ayrılmak nedir. Bunun ayrımcılık yapmaktan ne farkı var?
00 YorumlaAkrep erkekleri de bahsettiğin gibidir ancak akrebin asıl vu kriteri karşılayan kısmı kadınlar için daha çok geçerlidir. Yani benim kanaatim bu sebepten ayrılmamalıydın
00 Yorumla
+1 yılBurçla ne alakası var ki? Bir kişinin karakterini burcu değil, yaşadıkları belirler. Böyle saçma bahane de görmedim ben 😂
10 Yorumla
+1 yılArkadaş senden kurtulduğu için şanslı burcundan dolayı böyle düşünüp ayrılmak saçmalık kaç yaşındasın
10 Yorumla
+1 yılBurçlar vardır ama yorumunu okuyup inanmak doğru değildir her insanın fıtratı bir değildir milyonlarca insan var ve herkes farklı karakterde
10 Yorumla
+1 yılYapmayın bunu yapmayın yapmayınnnn! 🤦🏼 Burçların, karakterle, ilgisi, yok. Bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi ya.
16 Yorumla
Yengeç+1 yılFarklı dinlerdenolan büyüknsemavi kitaplarda bile astroloji geçiyor ve bilimde bunu onaylıyor cahil herif
Aslan+1 yılBen bunu kabul edebilirim ama senin anlattığın ile konunun bağlantısı yok kardeşim. Kız bilime dayanarak mı soruyu sordu? Dönüp bir daha okusana. Örnek veriyorum, ben aslan burcu olan biriyle sevgili oldum diyelim. Ben burçlara dayanarak “bu kız çok egoist, ayrılmalı mıyım?” Diye benzer bir soruyu sorsam. burada kendimi küçük düşürmüş olmuyor muyum? Üstelik hiçbir bilimsel veriye dayanmadan. Saldırmaya yer arıyorsunuz. Ön yargılarınızı yıkın derim, yoksa öz saygınız yerle yeksan olacak 😊
Yengeç+1 yılMoruk bilimle iliştirilmeden söylese de sonuçta olayın alt metninde bilim var gerçekten koç ve boğa ladını hariç her burçtan kadınla beraber oldum oğlak ve başak mesela leş bi burç benim onlarla aynı ortamda olma ihtimalim yok bu %100 anladın mı var yani böyle bişey
Aslan+1 yılKarşıt inançlara sahip olsak bile bu senin bana veya bir başkasına cahil demeni haklı çıkarmaz kardeşim. He de geç sana ne? Ya da bana ne? O insanın kendi düşüncesi ve kendi sınavı. Saygı duymak lazım. Benim yerimde bir başkası olsa şu an belki de kavga ediyor olurdunuz onu dedin diye. İnsanlar çok gergin, tersine gitmemekte yarar var. Hadi kolay gelsin
Yengeç+1 yılBu arada çok haklısın biliyomusun yorum yaptıgında bildirime şimdi bu hakaret falan yazmıştır cahil dedim diye bi hışımla girdim m@l oldum 😂 eyvallah harbi gerginiz ya gerçekten
Akrep+1 yılHayır bi de gururla söylüyor ya ona şaşırıyom
+1 yılBurcuna göre flört seçmek boş işlerle uğraşmanın hangi seviyesi? Sonra Türk kızı şöyle, böyle deyince kızıyorsunuz. Bi tanısaydın çocuğu 😂
01 Yorumla
Boğa+1 yılBunu beğenmeyen iki kişi sevgililerini herhalde doğum haritasına göre falan seçiyor. Yeminle kara cahilsiniz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ucuz kurtulmuşsun. Akrep erkekleri biraz şey oluyor. Ne kadar akrep erkeğiyle konuştuysam hepsi konuyu o yöne çekti. Hatta bir tanesi "o konuları hiç konuşmayacaksak hiç konuşmayalım" dedi.
18 Yorumla
Başak+1 yılSonra böyle deyince de önyargılı oluyoruz. Şaka gibi
Cevap sahibi+1 yılAynen işlerine gelmiyor
İkizler+1 yılKonuşmaya gerek yok ilişki ilerleyince zaten seks yapılır sevişilir
İkizler+1 yılCinsel konuları konuşmak yerine direk icraate geçmek lazım
Cevap sahibi+1 yılAkrep erkeği misin la sen. Gerçi her erkek aynı b*k kız burcu fark etmiyor. Ama akrepler harbi ayrı bir garip
İkizler+1 yılBakire misin kanks niye bu kadar kapalısın cinsellige
Cevap sahibi+1 yılMal mısın? Şu an konumuz cinsellik değil, konumuz akrep erkekleri. Sen niye yırtık dondan çıkar gibi çıktın hayırdır koyan nedir?
İkizler+1 yılErkeklerin cinsellik konuşması hoşuna gitmiyormuşya senin cinsellik ile hiç alakan yok mu?
+1 yılSaçma bir ayrılık sebebi olmuş, burç yüzden ayrılınır mi hiç? Doğru olmamış bu.
10 Yorumla
+1 yılAkrep severse saglam seviyor yalnız , öyle eften püften ilişkilere açıksanız uzak durun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakteri burçlardan bulamazsın kocamda akrep burcu ve çok dürüst bir insan. Tabiki erkek seks ister. Burçla ne alakası var bunun
20 Yorumla
+1 yılBence de çok iyi yaptın vala adami kendin gibi bir m@la maruz bırakmadın ucuz kurtulmuş adam
00 Yorumla
+1 yılYüksek libidonun burçla alakalı olduğunu sanmıyorum
00 YorumlaNe alaka ya kurtulun şu sacma sapan hurafe düşüncelerden artık 😒
00 Yorumla
+1 yılBalık burcuyum fark eden bişey yok
Cinsellikten bu kadar korkmayın
Tabi rahibe değilseniz00 YorumlaYa burçlarına göre insanları hayatından çıkarıp eklemek kadar saçma bişey yokk
00 Yorumla
+1 yılburçlarla bütlerin arasında tek bir fark vardır oda burçların modern bütler olmasıdır
00 Yorumla1,5 senedir akrep burcu sevgilisi olan biri olarak haklılık payın var diyorum 😅
00 Yorumla
+1 yılCehaletr bakarmısın yaa doemeoenakns insanları doğduğu aya göre yargılamayın
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi yapmışsın. "o sEnDeN kUrTuLmUş" tarzı boş görüşlere kulak asma.
02 Yorumla
Başak+1 yıl1 eksi akrep (🚮♿) burcundan 😄
Başak+1 yılSoran kişiyi linçleyen erkek yalakası kızışmış kezbanlara 19 cm sarıyorum alın hadii
Bende akrebim ne olmuş yani... Adımız çıkmış dokuza
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO senden kurtulmuş iyi ki iğrenç bir insansın sizin bu akrep burçlarına olan nefretinizi anlamış değilim hala
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok değer verirler karşılığında da cinsellik isterler
Eğer karşılığını vermezsen hemen ayrılırlar
Biraz da bu konuda menfaatçi ve bir burç11 Yorumla
Akrep+1 yılDoğum haritasındaki marsı konumuna bağlı bu gitme meselesi de, burç ile alakalı değil aslında.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsko tek derdim seks olsa ne istedigini bilmeyen ikizlerleyim
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTamam burçlara inanırsın, burç yorumları falan okursun da, bunu hayatının merkezine koymak, ona göre davranıp karar vermek akıl karı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle sormus olmak için sorulmus bır fake soru
10 Yorumla
+1 yılNe alaka ablacım ya burçlara neden bu kadar çok inanıyorsunuz , nerde doğup büyüdüyse insan çevresi nasılsa ona göre davranır herkes
10 Yorumla
+1 yılknk cocuk icin iyi olmus senin gibi birinden kurtulmustur..
20 Yorumla
+1 yılBurcundan dolayı terk etmişsin ucuz bir akla sahipmişsin (kusura bakma ama böyle düşünüyorum)
20 Yorumla
+1 yılBurç yüzünden ayrılmak mı?@#, sevgilin kurtulmuş demek dışında söz yok
20 Yorumla
+1 yılAkrep burcu sexe düşkün olur neden sexe düşkün olması sizi uzaklaştırıyor sürekli sizi arzu etmesi sizi mutlu etmez mi
00 Yorumla
+1 yılO, senden ucuz kurtulmuş.
50 Yorumla
+1 yılSen büyük büyük bir ergensin allahım onu kurtarmış senden hasta mısınız kardeşim burçlara niye inanıyosunuz ciddiyim komiksiniz (inananlar)
07 Yorumla
Terazi+1 yılZina?
Terazi+1 yılSanane kardeşim kendi Müslümanlığınla ilgilen benim içimde kötü bişi ypk onu diyerek yapmadım Allah bilir hadi iyi günler böyle her şeyi kafaya takma mazallah hemen gidiverirsin
Terazi+1 yılLa sanane sannaeeeee
Terazi+1 yılHasta kardeşim yapmadım diye bi kelime mi söyledim
Terazi+1 yılLa sanane ya benim Müslümanlığımdan geri kafalı mısın sen
Terazi+1 yılKardeşim sen bi özele gelsene
Terazi+1 yılYazamıyorum
+1 yılİnsanlara burçlarla yaklaşmaya anlam veremiyorum.. kültürü, yetişme koşulları, aile yapısı bireyin yetişmesinde birebir rol oynarken.
00 Yorumla
+1 yılkanka ben de burçlara inanırım da böyle yargılayıp ayrılmak cidden çocukluk bence senden kurtulduğu için o daha şanslı gibi de neyse
00 Yorumla
+1 yılBurçlar yüzünden insanlara ön yargılı davranan iğrenç bir insansın, ASTROLOJİ BİLİM DEĞİLDİR.
11 Yorumla
Akrep+1 yılBaşak burcuyum diye dengesiz demedikleri kalmisti beni daha tanimadan !!!
+1 yılBurç ile alakası yok ama Aklı başka yerdeyse iyi yapmışsın kullanıp atat
10 Yorumla
+1 yılburçla ne alakası var? kimseyi dinlemeden yargılamadan saçma sapan şeyler yüzünden incitiyorsunuz
11 Yorumla
Akrep+1 yılAferin kız aslı
Çocuğun genlerine inip doğacak çocuklarada baksaydın kanka
10 Yorumla
+1 yılİyi de boğa cinsellik demek neden Akrebe yüklenir herkes
10 YorumlaValla ben akrebim ama aklım seyimde değil yani. Hata olmuş sanki
00 Yorumla
+1 yılBende akrep burcuyum yanlış yapmışsın peki sen hangi burçsun?
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat