Ni̇şanlimdan ayrilmali mi̇yi̇m?

Merhabalar kızlar biz 6 yıldır sevgiliyiz 1 yıldır da nişanlıyız geçen Ağustos ayında aralıkta evlenme kararı aldık ve bu süreçte çok fazla sorun yaşıyoruz. Sevgilim hiç bir şey yapmak istemiyor ben ailesi ile sürekli sorun yaşıyorum. söz - nişan yaptık kız tarafı olarak herşeyi güzel yapmaya çalıştık o dönem de istediğim elbise için bile kaç kere söyleterek aldı o elbiseyi bana sorun etmedim nişan olduktan sonra annesi de o dönem de gitmiş kendisi kafasına göre televizyon almış set üstü ocak almış dedim bu böyle olmaz gitti ev ile konuştu o televizyonu sattılar bir başkasına ben istemeyince beyaz eşya alalım dedi nişanlım tamam dedim markası konusunda babam X markayı tanıyor oradan alacağız dedi kabul ettim bunu da sorun etmedim gittik beraber beğendik aldık Aralık ayında. nişanlımın da maddi sorunu hep vardı ben destek olmaya çalışıyordum yeri geldi borcunu ödedim onunda hakkını yiyemem cebinde harcayacak para varsa bana birşeyler yapmaya çalıştı hep nişanlı iken de bu sorunları yaşıyorduk dediğim gibi maddi durumu çok umursamadım ben kendim okumuş etmiş biriyim beraber çalışırız yaparız birşeyleri diyordum neyse düğün sürecine girdik en azından nişan da yapılmadı bir düğün bohçası yapılsın dedim bir andao kadar şey harcayamam alacaksan en ucuzundan al evlenince daha sonra alırım ben diyip geçiştirdi beni kavga ettik daha sonra ev tutma sürecine girdik herkesle aramı iyi tutmaya çalışıyordum bir gün nişanlım annem bize bir ev bulmuş gidelim diye aldı beni gittik evin için harabe gibi sadece konum benim istediğim konum da bir ev eve bir girdim görümcem görümcemin kocası kaynanam herkes orada şok oldum işe geçecektim oradan yüzüm bozuldu işe diye çıktım daha sonra ev kendim buldum ailelere evi gösterdik kaporayı bile annesi gelip verdi evi tutmaya da gelecekti izin vermedim ikimiz tuttuk evi. Daha sonra mobilyalara geldi konu yine anne ve babasının mobilyacısı varmış orası için ikna etti beni mobilyaları görmeden üretici firmadan katalog dan bakarak beğenerek söyledik bunu da sorun etmedim bu devir de çokta iyi bir paraya aldılar Daha sonra ben yatak odası için gezmeye başladım ben kendim güzel bir yerden görerek almak istedim Eve set üstü ocak istiyorum annemin aldığı var başka almam diye bağırıyor bana salon düğünü yapmak istediler ucuz diye istemedim maddi gücünüz yok düğün olmasın dedim kına yapıp geçelim dedim oynamadan kınaya vereceğimiz paraya salon düğünü yaparız dediler tamam dedim kınayı ben yapayım en güzel yerde sizde düğün yapın o zaman ortalama bir yerde oda olmadı iptal ettik herşeyi tarih almamıştık zaten annesi tutturdu bir düğün salonu diye ben istemedim bana instagramdan sürekli 10.000 TL ucuz gelinlik reklamları atıp duruyordu zaten annesi ne yapacağım bilmiyorum nişanlım da çok sinirli sürekli alamam yapamam kendin yap ne istiyorsan diyip duruyor

Güncellemeler
1 yıl
Beni Instagram dan heryerden engelledi annesi zaten ( bu 3. Engelleyişi)
Güncellemeler
1 yıl
Çok üzülüyorum düğün yeri bakmaya gittik bu arada beğendiğim bir otel vardı annesi ben annem gittik bana sürekli elinde bir menü kağıtları biz seçtik biz yaptık diyip durdu o gün kendisi konuştu 150.000 TL dediler onlara fazla gelmiş olabilir bunu da sorun etmedim düğün yapmayalım o zaman dedim çünkü salon düğünü gerçekten istemiyorum burada başladı nişanlımla kavgalarımız da
Ni̇şanlimdan ayrilmali mi̇yi̇m?