Medyum olmaktan şüpheleniyorum garip olaylar yaşıyorum ne yapmalıyım?

Öncelikle merhaba,

Ben birkaç ay önce evde tek başıma kaldığımda tuhaf tuhaf yaratıklar görmüştüm. Evden kaçmıştım babaannemin yanına gitmiştim. Bunun dışında tuhaf 1,2 olay da yaşamıştım. Bunların arasında sabah namazında ablamla benim dışındadışında ben görünüşlü birinin konuşup ezan çalınca yalpalaması ve emekleyerek lavoboya gitmesi, sonrasında lavoba ihtiyacıyla ansızın uyanmam vs. de var.

Bunun dışında bazen rüyalarla geleceği görüyorum. 2dir cinsiyetiyle birlikte bebeğin doğduğu gün onun doğacağını gördüm. Ve gün içinde olay gerçekleşti. Bugünde rüyamda tabletimin şarkıyla iletişim kurarak tahmin ettim. Normalde tabletim sabah uyanınca 100 olur. Rüyamda böyleydi, ama bir ses (o ses belki de benimdi) hayır diye bağırdı. SonraSonra 30 çıktı, ve yine o ses... Sonra şarj ansızın 45 oldu. Uyandığında rüyamı hatırlayıo tablete baktım ve şarkının 44 olduğunu gördüm. Sonra birkaç test yaptım. Ve medyum çıktım. Ben şimdi bu gücü kullanabilir miyim? Zararlı mı? Şizofren falan mıyım? Gerçek olma ihtimali var mı? Tam olarak napmalıyım?

Medyum olmaktan şüpheleniyorum garip olaylar yaşıyorum ne yapmalıyım?