Garip bir durum yaşıyorum?

Ben doğunun bir ilinde yaşıyorum. Öncelikle anlatacaklarım bana öyle gelen şeyler olduğunu düşünmeyin çünkü gerçekten kopuk biri değilim öyle bir hastalığım yok. Benim biraz sosyal fobim var değersizlik duygularım özgüveni eslikliğim de var. İnsanların içine girince daha çok geriliyorum. Yaşadığım garip ve ablamlandıramadığım durum ise ben dersaneye başlamıştım kimseye bakmam kimseyle bir alakam yok kimseye maddi manevi bir zararım yok ama mesela benim kimseyle bir işim yokken insanların işi var benle mesela dersanedeyken bazı kızlar her geldiğimde beni süzüyorlar sonra sanki ben değersiz alay edilecek biriymişim gibi birbirlerine alaycı bakıp gülüyorlar. İşte bazı kızlar beni her gördüğünde süzüyor baştan başa artık gözüne kestirip sanki düşman bellemiş gibi her gördüğünde bana bakıyor. Yani kimseyle bir işim yok iletişimim olmayan kızlar sanki aramda bir şey varmış gibi beni gözlerine kestirip düşmanlık besliyorlar. Dersanemi değiştim ben bu yeni dersanede de doğal açık sözlü olmam bazı insanları güldürüyor bir grup erkek bu yapımla alay edip güldüler sonra grupları daha çok büyüdü bir sürü kız da o gruba katıldı her kantine gittiğimde kızlar birbirine bakıp gülüyor herhangi bir konuşmam yok kızlarla ama sanki benim görmediğim onlar akıllı olduğu için gördükleri bir değersiz yanım var da gülüyorlarmış gibi hissettiriyorlar. Düşünüyorum neyle dalga geçiyor diye BULAMIYORUM onlar çok mu akıllı farkında olmadığım ama onların farkında olduğu şey ne olabilir kendimi kötü hissediyorum her içeri girdiğimde beni süzüp kantinciye sesleniyorum gülüyorlar kantinciye bir şey sorsam gülüyorlar yani kantintinciye bir şey sormaktaki o büyük kusur nedir güldüleri merak ediyorum acaba sosyal fobimi mi fark edip bununla alay ediyorlar. Benim kendi kendime böyle düşüncelere kapıldığımı lütfen düşünmeyin. Mesela koridorda o grup kızdan biri beni görünce tek başınayken bakmıyor bana ama yanında kız arkadaşı varsa hain hain bana bakıyor öyle bir bakışları var ki sanki cadı gibi bakışları ve birbirlerine bakıp alaycı gülmeleri. Benim kimseyle işim yokken kimse de zaten kimseyle konuşmuyor ama neden o kişileri inceleyip onlarla alakalı düşünce oluşturup duygu besliyorlar genel olarak anlamıyorum birbiriyle arkadaşlıkları olmayanlar bile birbirlerini inceleyip ne yaptıklarına nasıl biri olduğuna vs dikkat ediyor onun dedikodusunu bile yapabiliyor bana tuhaf geliyor akıl dışı bir durum gibi geliyor bunlar ama işin garibi bana tuhaf gelen şeyi 1 değil nerdeyse herkes yapıyor. Genel olarak toparlayacak olursam herhangi bir ortamda bir kızın bana dikkat etmesi süzmesi başka bir kızla görünce bakıp alay edercesine gülmesi sizce ne anlama geliyor çözemedim ben. Uzun yazımı okuduysanız teşekkür ederim.

Garip bir durum yaşıyorum?