Cok karışık olaylar yaşıyorum?

Ya ben iki gündür bı denyozla konusuyom sevgili olmak istedi benle ben de kabul etmedim dedim daha erken sonra bu canım gitmiş hemen ailesine beni göstermiş yengesi beni o#uspuya benzetigi için herkese söyleyip benle onu ayırdı konuştuğum cocukta artık 18 yaşında bı birey yani kimse kararlarına karışamaz hele ki erkek yani sonuçta sonra babası dövmüş benle konuşmasın diye kaçmış evden o da sonra bana instegramdan yazıyor ben istemiyorum diyorum çocukta kendimi oldurucem diyor ben napim banane sizin aile problemlerinizden benim yengem olucak kadın gelip bana benim hayatıma karışacak ben onu öldürürüm bogarim mafederim kimse benim hayatıma karışamaz bikere bide beni neden hemen yargılayıp öyle dedi anlamadım Allah'ın köylüsü yobazi Allah'ın muhafazkar koca karısı anliyicaginiz şimdi bunlar beni bulmak için umarım bişey yapmaz aynı şehirde yaşıyoruz üzüldüm bı yandan aile huzurlari bozulduğu için ama bütün suç o denyoda o beni yanlış tanitmiski o özürlü yengesi bana birsuru hakaret etme cesaretini buldu iyy midem bulandı bu aileden ay benim aileme falan bulasmasalar iyi bende dedim çocuğa evine git konuşuruz yoksa bu canım evine gitmezse ailesi gelip evimizi basar yemin bilah ha off ben normal konuşuyordum kötü bı şey de demedim ne diye beni bu kadar büyütüler Allah'ım ya ne iğrenç yobaz ailesi var sizce napim çocukla konusmazsam ayrı dert konuşsam ayrı dert benim ne suçum var o ilk yazdı 😢🥺🥺 artikda konuşmak istemiyorum işine baksın

Cok karışık olaylar yaşıyorum?