Çok karmaşık bi durumun içerisindeyim?

Merhaba arkadaşlar yeni sevgilim var 2 aylık daha önce 6 yıllık bi ilişkisi olmuş baya önce bitmiş ama konuşuyorlarmış arada ilk başta söyledi bende bu normal değil bittiyse sil engelle dedim tamam dedi konu kapandı bi gün saçma bi mesaj aldım ondan sana değil eski sevgilime yazacaktım dedi dedim hala konuşuyorsun o zaman bi mevzu var o yüzden dedi çok sinirlendim bitsin dedim alkol aldı yere düşmüş yaralanmış özür diledi peki dedim tamam yüzyüze konuşalım buluştuk polis çevirmesi oldu birbirimizle ilgili bişeyler sordular soyadımı bile hatırlamadı ben hepsine cevap verdim soyadı nereli olduğu ailesini ama o soyadımı bile bilemedi heyecanlandım hatırlamadım dedi bozuldum bende baya önemsemiyormusun dedim o kadar yol geliyor bide birlikte 8-9 saat vakit geçiriyoruz çok eğlenceli bir insan bende böyle şeylere takılıyorum birbirimizi daha iyi tanıyalım diyorum ama adam soru sormuyor hiç bi yere gidiyoruz susuyo etrafa bakıyor kendim daha önce acı çektiğim için onda hissediyorum bu durumu acı çekiyor eski sevgilisiyle ilgili bişey soruyorum konuşmuyorum görüşmüyorum diyor cüzdanı bende kaldı içinden fotoğraf düştü kız resmi sordum kim diye o değil başka kız arkadaşımdı unutmuşum yırtıp atarım dedi sen ver seninkini koyarım dedi durumlar böyle o kadar bi yerlere gittik hep o ödedi kötü hissediyorum mahçup hissediyorum ibanını at diyorum bana neyse parasını atıp bitirmek istiyorum ama kabul etmiyor ne yapmalıyım sizce bana karşı da bi ilgisi kalmadı artık dün arkadaşı o ben kahvaltı ettik aşkım felan dedi sürekli ne bileyim sizce?

Çok karmaşık bi durumun içerisindeyim?