Astroloji & Burçlar Senin bünyen ne istiyor? umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 100 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 İyi akşamlar KS ponçikleri 😄🎉🎉🎉🎉https://youtu.be/OnwBAyJpSeE Senin bünyen ne istiyor? Cevapla 45 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
s IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% Oğlak 1 yıl Oğlak, para istiyormuşum 🤣🤣 istemeyen burc yoktur bence🤦♀️ 1 4 Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Yani kimse hayır demez 😄 Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Ne paragözsünüz arkadaş 😅 Yorumla IşıLLL34 Oğlak 1 yıl Hep burcum yüzünden, oğlak maddiyatçıdır benim ne suçum var 🤣🤣🤣 Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Hıhıııı 😂😂😂 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 45 , eic 61% Koç 1 yıl İyi akşamlar güzel insan benim ki doğru çıkmış. :D 1 14 Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Ne istiyorsun Yorumla İndeepth Koç 1 yıl Sıkıldım gezmek istiyorum. ( burcumu unutmuşun aslan kadını. :D ) Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Bana eğlenmek demiş ama bu ara fazla eğlendim 😂 Yorumla İndeepth Koç 1 yıl Sen zaten ezelden şanslısın, bende o yok üstüne üstlük istesem de gidemiyorum etrafımda hasta var ondan. Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Aaa çok geçmiş olsun Yorumla İndeepth Koç 1 yıl Teşekkür ederim, sen bu ara çok yoğunsun.. sorduğum soruya bile cevap verecek zaman bulamadın.. :D Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Cidden çok yoğunum görmedim bakayım Yorumla İndeepth Koç 1 yıl Önemli değil işini bildiğim için sorun yok.. ama çok eğlenmişin kıskandım şimdi. :D Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Cumartesi gününden beri bitmek bilmez doğum günü kutlamaları Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Yatta kutlama bile ayarlamışlar 😅 Yorumla İndeepth Koç 1 yıl Sen oradan şarkıda çalarsın şimdi kıskananlar çatlasın diye .:D ( sevindim senin adına , iyi eğlenceler ) Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Yok be öyle varotik tavırlarım olmaz Yorumla İndeepth Koç 1 yıl Bende öylesine dedim. Seni az çok tanıyorum her yönden tok bir güzel insansın. Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl 😊🙏🙏🙏 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 57 , eic 98% Koç 1 yıl Gezmek istiyorum ama sen beni Antalya’da gezdirirsen, eğleniriz de hem. Olmazmımorensesim. 🥰🌸😎 1 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% Oğlak 1 yıl Böyle gece denize girmişsin, sırtüstü salmışsın suya kendini yıldızlara bakıyorsun, kulaklar suyun içinde ses sıfırda. bana ondan lazım. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 38 , eic 85% Boğa 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boğanın ne istediği belli zaten.Huzur ve güzel giden bir ilişki. 1 0 Yorumla
Hayirrrr1111 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Balık 1 yıl gerçekten alışveriş istiyordum bugun de cıkarım yarın doktora giderim :D sonra 1 0 Yorumla
TheŞekerlikMan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Oğlak 1 yıl Para istiyor kmsjs ama balık düşünceside var başak düşünceside var sjsksj 1 0 Yorumla
düşünen_biri Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% Oğlak 1 yıl Hiçbir şey istemiyor yanlış bunlar uydurma😂 2 3 Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Yaz bişey işte Yorumla düşünen_biri Oğlak 1 yıl Gezmek istemiyorum ben uyumak istiyorum 😂 Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Yat uyu beeee miskin şey 😂😂😂 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% İkizler 1 yıl Burada yazmıyor. 1 2 Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Görsele takılmayın Yorumla obiralfa İkizler 1 yıl Müthiş bir duygu seli barındıran kapsamlı ve kolektif bir istekle bekliyor bünyem. Yorumla
a canerozkum Takip Et Master Yaş: 25 , eic 45% Akrep 1 yıl Mutluluk istiyormuş :D 1 1 Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Gönderdik evrene 😅 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% İkizler 1 yıl İkizlerim ama oğlağa çökebilirim. 1 1 Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Buyur çök 😅 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 28 Yengeç 1 yıl Ağustos gelince ekstra uçuyorsun beya 1 1 Yorumla umt_şşş Aslan 1 yıl Dünyayı şereflendirdiğim aya torpil 😅😅😅 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% Boğa 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 700 cevap paylaştı. Huzur istiyorum o kadar. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 123 , eic 55% Terazi 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 327 cevap paylaştı. Aslan , eğlenmek diyor 1 0 Yorumla
s Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 43 , eic 85% Terazi 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 454 cevap paylaştı. Hiçbir şey istemiyo böyle iyiyim... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Oğlak, para istiyormuşum 🤣🤣 istemeyen burc yoktur bence🤦♀️
Yani kimse hayır demez 😄
Ne paragözsünüz arkadaş 😅
Hep burcum yüzünden, oğlak maddiyatçıdır benim ne suçum var 🤣🤣🤣
Hıhıııı 😂😂😂
İyi akşamlar güzel insan benim ki doğru çıkmış. :D
Ne istiyorsun
Sıkıldım gezmek istiyorum. ( burcumu unutmuşun aslan kadını. :D )
Bana eğlenmek demiş ama bu ara fazla eğlendim 😂
Sen zaten ezelden şanslısın, bende o yok üstüne üstlük istesem de gidemiyorum etrafımda hasta var ondan.
Aaa çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim, sen bu ara çok yoğunsun.. sorduğum soruya bile cevap verecek zaman bulamadın.. :D
Cidden çok yoğunum görmedim bakayım
Önemli değil işini bildiğim için sorun yok.. ama çok eğlenmişin kıskandım şimdi. :D
Cumartesi gününden beri bitmek bilmez doğum günü kutlamaları
Yatta kutlama bile ayarlamışlar 😅
Sen oradan şarkıda çalarsın şimdi kıskananlar çatlasın diye .:D ( sevindim senin adına , iyi eğlenceler )
Yok be öyle varotik tavırlarım olmaz
Bende öylesine dedim. Seni az çok tanıyorum her yönden tok bir güzel insansın.
😊🙏🙏🙏
Gezmek istiyorum ama sen beni Antalya’da gezdirirsen, eğleniriz de hem. Olmazmımorensesim. 🥰🌸😎
Böyle gece denize girmişsin, sırtüstü salmışsın suya kendini yıldızlara bakıyorsun, kulaklar suyun içinde ses sıfırda. bana ondan lazım.
Boğanın ne istediği belli zaten.
Huzur ve güzel giden bir ilişki.
gerçekten alışveriş istiyordum bugun de cıkarım yarın doktora giderim :D sonra
Para istiyor kmsjs ama balık düşünceside var başak düşünceside var sjsksj
Hiçbir şey istemiyor yanlış bunlar uydurma😂
Yaz bişey işte
Gezmek istemiyorum ben uyumak istiyorum 😂
Yat uyu beeee miskin şey 😂😂😂
Burada yazmıyor.
Görsele takılmayın
Müthiş bir duygu seli barındıran kapsamlı ve kolektif bir istekle bekliyor bünyem.
Mutluluk istiyormuş :D
Gönderdik evrene 😅
İkizlerim ama oğlağa çökebilirim.
Buyur çök 😅
Ağustos gelince ekstra uçuyorsun beya
Dünyayı şereflendirdiğim aya torpil 😅😅😅
Huzur istiyorum o kadar.
Aslan , eğlenmek diyor
Hiçbir şey istemiyo böyle iyiyim...
Sevilmek istiyor, çok haklı.
Huzur istiyorum
Uyumak demis dogru demis