Kıskanç
Şefkatli
Çapkın
Vurdumduymaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yorumlara baktım da Terazi kadınları genelde seviyormuş Aslan erkeklerini. Ben de bir kova kadını olarak seviyorum😅 galiba hava grubunu etkilemeyi başarıyorlar. Bir kova olarak, zıt burcum aslan olduğu için zıt kutuplar birbirini çeker durumu da oluyor, bu yüzden de sevmem normal sanırım:))) özelliklerine gelirsek de bu ankette belirtilen özellikleri taşıyor bence aslan erkekleri. Kıskanç, çapkın, şefkatli. Bir tek vurdumduymaz diyemeyeceğim, benim tanıdığım aslanlar genelde tezcanlı. Bir de pohpohlanmayı seviyorlar
Gözü doymayan/Maymun iştahlı
Tabiri caizse her kiza yürüyen
Kıskanç
Fazla ataşlı
Elde etme çabasında olan türden işte
Içten çok şeytan
Güler yüzüne filan kanmayın
Kesinlikle akıllansa da huy çıkmaz bunların.
Zevklerimiz tamamen farklıdır
Nott:Rahatsız etmeyiniz.
Eig için teşekkürler.
Başka sorular varsa oraya da gelirim😀
Gerçekten sevdikleri aşık oldukları zaman gerçekten gözleri başka kimseyi görmez. Aşırı korumacı olurlar ve bu korumacı olmaları kısıtlanmalara sıkmalara başlar. Aşırı aşırı aşırı kıskanç ve bir o kadar egoistler.
Cevap
14Cevap
Kıskanç
Yakışıklı olurlar. Havalı dikkat çekici. Böyle birini tanıdım. Narsist olduğunu söylüyordu. Ve hayatina giren hicbir kiz ona katlanamiyor sen narsistsin diyip gidiyorlarmis. Oyle dedi. Kibirde vardı onda ve sürekli kendinden bahsediyordu. Hep ben ben ben. Tabi genelleyemem ama bir aslan kadını olarak çok sıkılmıştım muhabbetinden.
Aslan burcuyum ama aslan burcu erkeği arkadaşım dahi olsa anlaşamıyorum.
Sadece bir tane arkadaşım var ama onunlada arada küsüp tartışabiliyoruz.
Genellikle gel-git akıllı oluyorlar..
Aslan burcu erkekleri alçak gönüllü, şefkatli, iyilik sever, dürüst zaman zaman sevdiği şeyleri kıskanan mükemmel kombine sahip kişilerdir😀
Duygusal fazlasıyla vurdumduymaz inanılmaz derecede her konuda istekli sürekli böyle hep en konu lideri benim gibi şeyler
Fikrim yok. Aslan burcu kadınını bilirim ve pek sevmem (yani birini tanıyorum evlerden ırak) ama erkeğini bilmem
kimseyi burcuna göre yargılamam ama biraz biraz taşıyolar bir kere ego gerçekten var var yani yalan yok
Aslan burcunu severim ya bir terazi olarak. Havalı oluyorlar
eğer düzgün bir haritaysa bebek gibi adam olur
Vurdum duymaz, kıskanç, egoist, bencil. Bunların hepsi var.
Pohpohlanmayı, ilgiyi seven. Yönetmek isteyen, şaşalı, lüksü seven olarak biliyorum ben.
Çapkın egoist kendini beğenmiş bencil. Iyi tarafı belki eğlenceli olması olabilir
Güçlü, gür saçlı, girdiği ortamda herkesi etkileyen, lider. Püğğğğh… 😝
Terk etmeye meyilli ve egosunu tatmin etmezsen sana uyduracak kılıfları hazırdır.
Terazi burcu olarak aslan erkeğini baya iyi buluyorum
aslaniz varsa soru aliriz
Hepsi var ama KISKANCIZZ
Aslan aslandır👌😆
Yeri geldimi şefkatli olduklarını duymuştum
Aslan burcu olduğum
@ixaresxi Ta kendisi :D
Severim eğlenceli oluyorlar
Vurdumduymaz diye biliyorum.
Çapkın^ vicdansız ^şehvet düşkünü 🥴
Çapkın oğlu çapkın
Ay transitim aslan şıkların hepsi
Kıskançlık mı yeni gördüm sıfır kıskançlık
Doğum haritalari incelenmeli güneş koç ay aslansa hem egolari kırılsın hem okşansin isterler gösterişli kendini bilen kişileri göz hapsine alırlar falan filan ben niye parça parça entry attım ya
Herşeyi, Aslan erkeğiyim.
Aslan gibiler desene
hepsi var ama çok iyiler bence
çapkınn ve egolu kindar kibir
Çapkın ötesi
Olabilir yanii
Tüm özellikler var
Egolu egolu egolu
VurdumduymaZ
Kıskanç.
boşş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?