Terazi burcu eski sevgilim benimle beraberken düzenli olarak başkalarıyla flörtleşip, kafamı boşaltmaya ihtiyacım var çok stresliyim farklı insanlarla sohbet etmem gerekiyor diye kendini savunuyordu. Boynuzlarım uzaydan görünecek boyuta gelmişti ki ayrıldım. Aylar sonra fotoğraflarımı beğenmeye, ortak arkadaşlarımız aracılığıyla haber yollayıp barışmaya çalışıyor. Ben buna haddini nasıl bildirmeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhaddini onu reddederek bildirirsin zaten. fazlasına gerek yok. yanında gerçekten sevdiğin birisi olsa onu görse daha kötü hisseder de o da zor iş
02 Yorumla
Koç+1 yılBiraz beklesin ikinci seçeneği de halledicem hahha
Koç+1 yılhadi bakalımmmmmmmmmm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerazi burcu burcu erkekleri pişmanlık sebebidir.
Geçmişte benim de bu burçtan sevgilim oldu. Üniversite yıllarımda bizim bir üst sınıftan sevgilim olmuş idi bu burçtan. Araştırınca öğrendim ki herkese aşıkmış. 😂😂Dışarıdan gören de kendi halinde biri olarak düşünür. Sorsan sınıfından bir kız da beni boynuzladığı kıza öyle demiş. Yani ben onun yanında bırak kızı erkek bile görmezdim denk geldikçe üniversitede. Ay hiç unutmam. Aldatmış olduğu yetmiyor gibi bir de sorunu kendimde aramamı demişti. 😂😂Haklı tabii, sorun bende. Hak etmediği değeri, sevgiyi sundum. Şımardı. Aslında ben, de onu aynını yapacaktım. Bak, nasıl değerli olurdum. Bunlara kendi gibileri lazım.
Hadi sırf benim eski sevgilim olsa gözümün önündeki örneği yine peki derdim.
Bir tane terazi burcu erkeği daha tanıdığım oldu. 87 doğumlu kendisi. Ben 94 doğumluyum. "Senin yaşında olacaktım ki tüm şehir benim olurdu." demişti.
Akrabalarımda da var. Onlar da öyle.
02 Yorumla
Koç+1 yılHepsiii aynı hepsiiii. Hava grubunun bu her çiçekten bal alma olayı asla şaşmıyor ve benim ki de aynı şeyi yaptı beni suçlamaya kalktı bu olayların üstüne. Alçaklar ya
Cevap sahibi+1 yılYüzsüz bunlar. 😂Onlar mükemmel, tek sorunlu biziz zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTerazi erkekleri birine aşık olursa gözü ondan başkasını görmez 3 yıllık sevgilim terazi burcuydu gözü kapalı güvenirim ona cok mutlu etti beni romantik sadık harika bir erkekti benden önce çapkınmış çünkü kimseyle ciddi değildi diyordu
02 Yorumla
Koç+1 yılTerazi erkekleri zekidir. Yakalanmıyolar baya bir süre. Belki de senin terazi istisnaydı.
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum belki bizim uyumumuz cok iyidi ben kovayım
Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Terazi burcu flörtöz bir burç. Aslında tam olarak öyle olmasa da aşırı sıcakkanlılar ve ilgi çekmeyi, ilgiyi seviyorlar. Birden fazla ilgi ona zaman zaman iyi gelebilir, tek gözü dışarda olabilir. Bir yandan da aldatma konusunda akreplerden bir adım öndedirler. Teraziler ilişkinin başında olduğu kişi asla olmazlar, dengesizdirler. Boynuzlanmamak için terazi, akrep, ikizler, kova burçlarının baskın olduğu insanlardan uzak durmanız gerek :D
02 Yorumla
Koç+1 yılE en çekici burçlar hep tehlikeli çıktı, kime güvenicez biz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
24Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHepsi aynı olmuyor çapkınsa bir daha konuşma
02 Yorumla
Koç+1 yılYok yahu ne konuşucam zaten hahaha
u +1 yılSevindim o zaman sadsdasd
+1 yılTerazi olarak terazi erkeklerinin çapkın olduğunu düşünmüyorum. Belki de denk gelmedim.
14 Yorumla
Koç+1 yılYa balım ne kadar terazi tanıdıysam hepsi aynıydı ama tabi bu işler sadece burçla ilgili olmuyo.
Oğlak+1 yıl@feministbagyann
kaç tane tanıdın yahu :)
Koç+1 yılDuygusal ilişki içinde değil ama hayatım da çok fazla terazi bulunuyor.
Oğlak+1 yılbenim bildiğim terazilerin hayatında dönem dönem çok önem verdikleri arkadaşları olur ve onlara aşırı fedakar olurlar; bir de gelgit akıllı oluyorlar; bugünkü psikolojileri yarına uymaz... ilginç bir anım var okuldan bir rkadaş vardı kız. evli ama yakınız. ofisindeydim çay içtik filan. ama modu yurtdışına tatile gitmek. internetten tur bakıyor filan. Sonra kocasına telefon açtı bak dedi bu bayram yurtdışına çıkalım ama bunu ciddiye al bak mutlaka gidelim. Sanki akşam eve gitmeyecekmiş gibi telefon açıp öyle haber veriyor niyetini... ofisi yakın ertesi gün bir daha uğradım. açıkçası tatil planını merak ettim fransa mı ingiltere mi neresi diye. Bir de baktım tamamen başka modda :) konusunu bile açmadı. Sordum ohoooo ben terazi burcuyum dedi :)
+1 yılTerazi dengelidir sadıktır benim bildiğim ya. Seninki karaktersiz mis bence burcunun suçu yok. Yükseleni aslan olmasın iyi baksaydin😆
42 Yorumla
Koç+1 yılAslaaa terazi erkeği dengesizlik tanımının tam olarak karşılığıdır. Sadakat ise lugatlarında yok hahahha
Kova+1 yılBana iyisi denk gelmiş kanka o zaman😅 bende aslanlari hiç sevmem
“Başka erkeklerle konuşmadan duramıyorum, 4. olmak istiyorsan gel” de bakim ne diyecek. Tamam derse toplanır okey oynarsınız mis gibi
22 Yorumla
Koç+1 yılHahahhahahs best tavsiye resmenn ilk yazdığında bu uygulanır jdkskdjd
Çapkın değilim, doğru kadını buldum. Terazi erkegini nasıl dizginleyeceğini bilen zeki, cilveli ve bakımlı bir kadın maçı kazanır. @beyazorkidem
11 Yorumla
Terazi+1 yıl❤️
+1 yılTeraziyim flörtüz olduğumuz doğru ortamlarda göze çarparız ama aşkı bulunca da ev kedisi misali oluruz ben oldum mesela ;)
12 Yorumla
Koç+1 yılBenim terazide aşık olduğunu söylüyordu demek ki yalanmış..
Terazi+1 yılDemek ki...
Terazi burcunu sevmiyorum hep yalan söylerler
210 Yorumla
Koç+1 yılEvettt hayatları yalan üzerine kurulu jsjsjs
Koç+1 yılBenim terazi aşşırı ilgiliydi beni bağlayana kadar. Sonra boynuzlarımı sayamadım balım. Cevap vermesin daha iyiii
Terazi+1 yıl👏👏
Koç+1 yılValla balım net sayı yok bende ama bir flört uygulamasında 1 yıla yakın aktifmişşş. Baya bir aldatılmışımdır herhalde hahaha
İkizler+1 yılEvet terazi çok ciddi yalan atıyor kendini sorguluyorsun
Terazi+1 yıl
Teraziler mert insanlardır kim demişse yalan demiş :D
15 Yorumla
Koç+1 yılTeraziler hariç kimse böyle bir yorum yapmaz teraziler hakkında jskskd
Koç+1 yılTeraziler sadakatsizdir aksini söyleyen terazidir hahah
+1 yılTeraziyim bende ne alaka flörtöz olan koç kadınları aman aman
12 Yorumla
Koç+1 yılBizim flörtözlüğümüz ilişkimiz olana kadar. Terazi burçları için hiç bir şey engel değil.
Terazi+1 yıl3 koç kadınıyla tanıştım benimle konuşurken bile başkalarıyla konuştuklarını yakaladım özellikle koç kadını aman aman baştan soruyorum biriyle tanıştım yeni baya iyi anlaştık ertesi gün görüştük koç Burcu dedi valla Allah yolunu açık etsin benden uzak dur aman aman ben biriyle konuşunca kimseyle muhatap olmam kendim gibi birini bulana kadar böyleyim
+1 yılBURÇLARLA ALAKASI YOK ARKADAŞLAR APTAL OLMAYIN ARTIK
20 Yorumla
+1 yılTerazi burcu erkeklerinden kesinlikle kaçmalısın onlar da her kızı elde etme yeteneği var
01 Yorumla
Koç+1 yılKaybetme yeteneği de var ama işte hahaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılTeraziler çok tuhaflar bende de var bitane. Akım derken bo'kum derler
10 Yorumla
+1 yılSorundan sonra terazi burcu sevgilimle kavga etmeye gidiyorum
00 Yorumla
+1 yılB. ku yiyip yiyip burçlara suç bulmak hahahah güzelmiş
00 YorumlaBenim ex sevgilimde terazi burcuydu ve cok capkindi ama burcundsn dolayi mi bilmiyorum
11 Yorumla
Koç+1 yılNe kadar terazi tanıdıysam hepsi aynıydı bence var bir sorun ahhahsj
Umursama red et onu. Haddini bilir zaten böylece.
00 Yorumla
+1 yıl😎 Gözümüze kestirdiğimizi elde ederiz. 🤣
Kutsal Terazi Aşkına00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHava grupları oyledir ikizlerle ayni seyi yasadim
Umursama çıldıracaktır.
01 Yorumla
Koç+1 yılBen de şu an öyle yapıyorum bakalım ne zaman pes edecek hahahha
+1 yılGörmezden gel ve seninle iletişime geçerse onu umursamıyor ve beğenmiyormuşsun gibi davran hatta özellikle dış görünüşünü beğenmediğini belli et çıldırır
02 Yorumla
Koç+1 yılUygulanıcakk teşekkür ederim efenimmm nzkskks
Terazi+1 yılRica ederim dkjfkf
+1 yılTabii ki tamamen hayatından silip mutlu olarak 👌 kendi pisliğinde boğulmalı
10 YorumlaTeraziyim ama hiç Bi terazi erkeği ile yüz yüze konuşmadım merak ediyorum açıkçası terazi erkeklerini
11 Yorumla
Koç+1 yılAman balım uzak dur terazi erkeklerinden çok zararlı çoook
+1 yılYa görmezden gel ya da sertçe yaptıklarını yüzüne vur ve reddet çok benzerini ben de yaşadım terazi erkeklerine tövbeliyim artık
02 Yorumla
Koç+1 yılBunları göz önünde bulundurucam teşekkür ederimmm😊
Oğlak+1 yılRica ederim kolay gelsinn
Gizli Üye(30-35)+1 yılterazi burcuyum 6 ekim
yokluğu koyar
etkileyici çekici şeytan tüylüdür
ikna kabiliyeti yüksek hoşsohbet
ilgi manyağı
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Asya1625 teraziler başka
haksızlığa gelemez
artistik yetenekleri vardır
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTerazi erkeklerin hepsi öyle
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim terazi tam tersi. 2 yıldır beraberiz bir balık burcu olarak ben onu bezdiriyorum bazı özelliklerimle, üzmicem ya bundan sonra biricik aşkımı.
01 Yorumla
Koç+1 yılAman balım maşallah de ben de 2 buçuk sene fark etmemiştim..
Ben de teraziyim ama hayatımda birisi varsa aldatmam sadık biriyim bence bu karakterle alakali
02 Yorumla
Koç+1 yılTabi ki karakterle de alakalı ama teraziler beni asla şaşırtmadı..
Ay bu terazi erkekleri niye böyle, nedir bu bolluk 😒
01 Yorumla
Koç+1 yılYa enerjileri çekiyoorr ama işte sonu hep hüsrann🙄
umursama görmezden gel bence
10 Yorumla
+1 yılDemek ki sorun burcumda imiş :)
14 Yorumla
Koç+1 yılTöbe etmek de bir seçenek hahaha
Terazi+1 yılBurcumdan mı :)
Koç+1 yılNeden olmasın denenebilir jajsks
Terazi+1 yılDemi :) sende keyifler nasıl
+1 yılAnlaşılan gittiği yerde mutlu olamamış
02 Yorumla
Koç+1 yılE klasik senaryo değil mi? At gibi giden durumu, klasikk
İkizler+1 yılAynen öyle :D
Bunlar böyle yüzsüz işte
01 Yorumla
Koç+1 yılHahahaha çok doğru
Burçlarla kendinizi kandırmayı bırakın artık ya
10 Yorumla
+1 yılBen burçlara pekn inan biri değilim ya
10 Yorumlaİlk defa duydum be
00 Yorumla
+1 yılÇokta takmamak gerek
00 Yorumla
+1 yılTeraziyiz diye suç bizde mi 🥲
00 Yorumla
+1 yılSana yazıyorsa demek ki başkasıyla beraber
01 Yorumla
Koç+1 yılBu kesinlikle yaşanıyordur..
Burç özelliklerine göre değil kişiye göre davran
10 Yorumla
+1 yılÇapkın mi bilmem ama çok çekici bakıyorlar ya
10 Yorumla
+1 yılBende Terazi burcuyum
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılTerazi burcu falan değil balım karakter kdkfkfkf
00 Yorumla
+1 yılAkrepler kadar degil
13 Yorumla
Koç+1 yılBir koç kadını olarak akreplerden kaçıyorum ama onlar beni hep buluyor bu da başka bir başlığın konusu tabi 😂
Terazi+1 yıl👏👏
Balık+1 yılBen de akrepleri cekiyorum sanirim
Burçla alakası ne
10 YorumlaBurçlara inanmam
10 YorumlaO kadar değilim ki
00 Yorumla
+1 yılTerazi ve balık fena
00 Yorumlaöyle burç mu vardı
00 YorumlaEvett
00 Yorumla
+1 yılBöyle bişi yok
00 Yorumlane alaka burçla
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Terazi burcu erkeklerinin çapkınlıkları halis mi? Ben bu hadsize nasıl davranmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım