İkizler burcuna sahip bir kadının kalbini kırdıktan sonra nasıl affettirebirim kendimi? Acil yardım.
İkizler burcu kadınının nasıl gönlünü alabilirim?

İkizler burcuna sahip bir kadının kalbini kırdıktan sonra nasıl affettirebirim kendimi? Acil yardım.
İkizler burcu insanının gönlünü almak zor mu diye söylersem şimdi ikizler burcuyla ilgili değil de normal bir insan olarak gönlünü almanın bir çok yolu var bence. Ama altta hassas ve duygusal bir insan olduğunu belirtmişsin. Duygusal insanların affını almanın zor olduğu gibi düşünülür ama aksine öyle insanların gönlünü almak daha kolaydır. Eğer ona bir daha olmayacağını ve pişman olduğunu belirtirsen bence affeder diye düşünüyorum. Ama unutmaz önce bunu geçelim. Unutacağını sanmıyorum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Duygusal biri olduğunu düşünürsek küçük şeylerle gonlunu almak kolaydir. Bir sözle bir sarilmayla bile bu mümkün ikizler burcu için ama herkes de öyle değil
Aslında ikizler kadını ilişkide hata yapmadığın sürece aşırı eğlenceli sevecen biridir hem arkadaşlık hem sevgili açısından diyorum senle onun aranda geçen ve onun istediği bir hediyeyi alabilirsin duygusal yaklaş sinirini geçirr şu zamana kadar etrafımda ikizler vardı seviyorsa bırakmaz seni umarım kalbini alırsın
Ben ikizler burcuyum ve kişi hatasını dile getirip özür dilerse affederim direkt, eğer çok ama çok kirginsam hediye de olur küçük.
Ama asıl düşündüğüm şey,, karşımdaki gerçekten pişman mı, hatasını biliyor mu, bir daha yapma riski ortadan kalktı mı? Bu sorulara evet cevabını alıyorsam özür bile gerek kalmaz. Gerçi kişiden kişiye göre değişir ve ikizler burcu insanı da çok değişir, biraz dengesiz. ;)
İkizler burcu kadını küçük seylerlede mutlu olur annene en sevdiği yemeği yapsan bile affeder bence
İkizlerim ama kadın kısmını bilmen erkek kısmında bir saat o da akıllı saat alman yetiyor ama kadına ne alırsın ne edersin bilemem
Git pişman olduğunu samimi bir dil ile söyle kabul edecektir. Affederler.
ne yapsan fayda etmez ikizlerle oturup su bile içilmez
İkizler evet dengesizdirde sevince dengesizligi bile kenara bırakır sen hiç iyi bir ikizlere denk gelmemissin ondan bu önyargın
Maalesef ikizler burcunu sevmeyen beyefendi özel bilgilerimi paylaşamıyorum
Aynı şehirde olma ihtimalimiz imkansız gibi bir şey
Bunun burçla ne ilgisi var ya anneni senden iyi kim tanıyabilir ayrıca?
İkizler burcu kadını soğuyunca zor canı sıkılıyorsa konuşmaya devam edebilir ama gerçekten soğuduysa 🤷🏻♀️ yine de karşısındaki kişiye olan sevgi boyutu çok önemli bence
Ben de ikilerim ve biri beni kırdığında biraz fazla naz yapıp affediyorum birazcık zor🥹
Yumusak kalpli insanlardır bence bir hediyeyle halledersin
biz ikizler burcu çok hassasızdır çok çabuk kırılırız telafisi biraz zor olur uğraşmanız gerekecek özür dileyin çiçek alın
İkizler Burcu kadınıyım gönlünü almak zor diyenlere inanma gönlünü almak basittir
Evet bu çok mantıklı yükseleni de yengeç biraz duygusal. Güzel şeyler söyleyeyim.
Fazla bunaltmadan ama onun için çok değerli olduğunu söyle yumuşar hemen duygusal ol
bi ikizler olarak onu sevgine değer
verdiğine inandır çok hasastr
soğudumu ısınmaz işin zor brz kolay gelsin
Bir ikizler olarak, eğer sevgilinle ve küçük bişeyse ayıcık, çikolata abur çubuk içeren bi kutu yaptır.
yalakalık yapma, hoşuna gidecek bir hediye alabilirsin, alamazsan uzun bir özür mesajı yap ama duygu sömürüsü içermesin.
Seni içten içe affetmek ister ama çok Naz yapar bayağı zor.
Bence zor biraz ama altarnatifler denenebilir gül al hahahah😂😂
Saka yap hediyeler yolla ama çok büyük bir pislik yaptıysan olmaz yapma
Eglendirmeyi bilmelisin, həm mizah yetenegin də kuvvetli olmalı, bilgili də olsan yetərli bence