Arkadaşlar taktik maktik bir şey verin kız erişilmez Everest tepesi.
Kızı sevgilim yapmak için kaç takla atmam gerek? İkizler kızı ne ister ne istemez? Kalbine giden yolda hangi engeller vardır? O engeller nasıl aşılır?
Bütün taş hatunlar da ikizlermiş be.. İşim zor.. 🙁
İkizler burcu kadınının gönlünü kazanmak için ne yapmalı?
İkizler burcu kadını aşk hayatında bağımsızlıktan yanadır. Kolay kolay kendi özgürlüğünü kısıtlamaz. Bu durum ancak gerçekten aşık oldukları zaman değişim gösterir. Zaten bir erkeğin ona yaklaşması oldukça zor bir durumdur. Kendisine uygun gördüğü kişi ile birlikte olur. Kendisini kısıtlayacak bir erkek ile asla sevgili olmaz, bırakın aşık olmayı. İkizler burcu kadını aşk hayatında birlikte olacağı kişiyi birçok sınavdan geçirir. Erkek bu sınavları geçmeyi başarırsa İkizler burcu kadını ile birlikte olabilir. Aşk hayatında da oldukça eğlencelidir. Güzel ve hareketli zamanlar geçirmekten yanadır. Sevdiği zaman aşırı kıskanç olabilir.
Ikizler burcu iki arkadasim var. genelde dis gorunuse bakarlar. bir kere ikis8 de cok konuskan. oncr konusmanla etkilemen lazim. bir tanesi konusarak siir yazan romantik birine asik oldu. bur 3 ay falan konusup sonra sevgili oldular. cocuk balik burcu kisitliyor baya cok mesela ben yengecim ama beni bile darlardi sanirim oyle sevgili. diger arkadasim hala yalniz. ama o da yine kulturlu konusmasi guzel insanlardan hoslaniyorum karizmatik vs.
Etkilemek mi ve yakınlık kurma girişiminde bulunmak için mi yoksa tamamen onun seni yanına almasını mı istiyorsun?
Etkilemek ve yakınlık kurma için tavsiye veremem ama seni yanıan alabilmesi için aktif bir enerjiye ve onun seçimlerini ve kararlarını sanki sende istiyormuş ama dile getirememiş gibi pozu ver zaten alır yanına... Onun adapte olman lazım uzun süre tutmak için, bir sonra ki adımını tahmin etmen lazım (tabi zor)... Kolay gelsin...
Dengesizlerdir, belki önceden çok seviyordur şu an nefret ediyordur. Sağı solu belli olmayan burçtur, kendimden bilirim :D Hafif biraz da delilik vardır
En İyi Cevaplar