Bir kız vardı hiç ilgimi çekmemişti. Ama daha sonrasına tatlılığı hal ve hareketleri beni kendine bağladı. O kadar fazla sevmeye başladım ki fotoğrafını görünce gülmeye başlıyorum. Tabi ilgimi çekmeyen dönemlerde hiç muhabbetim yoktu. Gerçi şu an da var denilemez.
Ama ufak tefek espiriler yapıyorum ve biraz konuşmaya çalışıyorum. O yengeç burcu. Beni farkettiği anda utanıyor ve telefonuna bakıyor aniden. Çaktırmadan uzaktan beni izlediğinin farkındayım. Ben bi espiri yapıp konuşmaya başladığımda gözlerinin içi gülüyor. Ama bazen de tersi oluyormuş gibi hissediyorum ama sadece hissediyorum emin değilim.
Şimdi benim bu kıza nasıl davranmam lazım. Biraz ilgi gösterip çekileyimmi yoksa ilgi göstermeye muhabbet kurmaya devammı edeyim. Nelerden hoşlanır kalbini nasıl alırım bilmiyorum. Ama şöyle bir durum var ben konuşmadıkça kesinlikle o benimle konuşmuyor. Ben utangaçlığına ve çekingenliğine veriyorum ama siz ne dersiniz bilemem.
Yengeç burcunun nasıl kalbine girerim? neler yapmam neler yapmamam lazım bilmiyorum. MEsela haftaya doğum günü ama hediye almaya korkuyorum acaba yanlış anlarmı kırılırmı uzaklaşırmı diye ( keşke anlasa da kurtulsam aşk olarak )
Daha önce hiç seviglisi olmadığını biliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Knk Hiç Kendini Yorma Bu Kızı Aldıktan Sonra Daha İyisi İçin Çabalayacaksin Çünkü Koç Erkeği Sin Be Kardeş Doğan Gereği
Düşüncene saygı duyuyorum ama öyle biri kesinlikle değilim. Sadece tavsiye almak yol öğrenmek ve görüşlrinizi almak için açtım konuyu
Knk Boy Kilo Kaç
186 boy 85 kilo senelerdir bodybuilding ile uğraşıyorum
İyimis İşte
Hissetmiyor musun bir şey kanka
ya işte sorun orada ben deli gibi seviyorum. şahsen onun da bana ilgisi oldugunu düşünüyorum. ama hiç açık vermiyor. bni sezdiği an telefonuna bakıyor acilen ben bi yerden geçerken bana bakıyor. konuşunca konuşuyor konuşmayınca konuşmuyor.
Yengeç küçük romantizmlere bayılır
şu anda ona 1 kaç ufak tefek espiriler yapıp sonra soğuk yapıyormuş gibi gözüküyorum yanlış yapıyorsam tamamen cahillikten bilmediğim için yani bu yanlış bir şey mi? Bir de bu soğukluklarına ve konuşmamasına ne demeli? Doğum gününde ne yapmalıyım
Soğukluk utanmasindan olabilir.
Doğum gününde bence kitap al
Hissediyorsa seviyordur
senin burç ne
koç
Hoşlanıyor olabilir.