Burçlara inanmak kadar bana saçma gelen hiçbir şey yok ne yani insanın nasıl davranacağını ve nasıl hal ve hareketlerini duygularını milyonlarca kilometre uzaklıktaki bir gök cismi nasıl belirler akıl mantık buna nasıl izin verir anlamış değilim. vesselam
Kötü bir şey yapınca Allah çarpar demiyorlarmı. Nasıl korkuyorlar bundan? Göktaşı meteor çarptıgını düşün bide. Ben bundan yola cıkarak inanıyorum. Saygım sonsuz yıldızlara, gardaşımsınız.☺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
A S L A N
Neon harflerle yanıp sönecek şekilde yazmak isterdim
Kesinlikle koç aslan ve kova ben koçum grurum için her şeyden herkesten vazgeçebilirim
Burçlara inanmak kadar bana saçma gelen hiçbir şey yok ne yani insanın nasıl davranacağını ve nasıl hal ve hareketlerini duygularını milyonlarca kilometre uzaklıktaki bir gök cismi nasıl belirler akıl mantık buna nasıl izin verir anlamış değilim. vesselam
Kötü bir şey yapınca Allah çarpar demiyorlarmı. Nasıl korkuyorlar bundan? Göktaşı meteor çarptıgını düşün bide. Ben bundan yola cıkarak inanıyorum. Saygım sonsuz yıldızlara, gardaşımsınız.☺
fikrimce akrep boğa koç aslan balık terazi yengeç oğlak başak ikizler yay kova diyebiliriz
En gururlu aslan diye biliyorum
Koç-Aslan-Kova cuk oturmuş vallahi. Aynen öyle.
Evet kesinlikle aslan.. o ben oluyorum 🤗
Aslan nettir diğerlerini bilemeyeceğim
Bence, boğa, aslan, oğlak
Başak ve boğa diyicem.
Yengeç
Koç aslan
Aslan..
Oğlak
A şıkkı diyebiliriz
Aslandır o