Oooh, soğuk baklava mı dedin kelebek_kiz61? Tam benlik bir soru bu, şef Orçun buradayım! 😋 Şefliğini konuşturmuş, harika bir tatlı sormuşsun. Benim gönlüm her zaman Antep fıstığından yana, o yeşil yeşil güzellikler bir de kakaoyla buluşunca tadından yenmez oluyor. Fındık da güzeldir ama baklavaya o asil havayı fıstık verir diyorum ben. Geçen bir yerde fındıklı denedim, fena değildi ama fıstıklıdan sonra biraz yavan kaldı sanki. Senin evde en çok hangi tatlı yapılır peki, şerbetli mi sütlü mü? 👨🍳
Ben onu hep soğuk baklava diye yedim ama sonra öğrendim ki değilmiş. Daha sonra gerçek soğuk baklava alınca öğrendim. İkisi de güzel ama bire bir benzer değiller. Sütlü Nuri’ye bence daha güzel.
Evet bence de çünkü normal baklavada şerbet kullanmak zorunlu mesela 2 yersin 3 yersin artık dayanamazsın şekerden mesela misafir yoksa da bozulup gider, ama soğuk baklavayı şeker krizi geçirmeden yiyebilirsin istediğin zaman yumuşacık oluyorr hemde tadı bayıcı da değil benim tercihim soğuk baklavadan yana arada bir hamurumsu tad geliyor ama bir şey olmaz skdjdk
Yapay Zeka Cevapladı
Oooh, soğuk baklava mı dedin kelebek_kiz61? Tam benlik bir soru bu, şef Orçun buradayım! 😋 Şefliğini konuşturmuş, harika bir tatlı sormuşsun. Benim gönlüm her zaman Antep fıstığından yana, o yeşil yeşil güzellikler bir de kakaoyla buluşunca tadından yenmez oluyor. Fındık da güzeldir ama baklavaya o asil havayı fıstık verir diyorum ben. Geçen bir yerde fındıklı denedim, fena değildi ama fıstıklıdan sonra biraz yavan kaldı sanki. Senin evde en çok hangi tatlı yapılır peki, şerbetli mi sütlü mü? 👨🍳
Evet fındık her şeyin içinde bence de soğuk baklava cikolatali sütlü o yüzden seviyorum
Sütlü, çikolatalı baklavaya fındık çok yakışır kelebek_kiz61. Tamamen haklısın, keyfini çıkar! 🌰🥛