Var mı İstanbul'da sorunum farkli, rukye tedavisi oldum, muska taktım falan ama ise yaramadi fayda görmedim 2016dan beri çok sorunlar yaşıyorum kâbuslardan fiziksel temas olsun vs üzerimde yapılmış büyü de var ayetler okuyarak cozebildim mi onu da bilmiyorum işlerim karıştı.
Nefsimle savaşıyorum sürekli sigarayı bırakmaya çalıştım içmiyorum 3-4 gündür bıraktım günahtan haramdan sakınmaya çalışıyorum namaz kılmaya çalışıyorum ama olmuyo
Nefsimle savaşıyorum sürekli sigarayı bırakmaya çalıştım içmiyorum 3-4 gündür bıraktım günahtan haramdan sakınmaya çalışıyorum namaz kılmaya çalışıyorum ama olmuyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1. cisi şahbazlar ( beyaz varlıklar) görüyormusun?
2. cisi bunlar 12-13 yaşlarındamı başladı?
3. cüsü lise mezunu ne kadar askerlik erteleyebiliyor?
1-Evet görüyorum
2-Hayir
3-4 sene
Beyazların yanında siyah olanlarıda var mı
Var
Müslüman cinlerim de var
ilk beyazlar sonra siyahlar geldi hmmm , kaç yıldır var bunlar?
Geçenlerde yan odamda bı patirtti falan çıktı odaya bı girdim buz gibi morga girdim sandım sanki böyle perdeden dışarı çıkmış falan
Geçenlerde dediğim falan 1.5 ay oluyo
Hayır ilk siyahlar sonra beyazlar geldi
Çok fazla soru sorma sevmem
müslümanlar bunları yapmaz , beyazlar kandırma amaçlı gelenlerdir seni koruyor gibi davranırlar siyahlarsa kötü görünür.
iyi polis kötü polis gibi.
tiplerini tarif et siyah olanların
Fazla soru sevmezmiş , iyi başının çaresine bak.
Mümkün değil ikisininde bir arada olması
Azazil musallatında normal bir durum
Biliyorum biliyorum beyazlar onlarla savaşmak için gelmiş birisi söyledi doğru mu yalan mı onu da bilemiyorum ama belirti olarak Beyaz ışık beyaz geçen biseyler görüyorum odamda
@Dilarawuu yav neyi mümkün değil iyi ile kotu savaşıyor işte
Cinler zayıftır ama aptal değiller , çok zekice ve sinsice oyun oynarlar.
Anlayamazsın.
Beyaz olanlar siyahlardan daha kötüdür.
Dile kolay 5 yıl cinlerin içinde yaşadım , askerleri oldum , piyonları , katilleri
Benden daha iyi tanıyan yoktur onları çünkü
Onların çocuğu olarak büyütüldüm
Beyaz olanlar siyahlardan niye daha kötü olsun?
Evet sen yaşamissin bişeyler beyaz siyah olarak konusuyosun
Bende 2016dan beridir var yaşım 23 olucak
Azazil musallati ne ya daha 18 yaşındasın ne anlatiyosun kardeşim
Beyaz olanlar daha sinsi ve dost yanlisi davranir , psikoloji eğitimleri iyidir.
Uyanılamayan kabus gibi kıstırırlar adamı siyahlarsa cellattır.
Bu hareketinden sonra hiçbir şey anlatmayacağım merak etme :)
Ben gidip büyü bozulacak başkalarına bakıyım bakalım.
Şimdi beyaza da siyaha da küfür edicem ben hicbirsey istemiyorum iyilesiyim kurtuliyim istiyorum
Ney büyü bozulacak başkasına mi bakican anlamadım?
Evet , sende büyü var bozdurmadan o şeylerden kurtulamazsın.
İstisnai olarak aşık cin musallatında öldürmekte gerekebiliyor.
Genelde kïzlarda olsada sendede olabilir.
Seninle zihninden konuşan birileri varmï?
2. cisi rüyana sık sık giren bir kız var mı?
Sen nerden biliyosun bunları?
Uzun hikaye
Uzun hikaye diyip geçme kardeşim bana anlatman lazım
Sanmıyorum
Bu yıl 2 azazil musallatı ve büyü bozma işlemi yaptım , 6-7 tane ifrit ve yakaza türlerini net tespit edemedim.
12-13 tane ifrit öldürdüm 2 tanede azazil.
Kısacası kendine bir hoca bul ya da Allah'a sığın o hareketinden sonra seninle uğraşasım gelmedi.
Bu ieride Allah rızası için yapıyorum hâ Allah'ın buna ihtiyacı yok ama benim günahlarımı affettirmeye ihtiyacım var.
Kısaca tanışalım.
Öte yandan sende soysal kuşak zaafiyeti var , anne veya babanda veyahut kuşağında (dede nine büyükdede vs) birisinde büyü var , kan yoluyla sana vuruyor ruhsal kalkanın yok.
Tahminimce 11 yaşında azazillerin hedefi olmuşsun bundan yola çıkarsak şu an 4. cü seviye dediğimiz , kendi hareketlerini kontrol edememeye başladığın , bedeninin sana ait değilmiş gibi olduğu , eşcinsel düşüncelere girmeye başladığın , her rüyanda korkutulduğun yavaş yavaş delirmeye öfke krizleri geçirmeye başladığın döneme girmişsin.
Üstündede aşağı yukarı 9 katmanlı bir karabüyü vardır ve bunu koruyan 3 kalkan vardır , tecrübeme göre belkide yoktur belkide fazladır görmeden bilemem.
Çözüm olarak ilim ehli birisinden destek alman ya da Allah'a sığınman gerekir.
Allah Şâfii olandır fikrimi sorarsan ona sığın neyse
Bu muhafız göreve dönmek istemiyor size iyi günler.
Kardeşim benim sence o hareketim normal değil mi?
Hayır 11 yaşında değil
Neyse ben Seyyid kendiyasi cagiricam onunla cozucem başka cagre goremiyorum
16 yasinda etki etmeye basladiysa en az 6-8 yil oncesinden islem baslamasi lazim yasin kucukken bu daha kolay tahmini 5 yil ondan
Cinler çağrılmaz ne dediğini anlamadim seyyid neyse
Normal veya değil öğrencilerimi eğitmekle meşgul olmayı tercih ediyorum.
Heh bak bende senin gibi düşünüyorum çocukluk çağında ben hep şiddet görüyordum babadan anne baba da ayrı
Cin çağırma değil o söylediğim boş ver orasını anlamicagini farkettim
baş melek falan diye bişeymiş , bu tarz şeylere inanmaktansa namaz kılmayı yeğlerdim yerinde olsam.
Namaz kılıyorum
Kim dedi?
İnternete yazdım
Luna kardeş ya beni ne güldürdün dünden beri piyonlari olmuşsun yok beyazlar şahbazmis yok eşcinsel davranışlar sergiliyormusum js da jxhxxhhdhd
Luna kardeşim bana hakkını helal et.
Üç dört şifre aldım
Kitabul azazil, davutlu, karadedeler, kibledere
Bende artık basmuhafız olarak kısasa kısas modunda ölümüne savaşa giriyorum kendine iyi bak görevin de sana da başarılar Allah kolaylık versin vesselam..
2 hafta olmuş ve hala dik kafalının tekisin , ne muhafızı olum o torpilli rütbeler , savaş o dünya hepsi birer göz aldatmacası...
gerçekte ise sadece elimizde bir hiç var.
Savaştan kimse karlı çıkmaz!
Kardeşim daha önce aşık cin vakası aldın mı birinden
Dik kafalı değilim bu arada çok güven problemi yaşıyorum etraf sahtekar insanla dolu
4-5 defa aldim
Tamam numaramı yazicam yarın konuşalım
Luna seni kardeşim olarak gördüm dediklerini not ettim yapmaya devam ediyorum bakalım
ne haltlar yiyorsun bakalım
Kardeş benimle ne haltlar yiyorsun ve oglumlu konuşma düzenini takın
Bı halt yediğim yok Kur'an okuyorum vs ondan bahsettim
Rukye yaptırdın mı nasıl geçti iyileştin mi önerir misinn
Benimde basima geldi kurtuldum ben arkadasimin teyzesi yardim etti unlu birisi sehir disindan geliyolar ama Ankara'da telefonlada yarim ediyomu bilmiyorum buyucu muskaci degil yardim ediyo sadece boyle sorunlari olanlara
Bize evdeki muskalari attin demisti muskalar 1 yil durunca ters tepki yapiyomus kisiye sıkıntı veriyo dedi sirkenin icinde biraz bekletip ayak basilmayan agcın altina attın dedi yaptik evde huzur oldu
Benim iki tane muskam vardı imam yazmış rukyeci yakmami söyledi yaktım onları rukye tedavisi oldum yanıt alamadım bunu da başka birisi söyledi yaktigim için onlari
Istersen o teyzenin numarasini verebilirim ilk bakiyo birsey var mı ustunde diye ucret almiyo ona
İleriyle alakalı olucak şeyler vs ne var ne yok butun her şey söylüyo mu
Teyze bana yardımcı olamaz gibime geliyo bana hatta iki hoca birden müdahale etmeli ki şifa bulayım yani durumumu öğrense kafayı yer
Buyu varsa onu soyluyo musallat varsa onu soyluyo sonra istersen kurtulmana yardim ediyo
Yildizname falı destekli su falı mi bakiyo bu teyze ve adı da derman ana mı
Fal bakmiyo ustundeki soruna bakiyo adi dermen ana degil
Bana teyze falan yardım edemez tessekur ederim sagol
İyi bir hocayla işlem yürüt ven öyle yaptım sonuc aldım
Piyasada o kadar düzenbaz hoca sıfatı takılmış sahtekar da var ki bilmiyorum napicagimi dua edip namaz kılıp ve Kur'an okuyorum..
Oda Bi seçim
Sizin neyiniz vardı
Var İstanbul'da ama muska filan yazdırmak istiyorsan muskaya tamamen karşı
Heh bende öyle hoca arıyorum para istemeyen muskaya karşı falan bı başkası bana iki tane muska gönderdi taktım sonra rukyeci yakmami söyledi yaktım falan işim sarpasardi
Para alıyor ama hatta pahalıda ben hiç Allah rızasına yapanı bulamadım
Sorma ya Mehmet Karakoç bile para alıyor ya bide menajer tutmuş kendine
Adamlara diyorum ki durumun ağır çok kötüyüm yardımcı olur musunuz maalesef
Bana yazar mısın
Sorunun nedir?
Karışık mevzu
Farklı farklı musallatim var
Üç harflimi?
Aynen üç harfli
4 haflide olblr
@OzanAl sen komik misin ya