Adliyeler bu ara, sizin gibi insanların suç duyuruları sebebiyle resmen tıkandı. Dolandırıcı hepsi, bir iki yalan atıyorlar, birkaç malzeme istiyor falan filan paran gidiyor. Hocalar da güzel güzel çeviriyor çarkını. Nazar ise metafizikçi bulun, öte şekilde eğitimsiz mahalle sübyancılarına para kaptırmanızı istemem açıkçası. 😄
Çok saolun uyarınız için yalnız benim aradığım hoca ücret almıyodu Allah rızası için yardımcı oluyodu, ve odaya kadını tek almıyodu yanında bir erkek muhakkak oluyodu yoksa girmek yasak, dediğiniz gibi dolandırıcı çok aklı olan anlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimseye güvenme, hatta hiç kimseye güvenme. Kimse tanıdığın al bir psikiyatrist’e danışın.
Emin ol ki yapman gereken bu.
İyi de ben hocayı bi yakınım için arıyorum nazarla ilgili problemi varda neden psikiyatrist’e gidiyorum 🤦🏼♀️
Bunun için uzman bir metafizikçi bulmanız gerekir, hoca falan fayda sağlayamaz size.
Anladımm
Adliyeler bu ara, sizin gibi insanların suç duyuruları sebebiyle resmen tıkandı.
Dolandırıcı hepsi, bir iki yalan atıyorlar, birkaç malzeme istiyor falan filan paran gidiyor.
Hocalar da güzel güzel çeviriyor çarkını.
Nazar ise metafizikçi bulun, öte şekilde eğitimsiz mahalle sübyancılarına para kaptırmanızı istemem açıkçası. 😄
Çok saolun uyarınız için yalnız benim aradığım hoca ücret almıyodu Allah rızası için yardımcı oluyodu, ve odaya kadını tek almıyodu yanında bir erkek muhakkak oluyodu yoksa girmek yasak, dediğiniz gibi dolandırıcı çok aklı olan anlar
Var ama işine yarar mı bilmiyorum Mahmut Hoca 😕😂
Gevsen yerine dua oku
Aşko okuyoruz ama olmuyo çok etkileniyo nazardan
Yemin ederim bende de nazar var özele yaz konuşalım isterssn
Sana yazamıyorum maalesef
Yazdım ben
Gazi mah. Hoca lazim mi
Nasıl hoca yüz yüze görüştün mü? Sapık var dolandırıcı var durup durup içeri düşmek istemiyorum adam vurmaktan dhdhhd
Yok isim olmaz öylesiyle 😂😂
Ne güzell
Senin ne derdin varki hocayla
Ben çok çektim