Sevdiğim biri var aramız çok iyidi hatta evlilik düşünüyorduk şu an beni istemiyor bende çok duygusal biriyim çok kafama takiyorum büyük bir boşluk icerisindeyim bana geri dönmesini istiyorum
Hakkında hayırlısı buymuş Allah'a sığın dua et. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın bir manası yok. Büyümüyü bu işler günah ve çok tehlikeli böyle şeylere bulaşma
Sen kafayı peynir ekmekle mi yedin adamın sana dönmesinin iki yolu var ya seni tekrar sevecek ya da büyü sen büyüyü seçiyorsun yalan bir sevgi istiyorsun büyü bile olsa adam seni sevdiği için değil büyü etkisiyle seninle olacak istediğin bunu? Peki bunun sonucu ne olacak en iyi ihtimalle dolandırıldığınla kalacaksın ya da büyü yaptırıp geri dönüşü olmayan büyük bir günaha girip öbür tarafta çok acı çekeceksin bide 3 harfli musallat olur bu dünyada iki taraflı azap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim tanıdığım biri var fakat herkesi kabul etmiyor.
Ne için arıyorsun söyle belki görmek ister.
Bana yardımcı olur musunuz benim sevgilimle ilgili sorunum varda
Hayatım sorununu söyle ben de kadına söylim ilgilenmek isterse haber veririm sana.
Sevdiğim biri var aramız çok iyidi hatta evlilik düşünüyorduk şu an beni istemiyor bende çok duygusal biriyim çok kafama takiyorum büyük bir boşluk icerisindeyim bana geri dönmesini istiyorum
Hakkında hayırlısı buymuş Allah'a sığın dua et. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın bir manası yok.
Büyümüyü bu işler günah ve çok tehlikeli böyle şeylere bulaşma
Evet tabi ki öyle çok dua ediyorum ama Rabbim nasip edince birilerini vesile kılıyor bunada inanıyorum
Birisini bulabildiniz mi?
@İsimszkişi yok henüz bulamadım yani bulduğum kişilerde çok para istiyor o kadara da gücüm yetmiyor
Söylermisin hocayı bana
Merhaba benim de sevgılım vardı kandırdı beni verdim sonra ayrıldı benden benden soğuttular çok caresızım lütfen
Merhaba, lütfen hocanın adını bana söyler misin, mesele çok ciddi
Bu devirde parasız ne var söyle hoca var bandırmada ama ne verirsen öyle bakıyor çok derin aekadasım gitti
Peki kim bana yardımcı olur musunuz gerçekten iyi bi hocamı
Olur olurum
Lütfen bana yardımcı olur musunuz
Bandirmadami hocayı bana soylermisiniz ihtiyacım var
merhba ben yaptirdm nur hnma tuttu ucretli yaptirmistm
tamam
Nerde
Papa francesca var olur mu, vatikanda ikamet
gandalf hoca hazretleri
Hocayı ne edeceksin
Tanıdığınız bir hocamı var?
Sen kafayı peynir ekmekle mi yedin adamın sana dönmesinin iki yolu var ya seni tekrar sevecek ya da büyü sen büyüyü seçiyorsun yalan bir sevgi istiyorsun büyü bile olsa adam seni sevdiği için değil büyü etkisiyle seninle olacak istediğin bunu? Peki bunun sonucu ne olacak en iyi ihtimalle dolandırıldığınla kalacaksın ya da büyü yaptırıp geri dönüşü olmayan büyük bir günaha girip öbür tarafta çok acı çekeceksin bide 3 harfli musallat olur bu dünyada iki taraflı azap
Bilen varsa yazar mı telefon numarasını
konu ne
Tanıdığınız bi hoca mı var?
aşk meşk işlerine bakmaz, hastalık falansa
Peki sağolun
Akıl mı isteyeceksin
Ne icin lazim
Ya bir sıkıntım varda zor durumdayım halledemiyorum iyi bir hocaya ihtiyacım var
Bende sikintinin ne oldugunu sordum iste
Sevgilimle ilgili bana dönmesini istiyorumda
Yas kac acaba
Birisini bulabildiniz mi acaba?
Ne hocasi
Bir sıkıntım varda hoca araştırıyorum ama kimseye güvenmiyorum doğru düzgün bi hoca bulamadım medyumlar hep dolandırıcı
Nerede yaşıyorsun
Yardımcı olayim
İstanbul'da isen var tanidigim
Yönlendirme yapabilirsiniz misin