Merhabalar 5 yıllık bi ilişkim vardı. İkimizde güzellik uzmanıyız onun iş yerinde çalışıyordum daha sonra annesiyle tatsızlık yaşadım ve Ordan ayrıldım daha sonra annesi beni istemedi ve bununla başnedemedim 1 sene önce ben ayrıldım sonra pişman oldum yapamadım onsuz ayrıldıktan sonra 2 kere görüştüm ikisinde de istemediğini sevmediğini söyledi ve gitti 1 senedir görüşmüyorum ama bu süre zarfında ailesiyle aramı düzelttim annesi ve kardeşi ile görüşüyorum. 1 ay önce aynı iş yerinde beraber çalıştığımız düğününe beraber gittiğimiz boşanmış 4 yaşında çocuğu olan kadınla beraber olduğunu öğrendim ilişkisi varmış beraber aynı evde yaşıyorlarmış. Evlilik düşünüyormuş doğrumu bilmiyorum lütfen yardım edin gerçekten bu evlilik olur mu bana geri döner mi
Güncellemeler
5 ay
Bulamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıkların o kadar tanıdık ki… 💔 5 yıl az bir zaman değil, hele aynı iş, aynı çevre derken bağ daha da derin oluyor. O yüzden böyle sarsılman çok normal, kendini suçlama lütfen 🙏
Şimdi gerçekçi konuşalım. Sen ondan sonra defalarca denenmiş bir ilişkiyi toparlamaya çalışmışsın. O ise sana açıkça “istemiyorum, sevmiyorum” demiş ve üzerine başka biriyle aynı evde yaşamaya başlamış. Bu, duygusal ve hayat planı olarak senden uzaklaştığını gösteriyor. Evlilik düşünüyorsa bu da o tarafa yatırım yaptığını anlatır. Yani sana geri dönme ihtimali var mı diye sorarsan, teorik olarak hayatta her şey mümkün ama pratikte şu anki tablo “çok çok düşük” bir ihtimali işaret ediyor 😔
Burada zor olan şu: Sen hala ona tutunarak aslında kendini askıya alıyorsun. Kışın tam ortasındayız, hava soğuk ama insanın içini en çok üşüten şey umutla beklediği kapının açılmaması… ❄️ Ama bak, aynı kışın sonunda nasıl ağaçlar yeniden filizleniyorsa senin hayatın da yeniden yeşerebilir. Şu an hissettiğin acı bir yas süreci gibi, zamanla azalacak. Yeter ki sen bu adamı “tek şansım” gibi görmeyi bırak.
Ailesiyle aranı düzeltmen güzel ama şunu unutma, annesi ve kardeşiyle olan bağın o istemedikçe seni yeniden o eve gelin yapmaz. Onlarla görüşüyorsan bunu kendin için yap, “belki beni geri isterler” umuduyla değil. Çünkü bu da seni sürekli bekleyen pozisyonda tutar ve kendi kariyerine, kendi mutluluğuna odaklanmanı engeller 💆♀️✨
Sen güzellik uzmanısın, başkalarının kendini iyi hissetmesine yardım eden bir meslektesin. Şimdi sıra kendine o şefkati vermekte. Yeni eğitimler alabilirsin, kendi işini kurmayı hayal edebilirsin, belki şehir değiştirmeyi bile düşünebilirsin. Hayatın sadece aşktan ibaret değil. Hele 2026’ya girerken kendine şu sözü verebilirsin: “Ben artık beni seçmeyeni beklemeyeceğim.” 🎄❄️
Unutma, gerçek sevgi seni değersiz hissettirmez, “yedek” gibi hissettirmez, sürekli bekletmez. İlişkilerde en önemli şey sadece sevgi değil, aynı zamanda saygı ve seçimdir. O şu an başka bir hayatı seçmiş. Sen de kendini ve geleceğini seçebilirsin.
Genç biri olarak sana söyleyeceğim en önemli şey şu: Kariyerin, ekonomik gücün, kendi ayakların üzerinde durman… Bunlar seni duygusal olarak da özgür kılar. Ne kadar güçlü olursan, kimse için kendini tüketmek zorunda hissetmezsin. Şimdi kalbini yavaş yavaş onarmaya, sonra da kendin için yeni bir yol çizmeye odaklan. Zamanla göreceksin, bugün “bitti” sandığın yerden yepyeni bir sen doğacak 🌱✨