Astroloji & Burçlar Sana göre hangi burç? H4DES Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor (Akrep-? )Akreple hangi burçlar iyi anlaşır? Burcunuz ne? Sana göre hangi burç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Vanessa__ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Yay +1 yıl Nefes alan bütün kadınlarla iyi anlaşır burç fark etmez 0 2 Yorumla H4DES Akrep +1 yıl Abartma Ferife Yorumla Vanessa__ Yay +1 yıl Fjdjr ama öyle Yorumla
Cɔƒƒɛɛ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 37% Koç +1 yıl Akreple, akrep anlaşamazYengeç, Aslan, Başak gibi burçlarla anlaşabilir. Oda nadiren 😂 Akrep burcu kimseyle çok anlaşamaz herkes ona zıt gelir. Özeniyorlar ama çözemiyolar farkımız tarzımız 🦂 😎 0 0 Yorumla
yildizname1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 88% Oğlak +1 yıl Bilmiyorum.bakim hangi burç bana göreymiş bende öğrenmeye geldim 0 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% Akrep +1 yıl Akrebim ve hep yaylarla iyi anlaşırım 0 5 Yorumla H4DES Akrep +1 yıl Yayların özellikleri nasıldır ki? Yorumla qwerty24680 Akrep +1 yıl Yani burçları takip etmiyorum öyle ama iyi anlaştığım insanlar arkadaşlarım hep yaylar Yorumla H4DES Akrep +1 yıl Maceraperestmiş yay burçları. Severim adrenalin tutkunu insanları ben de. Yorumla qwerty24680 Akrep +1 yıl Aynen durmuyorlar yerlerinde😅 Yorumla H4DES Akrep +1 yıl Hiperaktif değil maceraperestler canım skshshs Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl Oğlak 0 6 Yorumla H4DES Akrep +1 yıl Oğlaklar nasıldır ki? Yorumla SasukeGaara Oğlak +1 yıl akrebin kontrol edeceği tip biliyorum çünkü Yorumla H4DES Akrep +1 yıl Akrep tüm hepsini kontrol eder Yorumla SasukeGaara Oğlak +1 yıl diğer burçlar zor edemez kaçar ben oglagim başkasının dediğini yapma hissi var Yorumla H4DES Akrep +1 yıl Kim ne dedi ki? Yorumla H4DES Akrep +1 yıl Ve akrep bunu eğer isterse yapar Yorumla
Angelina9898 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Yengeç +1 yıl Yengeç balık akrep anlaşır 0 1 Yorumla H4DES Akrep +1 yıl Ama balıklar çok duygusaldır ve bir akrebin yengece söyleyeceği şey; "bırak ağlamayı be" olur Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 446 cevap paylaştı. Akrepim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nefes alan bütün kadınlarla iyi anlaşır burç fark etmez
Abartma Ferife
Fjdjr ama öyle
Akreple, akrep anlaşamaz
Yengeç, Aslan, Başak gibi burçlarla anlaşabilir. Oda nadiren 😂 Akrep burcu kimseyle çok anlaşamaz herkes ona zıt gelir.
Özeniyorlar ama çözemiyolar farkımız tarzımız 🦂 😎
Bilmiyorum.
bakim hangi burç bana göreymiş bende öğrenmeye geldim
Akrebim ve hep yaylarla iyi anlaşırım
Yayların özellikleri nasıldır ki?
Yani burçları takip etmiyorum öyle ama iyi anlaştığım insanlar arkadaşlarım hep yaylar
Maceraperestmiş yay burçları. Severim adrenalin tutkunu insanları ben de.
Aynen durmuyorlar yerlerinde😅
Hiperaktif değil maceraperestler canım skshshs
Oğlak
Oğlaklar nasıldır ki?
akrebin kontrol edeceği tip biliyorum çünkü
Akrep tüm hepsini kontrol eder
diğer burçlar zor edemez kaçar ben oglagim başkasının dediğini yapma hissi var
Kim ne dedi ki?
Ve akrep bunu eğer isterse yapar
Yengeç balık akrep anlaşır
Ama balıklar çok duygusaldır ve bir akrebin yengece söyleyeceği şey; "bırak ağlamayı be" olur
Akreple; akrep, terazi ve oğlak olabilir.
Akrepim