Astroloji & Burçlar Sizin zıttınıza giden burç hangisi? Nobdymr Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Akrep nerdesin aşkım mddmfçfmöffmfm 😅 Ya akrepler zor ya ben kesin kavga ederim yani aşk maşk doğmaz 👊😅 Güncellemeler+1 yıl Güncel 😌 Sizin zıttınıza giden burç hangisi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
babyyy__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% Yengeç +1 yıl Şimdi yengeç burcu oğlak burcuyla zıt ya anlamadığım konu kız erkek farkediyormu 😅😅😅 1 4 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Tabi hatta sivil mi öğrenci mi filan da fark eder mddmmd 😎👊 Yorumla babyyy__ Yengeç +1 yıl Yok şundan sordum kız kardeşimle göz göze geldik de kız kardeşim oğlak burcu ajahahajahaba😅😅 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Kız kardeşin oğlak burcuysa, neden erkek açısından soruyosun be kadıınnn 😏👊😅 Yorumla babyyy__ Yengeç +1 yıl Zıt burçlar ya kızsa yanlış erkekse bilmiyorum anlamında dedim 😅 Yorumla
Kritheis Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 68% Akrep +1 yıl Akrep ve boga uyumsuz burctur 0 1 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Zıt olduğu zaten yukarda yazmakta 🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şimdi yengeç burcu oğlak burcuyla zıt ya anlamadığım konu kız erkek farkediyormu 😅😅😅
Tabi hatta sivil mi öğrenci mi filan da fark eder mddmmd 😎👊
Yok şundan sordum kız kardeşimle göz göze geldik de kız kardeşim oğlak burcu ajahahajahaba😅😅
Kız kardeşin oğlak burcuysa, neden erkek açısından soruyosun be kadıınnn 😏👊😅
Zıt burçlar ya kızsa yanlış erkekse bilmiyorum anlamında dedim 😅
Kova.. sevmem onları
Koç.
Aslan
basakmis
Terazi 😑
Akrep ve boga uyumsuz burctur
Zıt olduğu zaten yukarda yazmakta 🙄