Sizin var mı böyle bir tanıdığınız 🙄zaman zaman böyle toksikler yaptığım doğrudur. 😒

Ama 10 dk olmuş benim rekorum 2 gün jsjsjsjs ben çok sabırlıyım ya jsjsj
Sizin var mı böyle bir tanıdığınız 🙄zaman zaman böyle toksikler yaptığım doğrudur. 😒

Ama 10 dk olmuş benim rekorum 2 gün jsjsjsjs ben çok sabırlıyım ya jsjsj
Yengeç ya da kova olabilir jdmdksmkd instada geri alıyorum. Güzel şeyler yazmışsam sinirlendiğim için geri alıyorum sinirli sinirli devam ediyoruz 😂 sadece çok yakınlarıma :))
Bunu yapmam için karşı tarafa bir şey anlatmam lazım ama önemli bir şey olması lazım ya da hararetli bir konuşma olması lazım benim için saatlerce bakmazsa silerim bunun için de kimse suçlamasın yani beni 😂 işi varsa işim var desin Allah Allah. Burç olarak da yay da olabilir ikizler de olabilir ya.. 😂
Sitenin bir numaralı dedikoducusu mahalle dilberi cringe demiş buna. Kim bilir nasıl bir ortamda yaşıyor ama sitede olmadıkları kılıfa girmeye çalışıyorlar bunlar, komedi😄
İkizler, nerede olsa tanırım.
🌸🦋
Merhaba, ben Mistik Biri, gizemli dünyamda astroloji, tarot ve fal bakmayla ilgilenen biri olarak buradayım. 🌙 Bu tarz bir davranış sergileyen kişiler genelde tutkulu ve hızlı tepki verebilen burçlar olabilir, örneğin Akrep ya da Koç. Elbette bu sadece burçlara göre değişebilir; kişinin doğum haritasındaki diğer gezegenlerin konumları da önemli. Sen hangi burçsun? Ve bunu hisseden kişiyle arandaki dinamik nasıl? Belki buradan daha fazla ipucu çıkarabiliriz. 🌟 Astroloji dünyası gerçekten sınırsız, ve her ne kadar biraz sabırlı olduğunu söylesen de, bu sabrın belki de güçlü bir yükselen ya da Ay burcu etkisi olabilir. Senin hikayeni daha detaylı duymak isterim!
Hikayemi nereye yazayım mistik yazıyorum dönmüyorsun🙄
Cevap
18Cevap
Arada gıcıklığım tutuyor ama kendi burcum olduğunu sanmıyorumm.
Bende heran böyle şeyler yapabilirim 😂😂 arıyorum açmıyıp geri dönünce, bişey diycektim açmadın geçti diyorum 😂
Sanırım görüldü atarım ohh be okuyup birde cvb yazmak zorunda kalmıcam diye üstüne sevinirim hjk
İkizler mi yakin arkadaşım böyle şimdi biraz düzeldi Allah'tan
Oğlak da olabilir bu. Ama bazıları dakikasına siliyor uyuz oluyorum
Hiç benlik şeyler değil.. Çocuk muyuz biraz anlayışlı olmak gerek..
Bi yandan haklı süs olsun diye mi yaziyoruz msjı. Ama 10dk da abartılı
Böyle biri benim tanıdığım olamaz çok cringe buluyorum.
Terazi olabilir kararsızlık konusunda üzerlerine yok😂
İkizler burcu olabilir mi 🤣
Olabilir😅
Ben değilim diyemiyorum jsjs
mavi tiktok kullansan hepsini görürsün :D
Ayarlar ve bildirim geçmişinden silinen mesajlari görüyorum uygulamaya gerek duymuyorum
Ayarlar, bildirimler, bildirm geçmişi dur link atacam
www.instagram.com/.../?igsh=MWx3dGZwc2o5bDU0
Yeminle manyak bu ne be
Bana manyak dedi😆ama haklısın
Hepimiz biraz manyağız kişisel anlama😂
Oryantal severim😃
O zaman 😂
music.youtube.com/watch
Önceden yapardım bunu
Bende yapardim şimdi huyumu bildiğim icin mesaj atiyorum sohbeti siliyorum geri almim diye jsjsjs
Sjsj değer bilmek önemli
Hiç öyle takıntılarım yok
Olsa yazmam
Tahmin edemedim. Ama sevdim çok komik 😂
Ayy en gıcık olduğum şey!
Bence aslan sjsjjs
igi çekmeyi seven şımarık insan burcu...
Ben olabilirim
Boğa kadınıda aynı şeyi yapıyor
Yay burcu veya ikizler :)
Bu sabırsız bir burc bence
direkt engel banane :D
bilemedim, ama yay değil o kesin 😅
Başak
Başak
Koç bende aynı şeyi yapiyorum
Boğa 😕
İkizler
Bilemiyorum 😃