Yazıyorum ama korkarak ikizler genelde adimiz cikmis dokuza inmez 8ze inş sende herzamanki klişe lafları etmezsin şimdiden teşekkürler 😊
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hahaha yok yok ikizler burcu çok pratik bir zekaya sahip oluyorlar hızlı düşünür hızlı konuşan insanlardır çok ama çok konuşkan oluyorlar bir ikizlerle konuşurken dediklerimize çok dikkat etmemiz gerek çünkü dediğiniz saçma bir şeyi cımbızla çektiği gibi aylar sonra gelir sana söyler dkddkksd
Yay yazanı gördüm ama birde yay kadınını yorumlar mıısıın
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yay erkeği ile yay kadını arasında çok fark yoktur aslında Ama şöyle söyliyim genel olarak yay kadınları gezmeyi sever pek evcimen bir burç olmuyor tanıdığım çoğu yay burçları arkadaş ortamında en iyi bilinen insanlar olur
Buzlar kraliçesi derler genelde soğuk dururlar işkolik bi yapıları var mantıksaldır oğlak boş hayal kurmaz bir gün gerçek olmasını sağlıcak şeyler düşünür sevgililerine ilgi göstermezler pek ama çok severler
İşkolik evet😂😂😂😊 Sen bakma oğlaklar hakkında öyle dendiğine bu adamlar sevdikleri zaman o buz gibi soğuk görüntünün altından öyle şefkatli yumuşacık bir kalp çıkıyor ki ☺️ tam bir aile babası oluyorlar. Sahiplenici, güven veren, koruyup kollayan bir erkek modeli😂 balıklar için biçilmiş kaftan bence. Önemli olan güvenini kazanmak. Oğlaklar çok zor güveniyor. :)
Aksine balık yengeç ve akrep en hisli burçlardır. Sezgisel yaklaşırız insanlara. Empati kurarız. Ben şahsen birini bile bile kırmaktan çok çekinirim ve gerekirse hemen özür dilerim. Yine de insandan insana değişir elbette... Hem sadece güneş burcundan ibaret değil 😂 Yükselen ve ay burcu da önemli.
Balıklar genelde dedikoduya hakim bir burç oluyor çünkü yüze karşı söylemezler pasif kalırlar kavgacı olmazlar genelde gergin bir sohbetin içinde de yer almak istemezler senin denk geldiğin balık burçlarının yükseleni ve ay burcu da önemli en az burç kadar etkiliyor
Genellikle bir ortama girince fiziksel özellikleri ile ön plana çıkar bir burç oluyor aslan ilgi çekici aynı zaman da kendini beğenmişlik demiyelimde daha çok kendinin iyi yanları ile övülmeyi seven bir burç
Şöyle düşün sen mesleğin gereği çok çalışıyorsun geceni gündüze katıyorsun ve birisi bunu farkına varıp bu özelliğin ile ne kadar farklı ve iyi olduğunu söylüyor bundan hoşlanmaz mısın aslan burçları tam böyledir böyle iltifatları severler. Zodyağın en iyi burçlarından sen aslansın kendine gel nasıl kendini beğenmezsin 😂😂
Balık erkekleri çapkındır hayal alemi zırvalığına girmicem doğrudur çünkü gerçekler onun için anlam ifade etmez aynı zamanda şunu da söyliyim balıklar için genelde kırılgan hassas derler bu aslında saygıya çok odaklı bir burç oldukları için oluyor karşılarında ki kişi saygısız bir davranışta bulununca kafaya takıyorlar durum düzelene kadar ve en manipüle edici burçlar arasında yer alır çoğu zaman duygusallığını kullanır
Aşk konusunda birini bir kere sevince gerçekten çok seviyorlar ve kolay kolay akıllarından çıkmıyorlar ama anlaşabildiği burçta çok fazla olmuyor ikizler ve boğa ile iyi anlaşabilir bir de yengeç
bilmiyorum 1 ay konuştuk bir gün beni yanından kovdu ezik olduğum içinmiş bende memleketi terk edip Ankara'ya gittim saç uzatım spor yaptım giyinişimi değiştirdim hal ve hareketlerimi kişiliğimi murat adımı sildim diyar olarak yeniden başladım memlekete döndüm hala aynı çıkmıyor ama eskiden yüzüme bakmazken şimdi görünce gözünü alamıyor
eskiden kafayıkazıtır kare gözlük takar ispanyol paça giyerdim şimdi dar giyerim saçımı uzatım boyadım yuzarlak çerçecesiz gözlük taktım takı taktım burada ksde bir stil danışmanı vardı yardımcı oldu
Yok yok kötü anlamda demedim sadece pek ilgi isteyince veren bir burç olmuyor genelde daha işkolik çok romantik değil😂😂 yoksa oğlaklar boğa akrep ve başak kadını ile çok iyi aşk yaşıyabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yazıyorum ama korkarak ikizler genelde adimiz cikmis dokuza inmez 8ze inş sende herzamanki klişe lafları etmezsin şimdiden teşekkürler 😊
Hahaha yok yok ikizler burcu çok pratik bir zekaya sahip oluyorlar hızlı düşünür hızlı konuşan insanlardır çok ama çok konuşkan oluyorlar bir ikizlerle konuşurken dediklerimize çok dikkat etmemiz gerek çünkü dediğiniz saçma bir şeyi cımbızla çektiği gibi aylar sonra gelir sana söyler dkddkksd
Yay yazanı gördüm ama birde yay kadınını yorumlar mıısıın
Yay erkeği ile yay kadını arasında çok fark yoktur aslında
Ama şöyle söyliyim genel olarak yay kadınları gezmeyi sever pek evcimen bir burç olmuyor tanıdığım çoğu yay burçları arkadaş ortamında en iyi bilinen insanlar olur
ikizler yorumunu bekliyorum
Burç ve yükselen aslan
Boğayim
Öv beni 😀
Burcum terazi, yükselen burcum akrep
Vuuu
Sen Akrep miydin yaf şişko 😀
@AsabiÖküz yoo terazi burcum
Akrep de varmış ama bak
@AsabiÖküz Öyle dediler ben pek anlamam
Akrep hatunu fena oluyor 🤪
Boğa
Boğa kadınları çok inatçıı olur bir işe kafayı takınca gecesini gündüzünü verir sevdiğine de kıskanç olur böyle özelliklerin var mı
Çok doğru özelliklerin hepsini taşıyorum :)
Ha harikaa zaman zaman keşke burcum boğa olsaydı dediğim burçtur
Haha gerçekten mi ne için boğa olmak isterdin?
Hırslı olurlar genelde bu özellikleri taşımayı isterdim
Çok istediğin bir şey olursa kimse, burcun dahi seni tutamaz
Oğlak 🐐
Buzlar kraliçesi derler genelde soğuk dururlar işkolik bi yapıları var mantıksaldır oğlak boş hayal kurmaz bir gün gerçek olmasını sağlıcak şeyler düşünür sevgililerine ilgi göstermezler pek ama çok severler
Balık♓
Evrenin en güzelll burcu🌸🌸🌸
Aa evet🤭❤️
Ben sana direk aşk hayatından bahsediyim sevgilin var mı varsa hangi burç
Eşim oğlak 😂
Kızz oğlaklar ilgisiz olur nasıl katlanıyorsun 😂😂 astroloji bile bu iki burç için imkansız aşk diyor😂
Ama çok merak ettim işkolik mi 😅
İşkolik evet😂😂😂😊
Sen bakma oğlaklar hakkında öyle dendiğine bu adamlar sevdikleri zaman o buz gibi soğuk görüntünün altından öyle şefkatli yumuşacık bir kalp çıkıyor ki ☺️ tam bir aile babası oluyorlar. Sahiplenici, güven veren, koruyup kollayan bir erkek modeli😂 balıklar için biçilmiş kaftan bence. Önemli olan güvenini kazanmak. Oğlaklar çok zor güveniyor. :)
Bu balıklarda empati ve iletişim özürlü bencil olma halleri var mı
Bana mı öylesi denk geldi
Aksine balık yengeç ve akrep en hisli burçlardır. Sezgisel yaklaşırız insanlara. Empati kurarız. Ben şahsen birini bile bile kırmaktan çok çekinirim ve gerekirse hemen özür dilerim. Yine de insandan insana değişir elbette... Hem sadece güneş burcundan ibaret değil 😂 Yükselen ve ay burcu da önemli.
Bilmem
Bana denk geleni bencil empati ve iletişim özürlü olanıydi
Hayret genelde boğa ve balık mükemmel bir ikilidir😊 şans...
Balıklar genelde dedikoduya hakim bir burç oluyor çünkü yüze karşı söylemezler pasif kalırlar kavgacı olmazlar genelde gergin bir sohbetin içinde de yer almak istemezler senin denk geldiğin balık burçlarının yükseleni ve ay burcu da önemli en az burç kadar etkiliyor
Yengeç
Genelde kırılganlıklarını içlerinde yaşar karşılarında ki kişinin anlamasını isterler sen sen ol odun biri bulma kızım çok üzerler🙏🙏
Evet sonunda birisi isabetli yorumlar yaptı tebrikler 🙂
💜💜💜
Koç.
Genelde çok sinir hastası çıkar o burçtan😂😂 pek kimsenin lafına aldırmaz dobra oluyorlar
👍
aslan yap bakalım
Genellikle bir ortama girince fiziksel özellikleri ile ön plana çıkar bir burç oluyor aslan ilgi çekici aynı zaman da kendini beğenmişlik demiyelimde daha çok kendinin iyi yanları ile övülmeyi seven bir burç
övülmeyi sevmem kendimi de begenmiyorum ama geri kalanı doğru yorumuladığın için teşekkürler
Şöyle düşün sen mesleğin gereği çok çalışıyorsun geceni gündüze katıyorsun ve birisi bunu farkına varıp bu özelliğin ile ne kadar farklı ve iyi olduğunu söylüyor bundan hoşlanmaz mısın aslan burçları tam böyledir böyle iltifatları severler. Zodyağın en iyi burçlarından sen aslansın kendine gel nasıl kendini beğenmezsin 😂😂
beni tanıyorsun ya da şöyle diyim aslan burçlarını çok iyi tanıyorsun :)
Başak 🥺
Hahha özendiğim ama yanına yaklaşmadığım burç türü
Kovaa
Ürkütür birazcık beni fazla psikopat bir burç
Boğa burcuyumm
Boğa erkekleri balık kadınları ile iyi anlaşır inatçı olurlar ve genelde kendini koruyan sahip çıkan bir burç olarak bilinir
Yap bakalım. Akrep.
Onu yapmaya gerek yok mdkxmekz
Ya hep böyle yapılıyor bize ama ayıp kgmmfgm
Püüü
Hahahah üzgünüm çevremde ki herkes akrep bıktım artık 😂
Ya sen ne burcusun acaba
Yengec
Yengeç
terazi
Terazi
Dış görünüşüne önem verir ve para kazanma konusunda son derece çalışkan ve kurnaz olurlar
Olabilir 😅😂😂
Olabilir ne demek tam olarak öyle 😂😂
Aman tamam yaa 😅😂
Boğa burcu
Balık🐋🐬🐟🐠🦈🐳
Balık erkekleri çapkındır hayal alemi zırvalığına girmicem doğrudur çünkü gerçekler onun için anlam ifade etmez aynı zamanda şunu da söyliyim balıklar için genelde kırılgan hassas derler bu aslında saygıya çok odaklı bir burç oldukları için oluyor karşılarında ki kişi saygısız bir davranışta bulununca kafaya takıyorlar durum düzelene kadar ve en manipüle edici burçlar arasında yer alır çoğu zaman duygusallığını kullanır
Aynen dogru ama capkin deilim
Tek kisi olsun yeter diyenlerdenim romantik seyleri severim yemek vs doga yuzme spor yogun iş hayati
yay d
En yakın arkadaşımda yay fazla eğlenceye düşkün ve gezmeyi sever diyolar aynı zamanda arkadaş ortamında sık bulunan bir burç
evet doğru aşk konusunda
Aşk konusunda birini bir kere sevince gerçekten çok seviyorlar ve kolay kolay akıllarından çıkmıyorlar ama anlaşabildiği burçta çok fazla olmuyor ikizler ve boğa ile iyi anlaşabilir bir de yengeç
evet 3 yıldır biri aklımda çıkmıyor ama kolay kavuşamıyorlar
Burcu ne
bilmiyorum 1 ay konuştuk bir gün beni yanından kovdu ezik olduğum içinmiş bende memleketi terk edip Ankara'ya gittim saç uzatım spor yaptım giyinişimi değiştirdim hal ve hareketlerimi kişiliğimi murat adımı sildim diyar olarak yeniden başladım memlekete döndüm hala aynı çıkmıyor ama eskiden yüzüme bakmazken şimdi görünce gözünü alamıyor
Sana ezikmişsin gibi hissettiren biri ile ilgilenmemen gerekiyor
eskiden kafayıkazıtır kare gözlük takar ispanyol paça giyerdim şimdi dar giyerim saçımı uzatım boyadım yuzarlak çerçecesiz gözlük taktım takı taktım burada ksde bir stil danışmanı vardı yardımcı oldu
haklısın ama kalp bu duygusuz odun değilim yayım
Yeni aşklara yelken açma vakti yay burçları eğlenmeyi sever dedik o kadar😂😂 gez toz takıl boş ver sen onu
haklısın s*ktr etmenin zamanı geldi gaza geldim şarkıda bi yandan çalıyor bugün başlicam
Kesinlikle hadi bakalım yeni hayatında başarılar🎈
teşekkürler
Oğlak
Sevgilin var mı varsa burcu ne ona göre yorumlamak isterim
Sevgilim ne alaka 😏 yok.
Bu burç için diceğim tek şey Oğlak burçları en çok intihar eden burçlar arasında
Yok artık sevgilim olsa ne yorum yapacaktın?
Hangi burç bi oğlak erkeğiyle sevgili olur diye merak ettim
Olamaz mı 🙄 sen olmaz misin mesela
Sevgilim oğlak burcu zaten 😂😂
Hangi burç bir oğlak erkeğiyle sevgili olur? Cümlesi sevgili olmak istenmedigk anlamını çıkartıyor.😊 Sen neden yaptın peki? Tip mi para mı?
Yok yok kötü anlamda demedim sadece pek ilgi isteyince veren bir burç olmuyor genelde daha işkolik çok romantik değil😂😂 yoksa oğlaklar boğa akrep ve başak kadını ile çok iyi aşk yaşıyabilir
Hah bak bu beni anlattı 😂😂😂😂
Aslan
Aldatan burçlar arasında 1. sırada 😂
Akrep
Genelde gizemli ve 6. hisleri kuvvetli burç olurlar en iyi anlaşabiliceği burç kesinlikle boğadır fazla ortak noktaları bulunur
Hım. Teşekkürler