Eski flörtüm yengeç burcu?

Bu çocukla 1 hafta filan konuştuk baya beni etkiledi kolay kolay da etkilenmem neyse sohbetimiz çok güzel ilerliyordu benle buluşmak filan istiyordu bunun dayısı var ondan 1 yaş büyük bana yazdı bişey sordu onunla takipleşiyormuşum dayısı olduğunu da benkiyle konuşurken öğrendim her neyse bu da yeğeniyle konuştuğumu bilmiyor benle tanışmak istedi bende olmucağını yeğeniyle konuştuğumu güzel bi dille anlattım benimkine de söyledim o da normal karşıladı yanlış anlaşılma olmuş diyip konuyu kapattı ne konuştunuz dediğimde de boş ver dedi bu olay olunca da bana soğuk yaptı 2gün bende açık bi şekilde dile getirdim konuşmak istiyormuş gibi halin var o da her erkek gibi bişeyler zırvaladı konuyu kapattım uzatmadım yatıyorum diyip gitti 2 gün boyunca instada çevrim içi olmadı ama tabi ben ertesi gün yine günaydın yazdım girdiğinde de cevap vermedi geri çektim ondan sonra da takipten çıkardım o da benim çıktığımı 1 hafta sonra fark edip çıkarttı bide aramızda şöyle bi konuşma geçti birisine hiç geri dönmedim dönmem dedi sizce bu döner mi bu kadar uzun anlatmam olayı bilin ona göre yorumlayın gerçekten değer vererek konuştum aklımdan da çıkmıyor 1 ay olucak
Eski flörtüm yengeç burcu?