Üzerimde 3 senelik eski sevgili laneti var, asla birini sevemiyorum. Beni bi okuyup üfleyin 🤡

Üzerimde 3 senelik eski sevgili laneti var, asla birini sevemiyorum. Beni bi okuyup üfleyin 🤡

Eski sevgili laneti, kültürel ve folklorik inançlara dayanan bir kavramdır ve genellikle bir ilişkinin sona ermesinden sonra, kişi diğer kişinin onun üzerine veya ilişkisine zarar vermek amacıyla bir lanet koyduğuna inanır. Bazı kişiler, eski sevgili lanetini, ilişkiyi bitiren kişinin üzerine kötü enerji göndermek veya onun hayatını olumsuz etkilemek için bir ritüel veya sihirli bir uygulama olarak da kullanabilir.
Ancak bilimsel açıdan bakıldığında, bu tür lanetlerin gerçek bir etkisinin olup olmadığını kanıtlayacak bir bilimsel kanıt bulunmamaktadır. İnsanların yaşadığı olumsuz deneyimlerin karmaşık ve çok faktörlü sebepleri olabilir ve bunları tek bir neden, örneğin bir eski sevgili lanetiyle ilişkilendirmek, genellikle gerçekçi değildir.
Duygusal olarak zor bir dönemden geçiyorsanız, kendinize olan güveninizi ve pozitif enerjinizi korumanın yollarını bulmak önemlidir. Olumsuz duygularınızla baş etmek ve olumlu bir günlük rutinin parçası haline getirmek için meditasyon, egzersiz veya hobiler gibi sağlıklı baş etme mekanizmalarını kullanabilirsiniz. Ayrıca, öfke, acı veya hayal kırıklığı gibi duyguların üstesinden gelmek için bir danışman veya terapistten yardım almak da faydalı olabilir. Bu süreçte kendinize ve sağlıklı ilişkiler kurmaya odaklanmanız önemlidir.
Hayat dünü bugünü yarını ile bir yolculuktur
Bu yolculukta satır başları vardır kırılmalar incelemeler hayal kırıklığı mutluluk neşe sevinç keder gözyaşı
Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin son mısralarında dediği gibi Hayat insana sunulmuş bir armağandır
Olayı lanet olarak algılamayın
Yaşanan acı tatlı yaşanır biter as olan insan olmak insan kalmaktır
Hersey zamanını bekler hayatın yaşamın bir döngüsü vardır bu döngü içinde gelişir hersey bazi aşklar bahar yağmuru gibi gelir geçer bazıları ömürlük bazıları daha farklıdır
Önemli olan uygun insani bulup onla olmaktır
O insanın kalbinde olmaktır
Onla yaşlanmanın
Yüce yaradan herkesin yüreğindeki güzellik kadar güzel bir hayat versin
Kendini asla asla asla kötü hissetme su akar yolunu bulur
Yarının sana ne getireceğini kimse bilemez
Sen bütün gidenlere teşekkür et hayatına kattığı iyi ve güzel tecrübeler için
Ve iyiliği artır iyi ol
Hayır yok eski sevgilileri takıntı halinde getiren insanlar vardır sadece bu yüzden de çoğu kişi eski sevgili peşinde koşuyor zamanını harcıyor kendinde saygısızlık yapıyor. kendine saygı duyan biri eski sevgilisini düşünmez bile
Cevap
13Cevap
Yioo yok, uydurmasyon bir şeyler
Duymadım var mı
Püüüü püü kem gözlere tüüüüü! 😄😄
Lanetini bilmem, ama ahi oldugunu kesinlikle düsünüyorum. Iki yakasi araya gelmeyenleri biliyorum
Kendi kuruntun bence Allah bilir eski sevgilinin şu an aklına bile gelmiyorsundur puhahaha anlarsın ya
Ben de benim eskiyi daha unutmadım ama sevgimi de göstermiyorum. Çünkü gösterdiğim de hep yaraladı.
Öyle dostum. Sevdik mi yürekten seviyoruz. Umarım sende sevdiğine kavuşursun.
Ne yaşadın bilmiyorum bacım. Lakin dediğim gibi nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa. Unutamadıysan da iletişim kur derim. Bazen gururun yersiz olduğu anlar olur.
jasfjas ben de öyleydim benim kızla. Kadın değil sanarsın TSK cephaneliği bitmiyor. Füze bile atıyordu :D çelik yelek giyin dostum siz en iyisi.
Sen bilirsin dostum. Ben onla iki saatten fazla konuşmasam kafayı yiyordum. Şimdi ise hiç konuşamıyorum deli oldum iyice. d
Aynen öyle. Bu lanet öyle bir lanet ki kkskddkdkkddk
Benim hiç sevgilim olmadı ben de sevmiyorum kimseyi
Neşteri vuramamışsın demek ki pikauv 3 senede unutulur her şey
Öyle bir şey yaşadığımı düşünmüyorum inşallah bu saatten sonrada olmaz
Sende sevemiyorum diyip sevgili yapıyorsun kedicik
Eski sevgilim olmadı ki laneti olsun
okuyup üfleme ile geçecek mi? yapmayın ne olur kendinize ait o öz güveninizi geriye kazanın
Eski sevgilim olmadığı için nasıl bir durum bilemiyorum
büyümü yaptılar sana yoksa kızzzz 😱
Ben böyle şeylere inanmıyorum
Kesinlikle var böyle bi şey
Takıntı yapmışsın bende öyleyim
Hayir öyle şey yok
Sana benim nefesim yetmez 😅😅
Ahını aldıysan kimse okusa fayda etmez
İnanmam böyle şeylere
Hepsini ben lanetliyorum ehehe
Gömlek gibi değistir lanetlik durum yok.
Yanii
Var..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?