Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🌼 Uzman astroloğumuz Fulya Nas sizin için sorunuzu yanıtlıyor.😊😊
https://www.dailymotion.com/video/x8a6wy400 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- +1 yıl
Dostum her ne yapmak istiyorsan, bütün bunları sağlam bir vücutla yapacaksın. Sen istediğin kadar iyi sürücü ol altındaki araba orasından burasından veriştiren bakımsız bir durumdaysa on metre bile gidemezsin.
Örneğin ben ortaokul yıllarımda Karateyle başladığım spor yaşantıma daha sonra neredeyse profesyonele yakın Vücut Geliştirme ondan sonra da Daito Ryu Aikijujutsu savaş sanatıyla neredeyse hiç ara vermeden devam ettim. Bugün bile haftanın beş günü en az 45 dakika sporumu hiç aksatmadan yaparım.
Bir yandan üniversite diğer yandan eğitimler ve koçluklar üstüne gördüğün gibi iki günde bir yazı ve video çekmek gibi yoğun bir gündemi kaldırabilmemi sportif altyapıma borçluyum.
Kısacası eğer düzenli spor yapmaya kendini şimdi alıştırmazsan sonraki yıllarında bunu yapabilmen çok daha zor. Spor salonlarına bir ton para bayılıp gitmeyen şişko ve kasları su gibi erimiş yüzbinlerce insandan biri olursun efendim.00 Yorumla Şimdi şöyle: geriden gelen burçla olan her gün farkı için %1 olacak şekilde ayarlanıyor. Örneğin far 1 ise %29, 2 ise %28, üç ise %27 ...29 ise %1 oranında o burcun özelliğini taşıyorsunuz. Çok kolay bir matematik bağıntı var.
00 Yorumla- +1 yıl
Bence etki ediyor benimde başak ve Terazi üzerinden Terazi özellikleri de var başak özellikleri de bende bunu çok düşündüm başak az var ama
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bende bes yildir birinden hoslaniyodum, beraber 6 sene lisede okuduk, ilk askimdi benimde, surekli kavga dogus yuzunden ayrildik. Cocuk buarda arka mahallede oturuyor yani hergun goruyorum, okadar sogdumki yuzunu gorunce kusasim geliyo😂
01 Yorumla- Terazi+1 yıl
senin adına sevindim bu iyi bir şey 😊
Doğum haritamı yorumlayabilecek biri var mı? Bu ne bilgiler böyle yok o açı falan aaaa
00 YorumlaAstroloji için çok ayrıntı değil mi bu bilgiler. Biz genel geçer yorumlara alışkınız :)
00 Yorumla- +1 yıl
Burçlar felan saçma bi kere insanın doğduğu zamanı kaderini belirleyemez Afrika da ki bir çocuğun az çok nasıl hayat yaşayacağı bellidir tahmin etmekt zor değil bence insanı doğduğu zaman değil doğduğu yer ve aile yapısı belirler
11 Yorumla- Boğa+1 yıl
O oyle bir sey değil
Arkadaşlar merhaba Benim bir sevgilim vardı yengeç burcu dün 23.20 de beni terk etti ben onu çok seviyorum o da seviyordu ama şimdi bana yazma bana istemiyorum diyo lütfen akıl verin ben ne yapıcam çok seviyorum onu.
03 Yorumla- Terazi+1 yıl
knkk umursama hiç hayatına girmemiş gibi davran hatta tamam diyip gülücük koy ve ortadan kaybol mutlu gözük bu sende gizem oluşturacaktır dikkatini çekecektir ayrıca ilişkinin de bir matematiği vardır değer veriyorsan bile hic bir zaman ondan fazla değer verme eşitle
- Terazi+1 yıl
seve seve kafana takılan yerde bana yazarsan elimden geldiğince yardımcı olurum :)
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
BU nasıl soru awk s.. kim buclari da astrolojiyi de sanki bilimsel matematik sorusu yazmış
01 Yorumla- Terazi+1 yıl
😂😂sakin ol knk bu arada herşeyin matematiği var
Olm ne diyo bunlar 17. Ev 5. Ev yok bilmem kaç derece ne içiyorsunuz siz ya
00 YorumlaAlmaz mı ya tabi ki alır benim arkadaşım bu yüzden geç doğum yaptı.
00 Yorumla- +1 yıl
Benimde yükselen yay fakat derecelerin çokta önemli olduğunu sanmıyorum ya
00 Yorumla 7. Ev ve Mars evlilik burcuymus onu biliyorum sadece
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bence evet insan biraz olsun sevgi istiyor bi temas yakınlık illa ilişki değil öpüşme yeterli hatta öpücük olabilir bu
00 Yorumla Onlar nasıl oluyor nasıl belirliyorsunuz
00 Yorumla- +1 yıl
Anladım abide çok garip yani one öyle
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Sıfır. Her mesaj itina ile okunup dönüş veya engel yapiliyor
00 Yorumla - +1 yıl
Burçların açısı mı varmış
00 Yorumla - +1 yıl
benimde haritama baksana ya olmazmi
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
vucüduna yazık değilmi
00 Yorumla - +1 yıl
Onlar nasıl oluyor nasıl belirliyorsunuz
00 Yorumla 5 derece kuralına göre evet
10 Yorumla- +1 yıl
Şahsen burçlara inanmam
00 Yorumla - +1 yıl
o zaman yay gibi davransin
00 Yorumla - +1 yıl
Burçlara inaniyor musunuz
00 Yorumla Astroloji=kendini kandırmak
00 YorumlaNasıl bakılıyor doğum haritasına
00 Yorumlaalmazzzz
00 Yorumla- +1 yıl
Alır niye almasın. Karşı cins ise alırda verirde.
00 Yorumla - u+1 yıl
Pek sanmıyorum
00 Yorumla emeğine sağlık
00 YorumlaAlır
00 Yorumla- +1 yıl
Hayır
00 Yorumla Merhaba
00 Yorumla- +1 yıl
Alsaydı 3 Cu olmazdı
00 Yorumla Hayırlısı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Öncelikle herkese merhaba💙
Doğum haritasında öncelikle bakılması gereken nokta 1. evi kesen burç ve o eve yerleşmiş bir gökcisminin olup olmamasıdır. Eğer 1. evin içerisinde bir gökcismi yoksa yöneticisine ve yücelim yöneticisinin burcuna bakılır.
3 derece Yay yükselen Yay özellikleri taşımıyor diye bir durum öncelikle yoktur. Astrolojide 5 derece kuralı vardır.
Örneğin; 12. evde 17 derecede bir Venüs olsun, 1. ev başlangıç derecesi de 21dereceyle başlasın. O zaman 5 derece kuralıyla Venüs 1. evde yorumu yapılır.
Burçların aynı zaman da birbirlerine yansıma durumları vardır. Yay Burcunun yansıması Oğlak Burcudur. Yani, Yay ve Oğlak özellikleri birlikte çalışırlar. Saf arketip olarak örnek verecek olursam; Yay burcu yurt dışıyla ilgilidir. Oğlak ise prosedürlerdir. Yani yurt dışına gidebilmek için belli prosedürleri uygulamanız gereklidir. Sistem bu şekilde çalışır. Tabi burçların içerisinde bulunan gökcisimleri ve diğer gezegenlerle kurdukları açılarda tam yorum yapmamızı sağlar.
Ücretsiz Doğum Haritanızı oluşturup, 1. evde yerleşen gök cisimlerinizi yazarsanız biraz daha detay verebilirim.
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
Sevgilerimle,
1. evde sadece ay var 24 derece yay burcunda👏🏻Gönderdiğiniz linkte haritamı oluşturdum. Ancak sorumun cevabı olarak 3 derece yay yükselen akrep etkisi almaz diyorsunuz doğru mu? Sadece gezegenler 5 derece kuralına uyar
@beybou evet almaz. Burçların aldıkları etkiler içerisindeki gökcisimlerine göre şekillenir çünkü 🧡