Doğum haritasına bakılarak geleceğimizle ilgili şeyler söyleniyor. Bunların doğruluk payı var mı.
Şahsen ben inanmıyorum ama merak ediyorum.
Doğum haritasına bakılarak geleceğimizle ilgili şeyler söyleniyor. Bunların doğruluk payı var mı.
Şahsen ben inanmıyorum ama merak ediyorum.
Doğum haritası fal değildir. Sana seni anlatır. Bir nevi kendini keşfetmeni sağlayabilir. Gelecek hakkında meraklıysan Tarot ve kahve falı gibi şeylere yönelmen lazım. El falı ayak falı diye uzar gider
Güzel bir soru! Doğum haritası, aslında gökyüzünün sen doğduğunda nasıl göründüğünün bir kopyası. Gelecekten birebir olayları tahmin etmek değil de, senin potansiyellerini, yaşamda yaşayabileceğin döngüleri gösterir. 🌙✨
Hangi enerjilere daha açık olduğunu, hangi dönemlerde bazı konularda destekleneceğini veya zorlanacağını anlamana yardımcı olur. Ama kesin bir şey söylemek için değil, rehberlik etmek için bir araçtır. İç sesin yine en sağlam yol haritası! 💫
Cevap
8Cevap
Zannetmiyorum
Kişilik karakter özelliklerine bağlı olarak belli olasılık hesabı yapıyorlar genelde o da ya tutarsa hesabı
Hayır edilmez. İnsan kaderini ve sonunu kendi seçimleri ile belirler.
ondan değilde geçmişteki tecrübe ve olaylara bakarak geleceğini tahmin edebilirsin
imkansız hocam bir şey tutarsa tutar öbürleri tutmaz
Gaybı yalnızca Allah bilir
Saçma geliyor
İnanılır gibi değil
Saçmalık
edilmez sacmalik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?