Astroloji & Burçlar Astroloji yıldız haritama göre 36 yaşında öleceğim, siz astrolojiye inanıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yıldız haritama göre 36 yaşında ölme ihtimalim çok yüksek. siz inanıyor musunuz yıldız haritasına? Güncellemeler+1 yıl diğer şeyler de tuttuğu için bence doğru yapılan bir analiz. kesin ölüm diyemeyiz ama hayat planımda birkaç ölüm ihtimali var biri 36 yaşında Astroloji yıldız haritama göre 36 yaşında öleceğim, siz astrolojiye inanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
LadyonFiree Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% Aslan +1 yıl Bana da seneye evleniyosun demişti falcı :d inanma böyle şeylere 0 0 Yorumla
Aynurxx8 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Akrep +1 yıl Öyle saçmalık mı olur olduranda öldürende ALLAH'tır kimse bilemez senin kaç yaşına kadar yaşıcağın ALLAH bilir 0 0 Yorumla
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Akrep +1 yıl Belki şimdi deprem olacak geberip gidicem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl işteyıldız haritanda depremde ölme ihtimain çıkıyor Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% Kova +1 yıl İyi yaşa 36ya kadar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayat planım hazır %50sini gerçekleştirsem yeter Yorumla
buseeeky Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Aslan +1 yıl ay ne kadar sacma ya inanmayin böyle şeylere 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl O gün evden çıkma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o yıl. evdede bulur ölüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yat sadece kalkma bir şey olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bana da seneye evleniyosun demişti falcı :d inanma böyle şeylere
Öyle saçmalık mı olur olduranda öldürende ALLAH'tır kimse bilemez senin kaç yaşına kadar yaşıcağın ALLAH bilir
Belki şimdi deprem olacak geberip gidicem
işteyıldız haritanda depremde ölme ihtimain çıkıyor
Mal mıyız be kardeşim:)?
İnanmam ama bakarım, okurum
İyi yaşa 36ya kadar
hayat planım hazır %50sini gerçekleştirsem yeter
Saçma
ay ne kadar sacma ya inanmayin böyle şeylere
İnanmıyorum
Hayır tabi
nerden baktırdın
O gün evden çıkma