Güncellemeler
+1 yıl
Ya bisi vardi saglikta bunule ilgili istegonle olduruyolardi seni neydi o
Ben cok dusunuyorum bazen dua ediyroum bi istegim klmadi hayattan yardandan sadece olmek istiyorum umarim duam kabul olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer inançlı bir insansan, bu isyandır. İsyan insanı dinden çıkarır.
Umrumda degil yaradan bizi coktan unutmus
Ukrayna'ya gidebilirsin hem bu sayede bir ülkenin bağımsızlık savaşına destek olmuş olursun
He aynen
Seni kimse sevmeyecek agla mk ilerde gorursun
Sevsin isteyen yok rahat biraksinlarlr yeter
Ölüm saati zaten belli
Intiharlar degsitoryo olum saatini
hayır Kuranda apaçık ayet var
Intihar var simdi oldursem kendimi olum saati simdi olur yarin dursem yarin
Munafikun 11:Allah, eceli geldiğinde hiçbir kimseyi asla ertelemez. Allah, bütün yaptıklarınızdan haberdardır.
değişmez kardeşim her şey belli ve yazılmış senin yapacağın şeyler yazılmış
Iyi
Iyi napayim
ölümü düşünmek iyidir Tefekkür etmek iyidir lakin kuru kuruya tefekkür yetmez. Erzağın var mı önce bunu sor kendine
O ne dmek
amel yani sevapların var mı da ölmeyi bu kadar arzuluyorsun geri dönüşü olmayan bir yol bu
Yapcak bisi yok bir suru sıkınti cektik belki ordan acir bize acimazsade onrmli degil burdan kurtulim yeter
cok hafife alma ahiret hiç bir dertle kıyaslanamaz. Mahşer sessizliği bile dünyadaki en büyük dertten daha fenadır.
kötü şeyler yaşamışsın lakin bu dünyanın kuralı bu iyilik te var kötülükte.
Banane burfan kurtulim yeter.
anlık tepkiler veriyorsun ölümün geri dönüşü yok
Ben uzun zamandir dusunuyorum oldurulmeyede calistim demekki Allah tq cok tqkmiyo beni umrumdq degil bole boktqn bi sotem yaratip bizi imtihana cekiyo bize sormusmu sorduysada ben hatirlamiyorum hani Allah adaletliydi
Evet sordu sen yaşamayı seçtin. Neyse kardeş Allah kolaylık versin de böyle şeyleri düşünmemeye çalış
Simdidde vazgectim ozman bu kadar basit.
neyin var da ölümü arzuluyorsun
Ailem beni odlurmek istedi bu var insnalr bana yapmadogini birakmadi ostemiyorum yasmak insmalrdan kacamiyorum o tarafta Allah var belki o insnalardan dqhq iyidir
neden öldürmek istediler
Vunun nedeni mi olur
olmaz da niye yapmak istediklerini merak ettim
Sadece acisiz bo sekilde olmek istoyorum hayattan baska isyegimde yok bunu bile kabul etmiyo sadece olmek yok olmak bu kadar ailem bilmiyorum ablami sinavi avrdi ses yaptim die bicaklamaya kalkti beni bu annemde ortaligi bozdum die bogmaya calsiti beni kafami duvarlara vurdu
nasıl bir aile bunlar?
dostum sessiz sakin davran onlarla iyi geçin üniversiteni kazan çık git oradan.
Unideyim zaten burada kazandim maalesef atanacak gibide degilim kadro cok az vermisler napicam bilmiyorum
iyi geçinmeye bak o evden gitmeye çalış ne okuyorsun bilemem ama memnun değilsen tekrar gir bence
Gidemiyorum para sıkintisi var dua et ölum saatim yaklasmis olsun.. neyse sagol
kafayı mı yedin kardeş niye ölmeni dileyim
arada düsünmüyo degilim
Takılacak bir mevzu değil
Gel dertleşelim