Yengeç burcunun daha duygusal olduğunu düşünüyorum. Balıklar en azından duygularını dışa vuruyor, yengeçler içinde tutuyor ve bunu hoş bulmuyorum. Duygularını sürekli içinde tutması onu değil onun bu halinden etkilenen beni kanser yapar 😂Yengeçler ah yengeçler😔
Yengeç burcu mu yoksa balık burcu mu daha içine kapanık?
Balıklarla yengeçlerin farkı insanlara karşı olan tutumlarında yatıyor bence. İkisi de dışa karşı duvar örse de balıklar zarar görmemek adına tehlikeli bulduğu ya da canını yakan insanlara karşı sert bir tutum gösterebiliyorlar fakat yengeçler canını yakanlara karşı daha da içine kapanık bir hal alabiliyorlar. Karşılık vermek yerine kendi kabuklarına daha fazla sığınıyorlar çünkü karşılık verdiklerinde daha fazla üzülebiliyorlar. Bir yengeçin aklından neler geçtiğini birinin tahmin dahi etmesi imkansıza yakındır, ki genelde de fazla düşünen ve bu düşünceleri içinde de kendini kaybedebilen insanlardır.
Balık burcu duygularını çok çabuk yansıtıyor. Fikrimce yengeç burcu daha içine kapanık. Daha duygularını ifade etmekte güçlük çektiklerini düşünüyorum. Fakat bu durum bireyin yetiştirilme tarzıyla da alakalı. Burçlara ayıracak olursak tanıdığım yengeçler daha içine kapanıktı😄
#SelamGençlik Elimizde yengeç burcu varsa yükseleni de mühim bak. Yükselen başaksa muzip ve gıcık halleriyle yeterince dışa dönük oluyor sağolsun😅 Balık varsa elimizde onun da yükseleni yay falan olursa kurtarırız😅 #TubaSueda
İçimde yaşamayı seviyorum. Bazı hisler bana özel olur, bunları paylaşmak istemem.
Balık burcu içinde tutmayı sevmez pek yinede balıktan balığa değişir. Bazı balıklar olur, kalkan balığı olur, ahtapot balığı olur. Bunlar kendi içlerinde binlerce türe bölünmüşlerdir.
Balıkları sudan çıkaralım! Kendi göz yaşlarında yüzüyorlar.