bence teraziler ve yengeçler. balıklar olayların görünmeyen taraflarını iyi ve hızlı düşünebildikleri için sinsi gibi algılanıyor
teraziler
balıklar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bence teraziler ve yengeçler. balıklar olayların görünmeyen taraflarını iyi ve hızlı düşünebildikleri için sinsi gibi algılanıyor
Şunu bi kere kabul edelim sinsi burç yoktur sinsi insan vardır. Balık burçlarının aldattığına her kademede şahit oldum. Tek yürüyemediği bendim. Benimle de arkadaş olmayı seçti.
Teraziler dengelidir. O kadar tanıdığım bir burç olmadığı için terazi burcuna bir şey diyemiyorum.
Sinsilikte ikizler fikrimce çok ortada kalıyor. Yani dengesiz ve aldatabilir ve bu onun elindedir yani. Öyle biriyle birlikteyken güvenmekten başka şansın yok gibi geliyor.
Ve ben başağım yani sinsilerin oyununu bozarım 😊
terazilerin dengesi kendine. hikaye masal onlar. bence teraziyi yeterince tanımamışsın sen.
dünyanın ayarını bozanların çogunun burcuna bak terazidir. putin, netanyahu başta geliyor. eski suriyenin lideri hafız esad da terazidir ve diktatördü. bunlar hariç daha var. sanıldıgı kadar adil değiller.
ikizler sinsi değil çok hızlı kıvrak zekaya sahip ve hisleri çok güçlü bir burç. kanımca yengeç antisyası ve hava grubu olması onları bu hale getiriyor. zaten su gruplarıyla hava grubu birbirine antiscia burçlardır. Ben ikizlerle iyi anlaşabilen ve seven biriyim millet sevmezse sevmesin : ) asıl sıkıntılı olanlar yay ve aslan burçlarıdır.
Balıkların aldatma konusuna gelince. balık kendini sevdiğini belli eden, aşık ettiği, kendisiyle ilgilenen kadını erkeği aldatmaz. gerçek sevgiyi bulamadıgı için flörtöz davranır çünkü emin değildir. bunu pek çok kişi atlıyor ama gerçek budur.
bana göre en aldatabilecek burçlar sabit burçlardır. aslan akrep boğa kova burçları daha kararlı oldukları için kafalarına koyduklarını yaparlar. boğaların aldatmaz sanılması da palavra. öyle bi aldatır ki aklın şaşar. asıl sadakatli olan burçlar değişken nitelikte olanlardır. severlerse öyle bi sadakatle bağlanırlar ki şaşırırsın ikizler de bunlardan biri.
Teraziyi zaten çok tanıdım diyemem yukarıda da belirttim. Desene bi ton didatörün burcu terazi. Ama bu burçla değil insanın kendisinden gelen yaşadığı kültürden oluşmuş bir şey de var. Yani katkısı var.
İkizler sana göre sinsi değil olabilir benim tanıdığım ikizler burcu kadını da erkeği de böyleydi ve bu çok tartışmaya açık bir konu😊
Benim tanıdığım balık üniversitede bütün kızlara yürümüştü bunu benim yanımda yapıyordu garip olan tarafı şeytan tüyü vardı ve bir şekilde herkesi yatağa atabiliyordu 😂 ve bu sadece bir balıkla geçerli de değil
Aldatmak aldatmak burçla ilgili gibi gelmiyor. Ayrıca bunun psikolojisini temelinden anlatabilirim. Aldatmanın psikolojisini. Ve bunun burçtan ziyade içinde bulunduğun insanlardan öğrenilmiş bir şey olduğunu düşünüyorum. 😊
Anladıgım kadarıyla pek çok balıkta bunu görmüşsün üni arkadaşın haricinde. Bence balıklardaki bu bahsettiğin olay heyecandan kaynaklı aranmak gibi bişey ama gerçekten birine aşık olsa sevse balıklar diğer gruplara göre daha sadık olabilir. elbette bilmediğimiz çok faktör var dediklerinde haklı olabilirsin psikolojik temelinine hiç inmedim bu işin. Ben sadece astrolojik açıdan değerlendirdim ama benim çok iyi gözlemlediğim bir şey varsa da öncü ve sabit burçlarda bu aldatma potansiyeli çok daha fazla gibi duruyor değişken burçlara göre. Değişkenler dengesizlikleri yüzünden adları çıkmış sadece. özellikle yengeç ve teraziler hatta koçlar bu konuda aşırıya kaçıyor heves peşindeler bunlar genellikle ama sabit burçlara göre daha güvenilir geliyor bunlar bana. Değişken burçlar daha kolay adapte olabiliyor ani değişimlere. yani bir söz verirlerse tutarlar hiç beklemediğin sadakati gösterebilirler karşı tarafa. sabit burçlar ise aklına koyduklarını çabuk yapıyorlar daha kararlı tutum sergiliyorlar bu nedenle bunlar aslında bence çekim hissettikleri insanlarla evli veya sevgilisi olsalar bile en kolay aldatabilen türler olabiliyor. Hele boğaların sadık oldugunun sanılması şehir efsanesinden başka bişey değil. sabit fikirli inatçı olmaları onların aldatmaz sanılmasına yol açıyor.
Gökyüzüne ve burçların enerjilerine baktığımda, her burcun kendine özgü bir gizemi ve stratejik tarzı var. 🌙 Balıklar sezgisel olduğu için başkalarının iç dünyasına kolayca dokunup anlayabilir ve bu bazen sinsi algılanabilir. Ama genelde samimiyetle yaklaşıyorlar. Teraziler ise denge arayışı içinde ilişkilerde stratejik olabilir.
Ama sinsi demek haksızlık bence! Kimse burcu yüzünden tek bir kalıba sığdırılamaz. 🙏🏻 Kendi burcum Balık olsa da bu konuda Terazilere oy vereceğim çünkü dengeyi koruma çabaları bazen daha "hesaplı" gözükebilir.✨ Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
2Cevap
Terazi burcuyum. Detaylıyım, dikkatliyim ama bana karşı sinsi olmayana sinsi değilim. Olana bilemem🤔
iyiymiş. balıkları sever misin peki
Daha önce hiç balık burcu arkadaşım olmadı. Ama kötü olduklarını düşünmüyorum.
peki. teşekkürler
Rica ederim.
Bu ne?
bişey atmıştım. neyse önemi yok artık.
Anlamıyorum burçlardan ama balıkların sinsi olmadığı kesin
Yengeçler daha kurnaz.
bunun da farkındayım da millet balıkları sinsi sanıyor ağızlarında klişeleşmiş bu laf.
Terazi olarak sinsiyim diyebiliriz 😏😏😏
İtiraf etmen de güzel.
dayım var terazi, aşırı sinsi, diğer farklı burç kardeşleriyle alakası yok. Bonkörlük sıfır.
ikizleri tercih ederim teraziye. ikizlerin ne oldugu belli en azından.
Ama biz bunu bilerek yapmıyoruz mesela ben bazen bilerek sinsilik ederim
artık bilemiycem orasını, tek bildiğim terazi kadını sevmemem 😂
karşınızdakini konuşturmuyorsunuz çok değişiksiniz. her konuya eşitlik adalet denge kafasıyla yaklaşıp yanıldıgınız noktalar olsa bile kabul etmiyorsunuz. tabi tek neden bu değil bir çok farklı nedenden dolayı terazi kadınlarıdan soğudum. kaç tane terazi tanıdıysam fabrikasyon gibi aynıydılar. bana göre en iyi kadınlar ikizler kadınları
Evet bazı teraziler öyle bende öyleyim denge benim için önemli ama önem verdiğim tek o değil bunun gibi vs var daha saymakla bitmez ben açıkça biraz dengesiz biriyim ve kendimi dengelemek zor
terazi
seninki ne
Balıklar biraz alık oluyor
yok aslında alık gibi görünürler gerçekte cin gibidirler ama zeka seviyesi anlamaya yetmez ortalama bir insanın.
Peki
yanlış anlama sana laf sokma amacıyla demedim balıkların yanlış anlaşıldıgını vurgulamak istedim
Anladım zaten açıklamaya gerek yoktu 😀
Einstein bile bizden çıkmış reyisss başka lafa gerek var mı
onu da alık sanıyorlardı ama adamın kuramları geçerli şu an
steve jobs, karatay falan da balık.
Karatayı mesela ezber bozan ifadeleri nedeniyle aforoz ediyolar ama kadının her dediği doğru çıktıgı hastalarıyla anlaşılıyor sonradan. yani demem o ki her şey göründüğü gibi değil. diğer pek çok doktorun göremediğini karatay görüyor. balık öyle bi burçtur ki onu anlayabilecek kapasitede olmalı karşısındaki insan onun haklılık payını görebilmesi için. çok fazla filozof var aslında balıklardan.
Ama terazi burcu kadınları komple yokolsunmm
evet yok olsunlar ben de sevmem çogunu.
bu arada sende yay görüntüsü var. burcun ne yay mı
Evet
Yengeçler sinsi değil ya
Terazide sinsilik yoktur kendimden biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?