Şubat ayını da yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Mart ayında gökyüzünde birçok farklı etki olacak. Peki senin burcuna etkisi nasıl olacakmış? Görüşlerde buluşalımm. ☀️🙏🏼
Mart ayında burçların şanslı olduğu alanlar! Bu ay sana para mı, aşk mı yoksa kariyer mi getiriyor?
Mart ayı genelinde, Jüpiter'in combust yani yanık görünümde olması; büyüme, gelişme, dua, dilek zamanlarından ziyade manipüle edilmek, zarar görmek, kibir olarak karşımıza çıkacak. Dikkatli ve mantıklı geçirmemiz gereken zamanlardayız. Astrolojide iyi kötü yoktur. Doğru kullanım ve yanlış kullanım vardır. Eğer bu süreçte, kişisel hayatlarımızda büyüme ve gelişme fırsatı olarak düşündüğümüz, umut beslediğimiz konuları tekrardan gözden geçirip inandığımız konuların temelini sağlamlaştırmak için uğraşırsak fayda sağlayabiliriz. Aynı zamanda Mars ve Venüs'ün Kova burcuna geçmesi ve aynı gün kavuşacak olmaları; siber saldırıları ve savaşları çokça konuşmamıza sebep olacak. Teknoloji alanında kitleleri harekete geçirmeyi bekleyen birileri şu anda bu açıyı bekliyor.. Umulmayan ve hemen aklımıza gelmeyen yöntemlerde girişimler Mart ayına hızlı bir giriş yapmamızın en önemli nedenlerinden olacak.
Her ay olduğu gibi bu ay da bir yeni ay, bir dolunay var.
2 Martta gerçekleşecek olan Balık Yeni Ayı bizlere özellikle sağlık, çalışanlar, günlük rutinlerimizle ilgili konularda akışta kal mesajını veriyor. Bu yeni ayın yükseleninin Terazi ve yöneticisi Venüs'ün de Mars ile yapacağı konumdan dolayı özellikle diplomatik konularda bizlerden saklanan gerçeklere vurgu yapıyor.
Yaşadığımız olayların arka planlarında bambaşka gerçeklerin gizlendiğini bilmekte ve ona göre adımlar atmamızda fayda olacak. Mart ayı için yazmış olduğum makalenin bir kısmını sizlere fikir vermesi açısından bırakıyorum.. İçerisinde bulunduğumuz haftanın yorumlarına BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz. Mart aylık yorumlarınızda, yeniay-dolunay etkileriniz ve özellikle ay sonunda neşelenmeye başlayacağımız Güneş Koç seyahatinde hangi alanlarda yüzümüzün güleceğini öğrenmek içinde BURAYA tıklamanız yeterli.. Hepimizin dileklerine kavuşacağı, işlerinin rayına gireceği bir Mart ayı dilerim.. Sevgilerimle,
"Aşktan yana gülmedim" diye şarkı mırıldandım bunu görünce inşallah olur ne diyelim. Bir Başak olarak zaten aşktan yana gülmem biraz zor ketum ve duygusuz görünebiliyoruz dışardan ama aslında içten kırılgan ve sevgiye hep aç bir tarafımız var.. umarım tüm insanlar mutlu olur bu ay.. "kötüler hariç" 😂
selamlar sevgilimle iliskiye girdim kondom kullandik fakat kondom iliski bittikten sonra yirtildigini farkettik hemen gitti ve bana ELLA aldi yani iliskiden 30 dakika sonra ELLA ictim. Adetimin de baslamasina 5 gunum vardi. ELLA’yi ictikten 3 gun sonra adet oldum gayette normal adet kanamam vardi ve kanamam da 4 5 gun devam etti. Sizlere sorum da su ilk defa ELLA ictim adetim 2 gun erken oldu internette bazi kaynaklarda kaynaklarda ELLAnin kanama yapma ihtimali oldugu yaziyor. Herneyse gebe kalma riskim var mi acaba korkuyorum biraz sahsen
Bugün yarın keyifli geçecek sadece eskilerden uzak kalmak ve güvenli ortamda kalmak gerekli yeniliklere fırsat vermek ve öylesine takılıp gelecek şansları görmek için önemli iki gün
Bu ay bana kariyer fırsatı sunuyormuş. 2021 yılı kariyer açısından Yay burçları için zor geçti diye okumuştum. Umarım 2022’de daha iyi fırsatlar çıkar, evrene pozitif enerji gönderelim. 😎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu ay ihtiyacım olan tek şey kariyer, aşk gelip de kafamı karıştırmasın. :) Ahh balık!
Herkese merhabalar☄️
Mart ayı genelinde, Jüpiter'in combust yani yanık görünümde olması; büyüme, gelişme, dua, dilek zamanlarından ziyade manipüle edilmek, zarar görmek, kibir olarak karşımıza çıkacak. Dikkatli ve mantıklı geçirmemiz gereken zamanlardayız. Astrolojide iyi kötü yoktur. Doğru kullanım ve yanlış kullanım vardır. Eğer bu süreçte, kişisel hayatlarımızda büyüme ve gelişme fırsatı olarak düşündüğümüz, umut beslediğimiz konuları tekrardan gözden geçirip inandığımız konuların temelini sağlamlaştırmak için uğraşırsak fayda sağlayabiliriz.
Aynı zamanda Mars ve Venüs'ün Kova burcuna geçmesi ve aynı gün kavuşacak olmaları; siber saldırıları ve savaşları çokça konuşmamıza sebep olacak. Teknoloji alanında kitleleri harekete geçirmeyi bekleyen birileri şu anda bu açıyı bekliyor.. Umulmayan ve hemen aklımıza gelmeyen yöntemlerde girişimler Mart ayına hızlı bir giriş yapmamızın en önemli nedenlerinden olacak.
Her ay olduğu gibi bu ay da bir yeni ay, bir dolunay var.
2 Martta gerçekleşecek olan Balık Yeni Ayı bizlere özellikle sağlık, çalışanlar, günlük rutinlerimizle ilgili konularda akışta kal mesajını veriyor. Bu yeni ayın yükseleninin Terazi ve yöneticisi Venüs'ün de Mars ile yapacağı konumdan dolayı özellikle diplomatik konularda bizlerden saklanan gerçeklere vurgu yapıyor.
Yaşadığımız olayların arka planlarında bambaşka gerçeklerin gizlendiğini bilmekte ve ona göre adımlar atmamızda fayda olacak.
Mart ayı için yazmış olduğum makalenin bir kısmını sizlere fikir vermesi açısından bırakıyorum.. İçerisinde bulunduğumuz haftanın yorumlarına BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz. Mart aylık yorumlarınızda, yeniay-dolunay etkileriniz ve özellikle ay sonunda neşelenmeye başlayacağımız Güneş Koç seyahatinde hangi alanlarda yüzümüzün güleceğini öğrenmek içinde BURAYA tıklamanız yeterli..
Hepimizin dileklerine kavuşacağı, işlerinin rayına gireceği bir Mart ayı dilerim..
Sevgilerimle,