Şubat ayını da yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Mart ayında gökyüzünde birçok farklı etki olacak. Peki senin burcuna etkisi nasıl olacakmış? Görüşlerde buluşalımm. ☀️🙏🏼
Mart ayında burçların şanslı olduğu alanlar! Bu ay sana para mı, aşk mı yoksa kariyer mi getiriyor?
"Aşktan yana gülmedim" diye şarkı mırıldandım bunu görünce inşallah olur ne diyelim. Bir Başak olarak zaten aşktan yana gülmem biraz zor ketum ve duygusuz görünebiliyoruz dışardan ama aslında içten kırılgan ve sevgiye hep aç bir tarafımız var.. umarım tüm insanlar mutlu olur bu ay.. "kötüler hariç" 😂
selamlar sevgilimle iliskiye girdim kondom kullandik fakat kondom iliski bittikten sonra yirtildigini farkettik hemen gitti ve bana ELLA aldi yani iliskiden 30 dakika sonra ELLA ictim. Adetimin de baslamasina 5 gunum vardi. ELLA’yi ictikten 3 gun sonra adet oldum gayette normal adet kanamam vardi ve kanamam da 4 5 gun devam etti. Sizlere sorum da su ilk defa ELLA ictim adetim 2 gun erken oldu internette bazi kaynaklarda kaynaklarda ELLAnin kanama yapma ihtimali oldugu yaziyor. Herneyse gebe kalma riskim var mi acaba korkuyorum biraz sahsen
Bugün yarın keyifli geçecek sadece eskilerden uzak kalmak ve güvenli ortamda kalmak gerekli yeniliklere fırsat vermek ve öylesine takılıp gelecek şansları görmek için önemli iki gün
Bu ay bana kariyer fırsatı sunuyormuş. 2021 yılı kariyer açısından Yay burçları için zor geçti diye okumuştum. Umarım 2022’de daha iyi fırsatlar çıkar, evrene pozitif enerji gönderelim. 😎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu ay ihtiyacım olan tek şey kariyer, aşk gelip de kafamı karıştırmasın. :) Ahh balık!
En İyi Cevaplar