Deniz, hamak, güneş, kum, hafif bir esinti...
Herşeyi yapma isteği..
Deniz, hamak, güneş, kum, hafif bir esinti...
Herşeyi yapma isteği..
Hayır değildir. aslında bu benim için duygusal olarak nasıl hissettiğime göre de değişiyor yani aylar ile bir ilgisi yok yaz ayı geldiği zaman içim de her zaman bir şeyler yapma isteği oluyor her zaman ama kışa doğru gittikçe azalıyor biraz. genelde zaten tatil yapmak veya gezmek geliyor aklıma. Nisan değil de ben mayısı ve Haziran ayını daha çok seviyorum daha çok
Nisan ayının tek özelliği doğum günü olmasıydı :D
Bu ay doğan doğana 😄
Evet o kadar beklemişiz bu ay gelmeye karar vermiş gibiyiz :D
Belki de yıldızlar bu ay doğmuştur 😎
Pek deniz, kum ya da hamak insanı değilim. Fakat Nisan ayı gerçekten de çok güzel bir ay bana göre de. Çünkü yağmurlar, esintiler ve hafif havanın ısınmasını insanı acayip şekilde mutlu ediyor.
Tatil , Deniz , Kum , güneş
Var tabiki; kendimi adeta özgür bir kuğ gibi hissediyorum ve her anın kıymetını sonuna kadar çıkarmaktayım..
Rica ederim ✨🎈
Cevap
13Cevap
Çiçekler bile bahar açıyor. Düşün artık düşünnn
Düşünüyorum ve mest oluyorum
Selam gadası 🙃
Benim için mangal ayının başlaması demek. İnşallah bir aksilik olmazsa bu hafta sonu mangal açılışını yapmaya niyetliyim.
Sen mangalı yemeden rahat etmiyecrksin 😄 resim at bari de
Ayıp ettin gün sayıyorum resmen 😅
ve benim doğduğum ay..
sevmiyom pek Nisan ayını..
mutsuz geliyor hep bana
bu gün doğum günümdü ama çok saçma sapandı..
Nisanı bilmem ama Mayıs mutluluk getirir inşallah Cumhur başkanımız yeniden başkan olur tek isteğim bu Mayıs ayından
Tabi kesinlikle herşeyi yapma isteğinin geldiği ama bir türlü yapamadığım aydır.
Bahar wyı herseyin uyandigi aydır bizimkinin iştahı artıyor rahatlamak istiyor. Bu gidişle baş kaldirdikca onada terörist diyecegiz😂😂
Doğum gününün olduğu ay
Evet 😄
İçimde bir şeyler oluyor evet :)
Kum gün batımı huzur deniz fevkalade
Soruyu okurken hayallere daldım bile..
Yooo hızlı geçti
Her ay öyle ablam
Yok degil
En güzel mevsim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?