İyi diye cevap vermeyin kötü özellik olsun
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
yay burcu gercekten sever ama 1hafta, 1hafta sonra baskasını gercekten cok sever
20 Yorumla
çok gevşek ve karaktersizler (kendi çevremden böyle k. b :)))))))))))
15 Yorumla- Yengeç+1 yıl
Öyle deme ya
- Balık+1 yıl
@ömerfaruk6363 ortamı yumuşatabiliyorlar öyle diyim
- Yengeç+1 yıl
Böyle daha iyi
- Yengeç+1 yıl
Beni takip etsene özelden konuşalım
- Balık+1 yıl
@ömerfaruk6363 burayı sohbet amaçlı kullanmıyom ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
Yay burcunun temel özelliklerinden biri bir ortamda kendini mutlaka belli etmesidir.
Bunu esprili ve sivri zekalı yapısıyla veya standart dışı düşünceleriyle yapabilir.
Son derece özgüvenli (hatta fuzuli bir özgüven diyebilirim😄), kendinden emin, inatçı ve kararlıdır.
Bir şeye karar verdiyse onu vazgeçirmek kendi dışında kimsenin harcı değildir.
Özgürlüğüne düşkün, gezmeyi, tatil yapmayı seven, bağımsız karakteri en bilinen özelliklerdir.
Kimi zaman esprilerinde dozu kaçırabilmesi ve umursamaz olması en çileli özellikleridir.💥10 Yorumla - +1 yıl
Yay’lar yakın beraberliklerinde özgürlük ve deneyimlere açık olmayı arzu ederler. Onlar için bir beraberlik kısıtlayıcı olmamalı, her iki tarafı da besleyen bir yolculuk gibi olmalıdır. Yay özgürlüğüne fazlasıyla düşkün ve kendi görüşlerinde de sağlam kalmak ister. Onunla bir beraberlikte, siz de maceraya açık olmalı ve iyimser bir tutum sergilemelisiniz. Yay’lar onları entelektüel açıdan besleyen ve sürekli meşgul edebilen kişilerle beraber olmayı arzu edeceklerdir. Eğer fazla ağır ve risk almayı sevmeyen bir karaktere sahipseniz, bu beraberlik çok uzun ömürlü olmayabilir.
Avantajları: Yay burcu hayatınıza iyimserlik ve yeniliklere açıklık katar. Onunla beraberken olaylara daha farklı bir gözle bakmayı öğrenebilirsiniz. Yay size ilham ve hayatınıza renk katacaktır. Aynı zamanda iyimserliği sayesinde sizi daha neşeli ve pozitif de kılabilir. Onunla beraberlik asla sıkıcı değil hatta fazla hareketli olabilir. Yay burcunun bilgiye açık olması ve genel olarak uyumlu karakteri sayesinde yenliklere açık hale gelebilirsiniz.
Zayıflıkları: Yay’ı herhangi bir şeyden sorumlu tutmak hiç de kolay değildir ve bu burcun değişken niteliği, eğer haritanızda fazla muhafazakar özellikler de varsa, sizin için son derece yorucu olabilir. Kötü Yaylar söz veren ama yerine getirmeyen, ahlaken zayıf tipler olabilirler. Bu Yay tipini ilk etapta hoş bulsanız da ileride başınıza büyük dertler açabilir. Maymun iştahlı olması, kimi zaman fanatikliğe veren yaklaşımı ve aşırı iyimserliği onu ilişkilerinde zor durumda bırakabilir.
Yay erkil, maceraperest ve risk almaktan, hayata açık durmaktan keyif alan bir burçtur. Burcun sembolünde ileri doğru atılan ok, bu burcun geçmişi değil, geleceğe yönelik olduğunu gösterir. Pozitif ve hayatı olduğu gibi kabul eden tutumları ile Yay’lar keyif veren, geniş görüşlü ve eğlendirici partnerlerdir.
Yay’lar aşkta da deneyimci ve kendilerini kısıtlamayan beraberlikleri tercih ederler. Hatta bu alanda oldukça dürüst ve dosdoğru hareket ettikleri için, daha muhafazakar kişiler için fazla hareketli ve açık bulunabilirler.
Yay ilişkilerinde hareket ve heyecan olduğu kadar yenilik, bilgi ve bilgelik de arar. Bu nedenle entelektüel açıdan onları doyuracak, canlı ve özgür düşünceye önem veren kişilerle çok daha rahat edeceklerdir. Pek çok Yay, giriştikleri konuyu sadece teorik biçimde değil, doğrudan deneyimleyerek öğrenmek ister. Özgür ve açık tutumlarıyla onlar, kasvetli ve kötümser bakış açılarından uzakta kalmak isteyeceklerdir.
Yay aynı zamanda değişken bir burçtur ve bu değişkenlikleri onlara ilişkilerinde tutarsızlık getirebilir. Değişkenlik aynı zamanda kolayca sıkılmak anlamına da geldiği için, Yay’ların ilişkilerinde durulmaları ve tek bir partnere bağlı kalmaları için daha fazla zamana ihtiyaçları olabilir.
Cinsellikte, kendilerini kısıtlı hissetmedikleri sürece değişik maceralara açık bir tutum izlerler. Partnerleri onları yeteri kadar özgür bıraktığı ve düşünsel yönden de doyurdukları sürece bir problem yoktur. Karşılıklı dürüstlük Yay’lar için çok önemli bir konudur.00 Yorumla Yay burcuyum genelleme yapmak istemiyorum kendimden bahsedicem. Fazla patavatsızım. Birinin canını yakmak istiyorsam sivri dilimi kullanırım. Açık sözlüyüm icimde bisey tutmayi sevmem. Tutsam bile fazla dayanamayıp dökülürüm. Mesela birinin uaptiği davranislara belirli bi süre tutup sonrasında büyük bir patlama yaşarım. Bu nedenle çok arkadaş kaybettim. Cok guzel yalan söylerim. Kötü söylenmiş yalanları hemen anlarım. Kısıtlanmak baskılanmaktan nefret ederim. Kendimle ilgili hep bir taktığım problemim olur onuda çözemem. İnsanları sapıklık derecesinde takıntı haline getirebilirim. Birini cok sevsem onun için ölsem bile rahatsız edici bir durumda silmeye karar verdiysem bütun gemileri yakar silerim. Kendinle cok çelişirim. Para harcamayi severim ve kesinlikle mantıkli harcamalar yapmam hep bi para sıkıntısı içine kendimi sokarim sonrasında harcamalarımdan pisman olurum. Son olarakta burcların karakter üzerinde 3 de 1 etkisi olduğunu düşünüyorum. Geri kalan 2 lik kısım dış etmenler.
21 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 710 cevap paylaştı. Bir yay Burcu olarak özetliyorum: en kötü huyu ise kalbinde ne varsa dilinde de o vardır yani bazen bu kırıcı olabiliyor dozunda söylenmediği zaman, dobrayız ama kinci değiliz, eğlenceliyiz ama sınırsız değiliz vs vs 😃
10 Yorumla- +1 yıl
Yay kadın tanıdığım olmadı fakat erkek tanıdığım oldu. Etrafındakilerin düşüncelerini çok önemseyen, kafasına buyruk yaşamayı ve hareket etmeyi seven biridir. Aşık olduğu zaman sadık kalır ama onun dışında tüm adayları değerlendirir. Gezmeyi eğlenmeyi sever çok düşkündür böyle şeylere. Onun için cinsellik de önemlidir, partnerine göre hareket eder.
10 Yorumla - +1 yıl
asiri komik oluyolar ama damarina bas seni skrler ha
212 Yorumla- Kova+1 yıl
kova :>
- Kova+1 yıl
ya su emojiyi bilerek atmadim tamam mi yanlislikla oldu hic sevmiyorum nedense dkdbsjjks
- Kova+1 yıl
hayir etmem
- Kova+1 yıl
oyleyimdir :,>
Cok ozgurlukcudur, fazla dobradir, sogudu mu tam sogur, kısıtlanmaya gelemez, hayatta realistik değil asiri pozitif dusunur vs vs
10 Yorumla- +1 yıl
Valla tesadüf mü bilmem ama çevremdeki yayların duygusal karakterleri vardır ama dışarıda ağlamayı pek sevmezler.
11 Yorumla - +1 yıl
Eğlenmesini çok iyi biliyor genelde takılıp sonra salan biridirler merhametli akıllılar yani oğlakım ama yaylar bi başka seviyorum onları
00 Yorumla - +1 yıl
Yay Burcu arkadaşım vardı aşırı pozitif oluyorlar resmen ben ikizler burcuyum gıcık oluyorum bir şey olduğunda direkt yıkılıyorlar aşırı abartarak
00 Yorumla Senin karakterine göre değişir, hareketli burçlardan yalnız bir kaç kız arkadaşım yay burcuydu. Gezmeye eğlenmeye bayılırlar
00 YorumlaGuzel
10 YorumlaAcayip çapkın hovarda
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kız mı erkek mi
11 Yorumla Sabırsız olabiliyor
15 YorumlaEğlenceli sempatik ilgi çekmeyi seviyorlar bir de
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yönetici Gezegeni: Jüpiter (Büyümek, Genişlemek)
Yücelim Yöneticisi: Güney Ay Düğüm (Geçmiş Bilgi Birikimi)
Burçları incelerden yöneticileri ile birlikte ele alınır.
Genellikle geçmişten beslenen burçlardır. Sınırlarını bilmemek, uzakta olan kişi ve yerleri yüceltme eğilimindedir. Mesela ünlü biri ya da hiç görmediği bir ülke gibi. Umut ve hayaller de bu burcun özelliklerindendir.
Hiçbir burç tek başına ele alınmaz, karşıt burcu İkizler ile birlikte ele almamız gerekiyor. İkizler burcunda yeni deneyimleri elde etmesi lazım ki, Yay burcunda bunu alışkanlık haline getirebilsin. İkizler burcu hangi eve denk düşüyor ve o evde hangi gök cismi yerleşmişse o konularda ki yeni bilgilerini Yayın bulunduğu burç konularında alışkanlık haline getirebilsin.
Aynı zaman da Yay burcunun yansıması da Oğlak burcudur.
Örneğin; Yay burcu yurt dışı demek; ama yurt dışına gitmek için belli prosedürleri yeri getirmeniz gerekmektedir.(Oğlak). Başka bir örnek verecek olursak eğitim (yay) almak zorundayız. (Oğlak)
Yani Yay Burcu; Oğlak+İkizler burcudur.
Daha fazla ayrıntıya ulaşmak isterseniz aşağıdaki bağlantılarımdan ulaşabilirsiniz❤️
Sevgilerimle,
website
instagram