20 Ocak - 18 Şubat arası doğan Kova burçları, hava elementi burçlarından (İkizler, Terazi, kova); sabit bir burçtur (Boğa, Aslan, Akrep, kova).
Sosyal gruplarla iç içe olmaktan keyif alan, kalabalık arkadaş grupları içinde kendini daha iyi ifade edebilen, etrafındaki insanları ve kitleleri harekete geçirmeyi seven kova burcu erkeği bilinenin aksine soğuk ve mesafeli değil sıcak kanlı ve girişkendir. Bu yüzden kendine eşlik edebilecek, yaşam enerjisi yüksek kadınlar kova burcu erkeği öncelikli olarak ilgi çekici olacaktır.
Hava elementi burçları öncelikli olarak ateş elementi burçları ile ikincil olarak kendi grupları olan hava elementi burçları ile, üçüncü olarak su element grubu, dördüncü ve son olarak da toprak element grubu burçları ile daha olay anlaşabilirler.
Bu bilgiler ışığında bir sıralama yapmak gerekirse, Kova burcu erkeğinin en uyumlu olduğu, kolay anlaşabildiği burçlar;
Koç
Aslan
Yay
İkizler ve
Terazi
Kova burcu erkeğinin anlaşmasının nispeten daha zor olduğu burçlar ise;
Boğa
Başak ve
Oğlak
İyi Ki Doğdunuz Kova BurçlarıKova burcu ünlülerini merak ediyorsanız, yarın paylaşacağım içerik için takipte kalmayı unutmayın.Fakat unutulmamalıdır ki insanlar sadece 12 burçtan ibaret değildir. Her insanın doğum haritası parmak izi gibi farklıdır. İlişki içerisinde nasıl tutum ve davranış sergilediğimiz sadece Güneş burcumuz ile alakalı bir durum değildir. Yukarıdaki bilgiler genel-geçer bilgiler ışığında yazılmıştır.
Kova burcu erkeği koç, ikizler, yay ve terazi burçları ile iyi anlaşmaktadır. Koç burcunun bilgiye olan tavrı ve özgür yapısı ortak yanlarını oluşturur. Yay burcunda var olan maceracı yan hoşuna gider. İkizler kaliteli olan her şeyi sevdiği için kova burcuna hitap etmektedir. Terazi burcunun denge yanı ise kova burcunun hoşuna gitmektedir.
Kova Burcu Erkeğinin Anlaşamadığı Burçlar
Kova burcu yengeç, başak ve boğa burcu ile anlaşamamaktadır. Yengeç burcu evcimen bir burçtur. Ama kova burcu için hayat dışarıda olmak anlamına gelmektedir. Başak burcunun düzen kavramı onu yormaktadır. Boğanın rutine olan bağlılığı da onu uzaklaştırmaktadır.
Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?
Kova burcu erkeği için akılcılık ön planda gelmektedir. Etrafında olan kadınlarda güzellikten önce akıllı olma özelliğini aramaktadır. Akıllı ve ağırbaşlı kadınlardan hoşlanır. Kadının bulunduğu ortamda konuşma ve tavırları ile dikkat çekmesini ister. Güzellik ise daha sonra gelmektedir. Kadınların bakımlı olması da onun için önemlidir. Giyimi, saçı makyajı düzgün kadınlardan hoşlanır. Çok frapan olan ve bu özelliğiyle göze çarpan kadınlardan hoşlanmaz. Kariyer sahibi kadınlar dikkatini çekmektedir.
Beraber olduğu kadının sohbet edebilecek alt yapıya sahip olmasını ister. Kapris, şımarıklık gibi özellikler çok fazla tahammül edebildiği özellikler değildir. Nazik ve kibar bir yapısı olan kova burcu erkeği, kadında da aynı özellikleri ister. Karşı cinste macera ruhu olması da kova burcu erkeğini heyecanlandırır. Kova burcu erkeğinin kibirli tavrı bazen karşı cinsi yorabilir.
Koç burcunu bilmem ama bir ara kendi burcumun uyumlu olduğu burçlara bakmıştım. Ben Aslan burcuyum koç burcu erkeği ile uyumluymuşuz. Çünkü karakterleri baya benzer diye biliyorum. İkisi de ateş grubunda zaten. Çok tutkulu, aşk dolu ve eğlenceli bir ilişki olurmuş.
Aaa kova yazmışssın pardon. Ama kova hakkında bilgim var. Kovalar terazi ikizler ve yay burçlarıyla anlaşırlar diye biliyorum. Abim kova yengem terazi baya iyi bir ilişkileri var.
Evet sanırım öyle, herkes terazi ve ikizler demiş fakat hayatıma damga vuran ne bir terazi ne de ikizler hatırlıyorum. Ya da burç sormamışımdır :d Sen de koç burcundan ziyade umarım mutlu olacağın birine denk gelirsin. Herkesin kendine ait bir burcu vardır benim için, gerisi boş.
Teorik olarak kova burçlarıyla ilgili bildiğim tek şey zeki olmaları ama konuyla pratiğim yok kova burçlu biriyle arkadaşlık muhabbetim hiç olmadı uyum sağlayıp sağlamadığımı bilemem.
Kova burçlarının sakinliğini uyumunu seviyorum aynı zamanda nedense mavi rengi ve kova burcu arasında bi sinestezi yaşıyorum😂 benim de burcum leğen bu arada
Boğayım ve kovalarla pek anlaşamam. Tabi bunun doğum haritanızla ve ay burcunuzla da alakası var. Sadece güneş burcuna bakarak ben şu burçlarla anlaşamıyorum demek saçma olur.
Nisanlim kova burcu erkegi, ben ise oglak burcu. Ilk baslarda cok zorlandik, ama simdi cok iyi anladiyoruz. Bence öyle görünmese de uyumlu olabiliyor bu iki burc
Kova erkeği ve oğlak kadını arasında çok anlamsız ve güçlü bir çekim vardır haklısın kopmakta zorlanırlar biryerde ve bir şekilde iyi anlaşmaya doğru gider birbirlerinden nefret edemezler tecrübeyle sabit en yakın arkadaşım kova birbirimize aşık değiliz normal arkadaş gibide hissetmiyoruz ama aramızdaki bağ çok güçlü kopamıyoruz valla
İkziler burcu bir kadın olarak ve bunu yaşamış biri olarak söylüyorum işkolik biriyseniz karşınızdaki insana vakit ayıramayacaksanız ikizler burcu arkasına bakmadan kaçar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kova burcu erkeği ile anlaşamazsınız, ancak ona ve onun dünyasına eşlik edebilirsiniz.
Burası her soru ve konuya açık bir platform neyi eleştirip neyi eleştirmeyeceğime sen karar veremezsin. Ayrıca görünür de sadece masturbasyonla ilgili soru sormus olmam daha önce başka soru sormadığım anlamına gelmez. Sildiğim sorular da oldu. Ayrıca son 2- 3 sorumla beni cahil ve bilgisiz yapman seni ne kadar sığ bir insan olduğunu gösterir. İnsan her şeyi beğenmek zorunda değil!!! Saygısızlık yapmanın lüzümu yok beyefendi!
Merhaba,
20 Ocak - 18 Şubat arası doğan Kova burçları, hava elementi burçlarından (İkizler, Terazi, kova); sabit bir burçtur (Boğa, Aslan, Akrep, kova).
Sosyal gruplarla iç içe olmaktan keyif alan, kalabalık arkadaş grupları içinde kendini daha iyi ifade edebilen, etrafındaki insanları ve kitleleri harekete geçirmeyi seven kova burcu erkeği bilinenin aksine soğuk ve mesafeli değil sıcak kanlı ve girişkendir. Bu yüzden kendine eşlik edebilecek, yaşam enerjisi yüksek kadınlar kova burcu erkeği öncelikli olarak ilgi çekici olacaktır.
Hava elementi burçları öncelikli olarak ateş elementi burçları ile ikincil olarak kendi grupları olan hava elementi burçları ile, üçüncü olarak su element grubu, dördüncü ve son olarak da toprak element grubu burçları ile daha olay anlaşabilirler.
Bu bilgiler ışığında bir sıralama yapmak gerekirse, Kova burcu erkeğinin en uyumlu olduğu, kolay anlaşabildiği burçlar;
Kova burcu erkeğinin anlaşmasının nispeten daha zor olduğu burçlar ise;
İyi Ki Doğdunuz Kova Burçları Kova burcu ünlülerini merak ediyorsanız, yarın paylaşacağım içerik için takipte kalmayı unutmayın.Fakat unutulmamalıdır ki insanlar sadece 12 burçtan ibaret değildir. Her insanın doğum haritası parmak izi gibi farklıdır. İlişki içerisinde nasıl tutum ve davranış sergilediğimiz sadece Güneş burcumuz ile alakalı bir durum değildir. Yukarıdaki bilgiler genel-geçer bilgiler ışığında yazılmıştır.
Teşekkür ediyorum bu güzel ve faydalı yorumunuz için.
Oğlak burcu olarak en yakın arkadaşlarımın çoğunun kova olması? Ve kova burclarıyla aşırı iyi anlaşmam