Astroloji & Burçlar Kova erkeği ile hangi burç daha uyumlu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kız arkadaşim dedi kovalarla hicbir burc anlasamaz , ne alakaysa 😂 kendiyle hiçbir erkek anlasamiyor ben haric yelloz seni Güncellemeler+1 yıl Burçlar gerçek mi sizce ya 😂 Kova erkeği ile hangi burç daha uyumlu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% Aslan +1 yıl Yay burcuyum ve kova ile cok iyi anlasiyorum.💙🦋terazi ile anlasabilirsin ayrica 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tsk Yorumla
trahison Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Balık +1 yıl Çok saçma ya o şeyler bende kovayım gayet uyumlu biriyim 1 0 Yorumla
Merops Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% Kova 3 ay Astroloji & Burçlar konusunda 991 cevap paylaştı. Kovalar en çok İkizler ve Teraziyle uyum yakalar genelde rahatlıkla. 0 0 Yorumla
Atyaprakkelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 97% Oğlak +1 yıl Kovayım ve asla bağlanmam. Aşık ederim ama olmam. 0 1 Yorumla Atyaprakkelebek Oğlak +1 yıl Oğlak çok duygusal. Ölüer o benle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yengeç uyumlu 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yengec nasil oluyo Cevap sahibi +1 yıl Sence nasıl olmalı Soran +1 yıl Sadakatli Cevap sahibi +1 yıl Sadakat yengeçin göbek adıdır, sadakat arıyorsan yengecle ol Soran +1 yıl Aman boş ver ya inandirici degil Cevap sahibi +1 yıl İnandırıcı Soran +1 yıl Allah alaha Soran +1 yıl Bu yengecler marttami doguyor Cevap sahibi +1 yıl Ne martı 🤦🏻♀️ şu an olduğumuz ayda doğuyor Soran +1 yıl Haaa tamam
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kova erkeği nasıl olur? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim ben anlamiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kova değil misin de? Yorumla Soran +1 yıl Kovayimda anlamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl birisin hiç mi tanımıyosun kendini. Hani mesela ben ikizlerim bana sürekli kararsızsın değişkensin diyolar gerçektende öyleyim. Sen nasılsın duygusal misin meraklı mısın vs Yorumla Soran +1 yıl Kiskancim , hirsliyim, insanlari bir cirpida silebiliyorum Yorumla Soran +1 yıl Kendimden baska kimseye oyle onem vermem fazla Yorumla
user9873627292 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Koç +1 yıl burçlarla ilgilenen erkek etek giysin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yay burcuyum ve kova ile cok iyi anlasiyorum.💙🦋terazi ile anlasabilirsin ayrica
Tsk
Çok saçma ya o şeyler bende kovayım gayet uyumlu biriyim
Kovalar en çok İkizler ve Teraziyle uyum yakalar genelde rahatlıkla.
Kovayım ve asla bağlanmam. Aşık ederim ama olmam.
Oğlak çok duygusal. Ölüer o benle
Yengeç uyumlu
Yengec nasil oluyo
Sence nasıl olmalı
Sadakatli
Sadakat yengeçin göbek adıdır, sadakat arıyorsan yengecle ol
Aman boş ver ya inandirici degil
İnandırıcı
Allah alaha
Bu yengecler marttami doguyor
Ne martı 🤦🏻♀️ şu an olduğumuz ayda doğuyor
Haaa tamam
Kova erkeği nasıl olur?
Ne bilim ben anlamiyorum
Sen kova değil misin de?
Kovayimda anlamam
Nasıl birisin hiç mi tanımıyosun kendini. Hani mesela ben ikizlerim bana sürekli kararsızsın değişkensin diyolar gerçektende öyleyim. Sen nasılsın duygusal misin meraklı mısın vs
Kiskancim , hirsliyim, insanlari bir cirpida silebiliyorum
Kendimden baska kimseye oyle onem vermem fazla
burçlarla ilgilenen erkek etek giysin
Haklisin