Astroloji & Burçlar Burçlar hangi burçla iyi anlaşır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Burçlar hangi burçla iyi anlaşır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 98% Boğa 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 317 cevap paylaştı. Boğa akrepBoğa balık bu uyumu bizzat test ettim balık ile asla anlaşamaz akrep ile on numara 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hııımmm Yorumla
Aybukedicik111 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% Yengeç 1 yıl Ateş hava grubuyla anlaşır ama su grubuyla daha tutkuludur kendi grubunu da sadece eğlence dinamiği için yanında ister. 0 0 Yorumla
Maışmak Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% Oğlak 1 yıl Yengeç erkekleri... çocuğu olarak algılandığı için bize uygun kimse yok 0 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Boğa 1 yıl Boğayla Akrep olması gerekmiyor muydu? 😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl ben hazırlamadım resmi ki Yorumla вeyeғendi Boğa 1 yıl Biliyorum Yorumla
m UykuHuzurr0o Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% Yay 1 yıl Yengeç yay olması gerekmiyor muydu ya 😂😂 1 4 Yorumla вeyeғendi Boğa 1 yıl 🙄🙄 Yorumla m UykuHuzurr0o Yay 1 yıl Gerekmiyor 😂😂 Yorumla вeyeғendi Boğa 1 yıl Yooo tabi tabi yengeçle olması lazımdı 😏 Yorumla m UykuHuzurr0o Yay 1 yıl Dimi dimi.. Bence de : ) Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 40 Başak 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 739 cevap paylaştı. Nasıl terazi yav 🤦 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% Yay 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 539 cevap paylaştı. Boğa 0 0 Yorumla
Serenety522 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Boğa 1 yıl Bir Boğa olarak yay birisini hiç tanımdım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Boğa akrep
Boğa balık bu uyumu bizzat test ettim balık ile asla anlaşamaz akrep ile on numara
Hııımmm
Ateş hava grubuyla anlaşır ama su grubuyla daha tutkuludur kendi grubunu da sadece eğlence dinamiği için yanında ister.
Terazi bulamadım diye mu mutsuzum yalnızım yalan 😂😂😂
Yengeç erkekleri... çocuğu olarak algılandığı için bize uygun kimse yok
Boğayla Akrep olması gerekmiyor muydu? 😂
ben hazırlamadım resmi ki
Biliyorum
Yengeç yay olması gerekmiyor muydu ya 😂😂
🙄🙄
Gerekmiyor 😂😂
Yooo tabi tabi yengeçle olması lazımdı 😏
Dimi dimi.. Bence de : )
Yalan, boğalarla anlaşamam.
ben kimle ben kimle :D
yengeçmiş 69 severiz :D
Nasıl terazi yav 🤦
Hiç mantığıma gelmiyor akrep
Boğa
Bir Boğa olarak yay birisini hiç tanımdım.
Boğa ve yay yalan