Merhaba. Kova burcunu anlamak çoğu zaman zor oluyor. Ne istediklerini çok iyi bilen aşırı özgür ruhlu insanlar. Kova burçları çok çabuk sinirlenebiliyorlar, kalplerindeki yangını söndürmek kolay oluyor ama kırgınlıklarını geçirebilmek pek kolay değil, akıllarına taktıkları şeyleri kolayca unutmuyorlar. Gezmeyi ve genelde tek takılmayı severler.
Çok doğru dediniz. Ben de böyle yapıda birisiyim. Daha önce burçlara inanmıyordum ve 4-5 sene önce burcumu öğrendim. Fakat bu ara ilgimi çekti ve biraz araştırdım ve tam da beni anlattığını farkettim. Bu kadar şeyin ortak olmasının da rastlantısal olmayacağını düşündüğüm için sormak istemiştim. Yorumunuz için de çok teşekkür ederim. :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba.
Kova burcunu anlamak çoğu zaman zor oluyor. Ne istediklerini çok iyi bilen aşırı özgür ruhlu insanlar. Kova burçları çok çabuk sinirlenebiliyorlar, kalplerindeki yangını söndürmek kolay oluyor ama kırgınlıklarını geçirebilmek pek kolay değil, akıllarına taktıkları şeyleri kolayca unutmuyorlar. Gezmeyi ve genelde tek takılmayı severler.
Çok doğru dediniz. Ben de böyle yapıda birisiyim. Daha önce burçlara inanmıyordum ve 4-5 sene önce burcumu öğrendim. Fakat bu ara ilgimi çekti ve biraz araştırdım ve tam da beni anlattığını farkettim. Bu kadar şeyin ortak olmasının da rastlantısal olmayacağını düşündüğüm için sormak istemiştim. Yorumunuz için de çok teşekkür ederim. :))
Rica ederim 💙
Tam bir kovayim :) altta beni birebir anlatmış @YessiiM
Ben kova burcuyum da , yükselen nedir bilmem :D
Doğduğunuz saat ve konum ile belirleniyor. Yükselen burç hesaplama yazıp bakabilirsiniz.
Teşekkürler