Astroloji & Burçlar Eşi veya sevgilisi aslan burcu olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kadın erkek fark etmez karakterleri nasıldıriyi anlaşabiliyor musunuz?üzerler mi? Eşi veya sevgilisi aslan burcu olan var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 359 cevap paylaştı. Sevgilim aslan. En harika eş sevgili. Severse canının ötesinde tutuyor. Kaçırma derim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yaaa senin burcun ne Yorumla Neveaşıkbiri Koç +1 yıl Koç 🙄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En sevmediğim erkek burcu kadınları zeki ama erkekleri çok aptal oluyo hiç şaşmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kadınları da biraz saf s,,, alak gibi aslında Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çok iyi anlaşırdım dünyadaki tek güvendiğim oydu ama sadakat çok önemli sadık değiler gitti 0 4 Yorumla Soran +1 yıl senin burcun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl koç Yorumla Soran +1 yıl genelde koç aldatır derlerdi bir de o mu aldattı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl genelde evet koçlar tehlikeli ama öyle çok güvendirdi ki kendine ona ihanet etmektense ölürüm diyordum o ihanet eti aldatı mı bilmem ama hayatımdan giti Yorumla
Hiberdating Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% İkizler +1 yıl Düşman başına 0 1 Yorumla Soran +1 yıl senin burcun neve neden öyle dedin ki kötüler mi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eşim aslan Burcu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl senin burcun ne anlaşabiliyor musunuz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim ki akrep yani kısmen Yorumla Soran +1 yıl kısmen nasıl oluyor kız asjdnskajd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla sorunlar var biraz Yorumla Soran +1 yıl akreple ateşli bir ilişkileri oluyormuş ama anlaşamıyorlarmış ikiside baskın karaktermişdoğal sorun olması Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ateş yüksek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgilim aslan. En harika eş sevgili. Severse canının ötesinde tutuyor. Kaçırma derim.
yaaa
senin burcun ne
Koç 🙄
En sevmediğim erkek burcu kadınları zeki ama erkekleri çok aptal oluyo hiç şaşmaz
kadınları da biraz saf s,,, alak gibi aslında
çok iyi anlaşırdım dünyadaki tek güvendiğim oydu ama sadakat çok önemli sadık değiler gitti
senin burcun ne
koç
genelde koç aldatır derlerdi bir de
o mu aldattı?
genelde evet koçlar tehlikeli ama öyle çok güvendirdi ki kendine ona ihanet etmektense ölürüm diyordum o ihanet eti aldatı mı bilmem ama hayatımdan giti
Ben Aslan burcuyum :D
Düşman başına
senin burcun ne
ve neden öyle dedin ki kötüler mi
Aslan burcuyum
Olsa ne olmasa ne 😃😃
Eşim aslan Burcu
senin burcun ne
anlaşabiliyor musunuz?
Benim ki akrep yani kısmen
kısmen nasıl oluyor kız asjdnskajd
Valla sorunlar var biraz