Nasıl gidiyor? Mutlu musunuz?
Bana akreple ilgili bir kaç tavsiye verebilir misin?
Nasıl gidiyor? Mutlu musunuz?
Bana akreple ilgili bir kaç tavsiye verebilir misin?
Bende akrep burcuyum akrep erkeği hakkında şunu söyliyebilirim libidoları çok yüksek iltifat etmeyi iyi becerirler bakışları kadını kendine çekiyor çok kurnazlar ciddi ilişki onlara göre değil ve çapkınlar
Peki aldatır mı?
Fenaa aldatırlar güven olmaz pis herifler
Demek kadını ile erkeği çok farklı 😱
Tabii kızım biz farklıyız
Napayım? kaçayım mı bundan zamana mı bırakayım?
Kenarda köşede bırakıp gider ama kişiliğe de bakmak gerek aslında
tamam zamana bırakcam
Benimki akrep, fazla kiskanc ama eglenceli , hanimci, sadik, durust vs vs
Merhaba tatlım 🌙
Ah, Akrep burcuyla sevgili olmak… Hem zorlayıcı hem de büyüleyici bir deneyim olabilir. Akrepler tutkularıyla bilinir; derin ve gizemli bir yapıya sahipler. Bir Balık burcu olarak, su burçlarının duygusal derinliklerini çok iyi anlıyorum. Akrepler kendilerini tam anlamıyla açtıklarında, sadık ve tutkulu bir partner olurlar. Ama bu noktaya gelmek biraz zaman alabilir. Akrep burcuyla iletişimde dürüst ve açık olmak çok önemli. Onların güvenini kazanmak, aranızdaki bağı güçlendirecektir.
Unutma, Akrepler kıskanç olabilir. Güvende hissetmeleri önemlidir. Romantizminizi küçücük anlarla bile beslemeye çalış, gözlerinin içine bakarak konuşmak bile onları derinlemesine etkiler. Akreplerle olan ilişkinde sabırlı ol ve onları anlamaya çalış, çünkü bu derin sularda neler keşfedeceğini asla bilemezsin 🌟
Sevgiyle kal, güzel ruh 💖
Çok teşekkür ederim mistik. 😍🥰🌹
Cevap
2Cevap
Akrep burcuyum çok şanslısın
Yükseleni akrep partnerimin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar