Aşk İlişkileri Eşi veya sevgiliyle güreşen boğuşan var mı? narçiçeği000 Takip Et Xper 1 Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kim yeniyor Siz mi omu Güncellemeler+1 yıl Sorular Güncellemeler+1 yıl Güncel Eşi veya sevgiliyle güreşen boğuşan var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Canısıkılan1234 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı. Güreş genelde farklı şekilde bitiyor.o gün altta kalmak isteyen kalıyor :) güreşte kaybediyor cinsellikte kazanıyor 0 13 Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla Canısıkılan1234 +1 yıl Ben 90 Sevgilim 60 Genelde altta kalmayı seviyor. Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Anladım Yorumla Canısıkılan1234 +1 yıl Asıl sorun ne? Neyi anlamak istiyorsanız açıkça sorun Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Asıl sorum bu Yorumla Canısıkılan1234 +1 yıl Gerçekten güreş mi merakın?Cinsellik mi? Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Güreş Yorumla Canısıkılan1234 +1 yıl 😂😂😂😂Öyle olsun bakalım.Peki senin güreş nasıl oluyor?Siz kaç kilosunuz? Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Ben 183 boyunda 120 kiloyum Yorumla Canısıkılan1234 +1 yıl Oooooo :) partneriniz Yorumla narçiçeği000 +1 yıl 172 boyunda 65 kilo Yorumla Canısıkılan1234 +1 yıl Yarın kadar Çok ilginç Senle güreşmek isterdim. Sonu cinsellikle bitme şartıyla ama :) Sınırsız bir güreş 😘 Yorumla Canısıkılan1234 +1 yıl Evet 👍 cvp? Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Daha önce de hesap açıp. hesabı kapansın galiba. kocanı her seferinde güreşte yendiğin söyleyen bayansın 0 4 Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Evet o olabilirim Yorumla İlhann06 +1 yıl :) Kesin o hanımefendisin Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Evet oyum başkası da olabilir Yorumla İlhann06 +1 yıl kesinlikle o hanımefendisin. ta. ip tarmısın Yorumla
mecRemas Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bi' koyardı, eli de ağırdı; Jüpiter'e selam çakar gelirdim. 0 2 Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Dovüyormu seni Yorumla mecRemas +1 yıl Yok be, şakasına yapardı. Yorumla
spermmen31 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl ben yeniyorum hep ama şöyle iri bir kadın olsa da üstüme çıkıp eze eze boğsa beni 0 2 Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Ben kocamı eziyorum Yorumla spermmen31 +1 yıl ohh ne güzel beni de ezsene Yorumla
Tarkan24 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Hep ben tuş ediyorum bir el yetmiyor 4 5 el en az. Ndndn 0 0 Yorumla
acilikus Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl kizlar genellikle yeniyor 0 15 Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Senimi Yorumla acilikus +1 yıl evet beni Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Kaç kilosun sen Yorumla acilikus +1 yıl 70 Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Kızlar kaç kilo Yorumla acilikus +1 yıl 55-60 civari Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Nasıl yenildin Yorumla acilikus +1 yıl her defasinda yeniliyorum Yorumla acilikus +1 yıl maalesef gucum yetmiyor her defasinda boyun egmek zorunda kaliyorum zor benim icin ama secenegim yok Yorumla acilikus +1 yıl alay ediyorlar dalga geciyorlar daha da zor benim icin ama yapacak birsey yok Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Kaç tane kız yeniyor seni😂😂 Yorumla acilikus +1 yıl gecenlerde kuzenim mesela yendi ama garip de hareketleri var Yorumla acilikus +1 yıl butun kizlar yeniyor kendimi kotu hissediyorum kirlenmis gibi Yorumla acilikus +1 yıl ne oldu sustun Yorumla acilikus +1 yıl ozelden konusalim mi Yorumla
BesbeterBöcek Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben güreşiyorum ve yeniliyorum 0 4 Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Sevgilin mi yeniyor Yorumla BesbeterBöcek +1 yıl Evet Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz nasıl yeniyor Yorumla BesbeterBöcek +1 yıl Ben 195 boyundayim 90 kiloyum. Sevdicegim 176 boyunda 55 kg. Bilerek yeniliyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Merhaba nasıl bir güreş 0 15 Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Normal güreş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer paylaşımlarına göre Sen hep galip geliuorsın anlaşılan Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hım hoşuna gidiyomu onu ezmek yenmek sonu nasıl bitiyor Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Onu ezerek yalvardıyorum yalvarması çok hoşuma gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vavv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden devam edelimmi bişey sorcam istek atayımmı Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Sonra yazarsın gece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görüşürüz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan yazarım yine Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Burdamısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evt Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Burdayım yazabilirsin Yorumla narçiçeği000 +1 yıl At Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kesin sen yeniliyorsundur her seferinde :D 0 4 Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Ben yeniyorum Yorumla AykAnk06 +1 yıl O kadar aktifsin yani üsteyken :D Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Yok 183 boyunda 120 kiloyum Yorumla AykAnk06 +1 yıl Offfff tam benliksin ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim bir fiziksel gücüm olmadığı için güreşmem 0 3 Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Sevgilin yokmu 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bursalı16cocuk İstesem 10 saniyede olur Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Peki daha önce hiç güreşmedinmi Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Peki kazananın mükafatı ne olacak 0 0 Yorumla
bursalı16cocuk Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen kaç yaşındasın 0 19 Yorumla narçiçeği000 +1 yıl 43 yaşındayım Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Eşin kaç yaşında Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Siz güreşince kim yeniyor Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Ben yeniyorum Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Peki siz ne kadar oldu evleneli Yorumla narçiçeği000 +1 yıl 25 yıl Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Cocuk var mı Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Ve yatakta herşeyi yapıyor musun eşin için Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Var 2 tane yatakta eziyorum onu Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Anal oral yapıyor musun Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Anal yok Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Fakat yüzüne oturuyorum Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Anal niye yok Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Kaŕşıyım anala Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Hiç yapmadınız mı analdan Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Yapmadik Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl İsterse napcan Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Benim istediğim olur her zaman Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Döverim onu Yorumla
Hermes01 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Eski sevgilimle yapardık. Hali ile ben kazanırdım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Güreş genelde farklı şekilde bitiyor.
o gün altta kalmak isteyen kalıyor :)
güreşte kaybediyor cinsellikte kazanıyor
Kaç kilosunuz ikiniz
Ben 90
Sevgilim 60
Genelde altta kalmayı seviyor.
Anladım
Asıl sorun ne?
Neyi anlamak istiyorsanız açıkça sorun
Asıl sorum bu
Gerçekten güreş mi merakın?
Cinsellik mi?
Güreş
😂😂😂😂
Öyle olsun bakalım.
Peki senin güreş nasıl oluyor?
Siz kaç kilosunuz?
Ben 183 boyunda 120 kiloyum
Oooooo :) partneriniz
172 boyunda 65 kilo
Yarın kadar
Çok ilginç
Senle güreşmek isterdim.
Sonu cinsellikle bitme şartıyla ama :)
Sınırsız bir güreş 😘
Evet 👍 cvp?
Daha önce de hesap açıp. hesabı kapansın galiba. kocanı her seferinde güreşte yendiğin söyleyen bayansın
Evet o olabilirim
:) Kesin o hanımefendisin
Evet oyum başkası da olabilir
kesinlikle o hanımefendisin. ta. ip tarmısın
Bi' koyardı, eli de ağırdı; Jüpiter'e selam çakar gelirdim.
Dovüyormu seni
Yok be, şakasına yapardı.
ben yeniyorum hep ama şöyle iri bir kadın olsa da üstüme çıkıp eze eze boğsa beni
Ben kocamı eziyorum
ohh ne güzel beni de ezsene
Hep ben tuş ediyorum bir el yetmiyor 4 5 el en az. Ndndn
kizlar genellikle yeniyor
Senimi
evet beni
Kaç kilosun sen
70
Kızlar kaç kilo
55-60 civari
Nasıl yenildin
her defasinda yeniliyorum
maalesef gucum yetmiyor her defasinda boyun egmek zorunda kaliyorum zor benim icin ama secenegim yok
alay ediyorlar dalga geciyorlar daha da zor benim icin ama yapacak birsey yok
Kaç tane kız yeniyor seni😂😂
gecenlerde kuzenim mesela yendi ama garip de hareketleri var
butun kizlar yeniyor kendimi kotu hissediyorum kirlenmis gibi
ne oldu sustun
ozelden konusalim mi
Ben güreşiyorum ve yeniliyorum
Sevgilin mi yeniyor
Evet
Kaç kilosunuz ikiniz nasıl yeniyor
Ben 195 boyundayim 90 kiloyum. Sevdicegim 176 boyunda 55 kg. Bilerek yeniliyorum
Merhaba nasıl bir güreş
Normal güreş
Diğer paylaşımlarına göre
Sen hep galip geliuorsın anlaşılan
Evet
Hım hoşuna gidiyomu onu ezmek yenmek sonu nasıl bitiyor
Onu ezerek yalvardıyorum yalvarması çok hoşuma gidiyor
Vavv
Özelden devam edelimmi bişey sorcam istek atayımmı
Sonra yazarsın gece
Olur
Görüşürüz