Astroloji & Burçlar Burcuna göre hangi mesleksin? BirYareAdımAdım Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Görselde burçlara birer meslek verilmiştir! Acaba sen burcuna gore ayni mesleği icra ediyormusun? Burcuna göre hangi mesleksin? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
aybukemsen Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% Yay +1 yıl Yay fotoğrafci demiş ama resim çekmekten ve çektirmekten hiç hoşlanmam 2 0 Yorumla
kizlaryardimedin01 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% Terazi +1 yıl hakim çıktı yükselenim polismiş yükselenim sayılsın mııı 1 0 Yorumla
SonicBombFix Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 77% Kova +1 yıl Wow bilim insanımıyım şimdi ben :D halbuki basit bir halıcıyım asdasd 1 8 Yorumla SonicBombFix Kova +1 yıl @Aquariuswoman ne yapıyorsun yazar arkadaşım :D Yorumla Aquariuswoman Kova +1 yıl Yazı yazıyorum fjfjfb sen napıyorsun cınımm Yorumla SonicBombFix Kova +1 yıl @Aquariuswoman kuantum evrenine inmeye çalışıyorum yeni alanlar keşfedeceğim asdasd Yorumla Aquariuswoman Kova +1 yıl İlgi alanım fjdjd Yorumla SonicBombFix Kova +1 yıl @Aquariuswoman şöyle paylaştıralım ben keşfedeyim sen yazıya dök nasıl fikir? asdasd Yorumla Aquariuswoman Kova +1 yıl Ben üşenirim onuda sen yap djdbdb Yorumla SonicBombFix Kova +1 yıl @Aquariuswoman :D canın sağolsun yazarlığı da ben yapayım sende motive edersin Yorumla Aquariuswoman Kova +1 yıl Tımım fjdhd Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% Boğa +1 yıl polis mişim vay be bence benlik degıl ama guzel meslek 1 0 Yorumla
biegrace Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% Balık +1 yıl bilim insanı demiş ama yok ya. benden sanatçı olurdu. şu an teknik olarak çalışmıyorum. 1 0 Yorumla
Turkerceni2 Takip Et Yoda Yaş: 43 Aslan +1 yıl Ben hangi ülkenin zenginiymişim çabuk söylesinler :) 1 0 Yorumla
nesliAs Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Aslan +1 yıl Teraziyi ne zaman görsem yanında ya adalet ya hakim görüyorum sanırım hukuk okuyacağım bana da yakışır 🤣 1 0 Yorumla
rukenhelinss_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Kova +1 yıl Tıp okuyan bir oğlak burcuyum doğruymuş😂 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Aşçı.. 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 453 cevap paylaştı. Doktor 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç : Patron 8) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yay fotoğrafci demiş ama resim çekmekten ve çektirmekten hiç hoşlanmam
hakim çıktı yükselenim polismiş yükselenim sayılsın mııı
Wow bilim insanımıyım şimdi ben :D halbuki basit bir halıcıyım asdasd
@Aquariuswoman ne yapıyorsun yazar arkadaşım :D
Yazı yazıyorum fjfjfb sen napıyorsun cınımm
@Aquariuswoman kuantum evrenine inmeye çalışıyorum yeni alanlar keşfedeceğim asdasd
İlgi alanım fjdjd
@Aquariuswoman şöyle paylaştıralım ben keşfedeyim sen yazıya dök nasıl fikir? asdasd
Ben üşenirim onuda sen yap djdbdb
@Aquariuswoman :D canın sağolsun yazarlığı da ben yapayım sende motive edersin
Tımım fjdhd
polis mişim vay be bence benlik degıl ama guzel meslek
bilim insanı demiş ama yok ya. benden sanatçı olurdu. şu an teknik olarak çalışmıyorum.
Ben hangi ülkenin zenginiymişim çabuk söylesinler :)
Teraziyi ne zaman görsem yanında ya adalet ya hakim görüyorum sanırım hukuk okuyacağım bana da yakışır 🤣
Yazar tipi hiç yok makesef
valla bravo doğru bence
Benden aşçı olursa ülke yanar.
koç yakın geldi sadece..
Doktor
Tıp okuyan bir oğlak burcuyum doğruymuş😂
Bilim insani
Aşçı..
Polis
Polis
Fotoğrafçı
Yengeç eczacı 🙄🙏