Kişilik & Karakter Burcunuza göre hangi mesleksiniz? Serce1 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Benim doktor çıktı benden güzel doktor olurmuydu acaba 🤷😀 Burcunuza göre hangi mesleksiniz? Cevapla Meslek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Cjdldkldkd Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Akrep polis. Evet akademiyi bitirdim ama polis olmadım onun yerine ticarete atıldım. Iyiki de atılmışım. 2 16 Yorumla xZEHİRx +1 yıl Yükselenin ne Yorumla Cjdldkldkd +1 yıl @xZEHİRx yükselenim de akrep Yorumla xZEHİRx +1 yıl Anladim teşekkürler Yorumla Cjdldkldkd +1 yıl @xZEHİRx neden merak ettiniz? Yorumla xZEHİRx +1 yıl Meraklı bir insanim Yorumla Cjdldkldkd +1 yıl @xZEHİRx ahahaha anladım. Rica ederim Yorumla xZEHİRx +1 yıl Takip ettiğin bir kisi flortün falan mı? Yorumla Cjdldkldkd +1 yıl @xZEHİRx hayır değil reel hayatta da tanıdığım arkadaşım sadece. Yorumla xZEHİRx +1 yıl Kız mı? Yorumla Cjdldkldkd +1 yıl @xZEHİRx evet kız Yorumla xZEHİRx +1 yıl Anladım. Onun burcu ne Yorumla Cjdldkldkd +1 yıl @xZEHİRx onun burcunu bilmiyorum o kadar iyi tanımıyorum😀 Yorumla xZEHİRx +1 yıl Anladım. Çok soru sordum. Tesekkürler cvpların için😄 Yorumla Cjdldkldkd +1 yıl @xZEHİRx rica ederim ne demek😀 Yorumla xZEHİRx +1 yıl Yanlıs anlamazsan bana dmden yazarmisın Yorumla Cjdldkldkd +1 yıl @xZEHİRx mesaj kutunuz kapalı ams Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Benden polis olmazdı yaa :-D Çok sert olurdum ben kesin. Amirlerimden ceza yerdim, vatandaş sürekli şikayet ederdi. 1 0 Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı. Yazar. kucukken hocalarının takdirini kazanan hikayeler yazıyordum. hatta gizli gizli şiirler de yazardım. ama artık duygu kalmadı o işler de bitti 1 0 Yorumla
mranonim123 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl benimki polis çıktı ama benim polilik ile uzktan yakından alakam ve ilgim yok 1 0 Yorumla
CreepyCreepy Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl Ülkenin zenginimisim, vay anasini! Calismama gerek yok o zaman. 1 0 Yorumla
Eternal_Creed Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Merhaba.Hiç burcuma göre Eczacıyım ama maalesef değilim. :) 1 0 Yorumla
Daddy40 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Harika yemek yaparım ama yöneticiyim. Acaba neyim 😂 1 0 Yorumla
_Jante_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşçı diyorda yaparken yemekten ortaya bir ürün çıkmayabilir. 1 0 Yorumla
Sevlsrc Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Ülkenin zengini değilim ama dururum çok iyi çok şükür 1 2 Yorumla Sevlsrc +1 yıl Aslan ve oğlak anlaşıyor mu Yorumla Sevlsrc +1 yıl Birşey fark ettim Neden benim yorumlarıma cevap vermiyorsun Yorumla
memesever Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Allahım nasıl güzellikler yaratıyorsun maşallah 🧿 çok güzelsin 1 0 Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Eczacıymışım ona yakın bi meslekteyiz ama az çok dkfkkxmc 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Yazarlıkta para yok ben yazarlığı sevmedim ceo olurum 😂 1 0 Yorumla
neoluyoranlamadım Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşçı beni tam anlamıyla anlatıyor şu an da çok güzel yemek yapabiliyirum demk ki ruhumda varmış 🙃 1 0 Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Ama ben müzisyenim yazar olamam😄 1 3 Yorumla Serce1 +1 yıl Olsun bebeğim sende nota yazarsın artık 😀 Yorumla Asipizzaolalım +1 yıl Hiç denemedim burda yazıyorsa vardır bi bildiği 😅 Yorumla Serce1 +1 yıl Beste yazarlığı da bir meslek neticede 😀 Yorumla
mokokoocomolokkoo Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kovaya bilim insanı yazılmış doğru bilim için çalışıyorum 1 0 Yorumla
Zeymel52 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Polis ama değilim okuyom ben abı istediğim mesleğin ilk harfi tutmuş bu da bir başarı 😅👍 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Burcum bile polis olmamı söylemiş ah baba ah 2 0 Yorumla
manofmansch Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl bilim insanı, aslında yakın bir işim var ona :) sizden doktor olurmuş branş olarakta dermatolog veya dahiliye :) @serce1 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 679 cevap paylaştı. Bilim insani dogru olabilir bilimi severim 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. aşçıymış :)) 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. ÖğretmenGüzel olurdu aslında. 1 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Bilim adamı mı hemen meslek değiştiriyorum 😅 1 1 Yorumla Baydesignerrr +1 yıl Ayrıca aşırı sexy bir doktor olurdun 😅😅 Yorumla
BurayaYazzz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl yazar mı ne yazacam lan ben batan hayatımı mı :D 1 0 Yorumla
SonbaharSarısı Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl şu an fakiri olabilirim ne zengini 😂 1 0 Yorumla
azbuzdeğilçokbuz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl doktor değilsin ama hastan çok gibi ehuehuhe 1 0 Yorumla
Pianist96 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim 3 Ağustos, galiba aslan. :) 1 1 Yorumla Pianist96 +1 yıl Ben ülkenin zengini çıktım. İnanamıyorum. 😅 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doktor mu? Pff, çok banel... 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Doktor. Gerçi bir nevi doktor da sayılırım 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aşçı olmaz benden yerim la bütün yemeği😂 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Öğretmen imişim ve doğru bilmiş djdjd 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kesinlikle anestezi uzmanı olurdunuz 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Patron ve bu doğru 😃 1 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. iyi yiyiciyimdir ama yemek yapamıyorum 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yazar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Akrep polis. Evet akademiyi bitirdim ama polis olmadım onun yerine ticarete atıldım. Iyiki de atılmışım.
Yükselenin ne
@xZEHİRx yükselenim de akrep
Anladim teşekkürler
@xZEHİRx neden merak ettiniz?
Meraklı bir insanim
@xZEHİRx ahahaha anladım. Rica ederim
Takip ettiğin bir kisi flortün falan mı?
@xZEHİRx hayır değil reel hayatta da tanıdığım arkadaşım sadece.
Kız mı?
@xZEHİRx evet kız
Anladım. Onun burcu ne
@xZEHİRx onun burcunu bilmiyorum o kadar iyi tanımıyorum😀
Anladım. Çok soru sordum. Tesekkürler cvpların için😄
@xZEHİRx rica ederim ne demek😀
Yanlıs anlamazsan bana dmden yazarmisın
@xZEHİRx mesaj kutunuz kapalı ams
Benden polis olmazdı yaa :-D Çok sert olurdum ben kesin. Amirlerimden ceza yerdim, vatandaş sürekli şikayet ederdi.
Yazar. kucukken hocalarının takdirini kazanan hikayeler yazıyordum. hatta gizli gizli şiirler de yazardım. ama artık duygu kalmadı o işler de bitti
benimki polis çıktı ama benim polilik ile uzktan yakından alakam ve ilgim yok
Ülkenin zenginimisim, vay anasini! Calismama gerek yok o zaman.
Merhaba.
Hiç burcuma göre Eczacıyım ama maalesef değilim. :)
Harika yemek yaparım ama yöneticiyim. Acaba neyim 😂
Aşçı diyorda yaparken yemekten ortaya bir ürün çıkmayabilir.
Ülkenin zengini
değilim ama
dururum çok iyi çok şükür
Aslan ve oğlak anlaşıyor mu
Birşey fark ettim
Neden benim yorumlarıma cevap vermiyorsun
Allahım nasıl güzellikler yaratıyorsun maşallah 🧿 çok güzelsin
Eczacıymışım ona yakın bi meslekteyiz ama az çok dkfkkxmc
Çok yakın çıktı.
Sizden çıtır bı doktor olurmuş.
Yazarlıkta para yok ben yazarlığı sevmedim ceo olurum 😂
Bilim insanıymış peh. Benden zar zor gemide Çarkçı oldu.
Aşçı beni tam anlamıyla anlatıyor şu an da çok güzel yemek yapabiliyirum demk ki ruhumda varmış 🙃
Ama ben müzisyenim yazar olamam😄
Olsun bebeğim sende nota yazarsın artık 😀
Hiç denemedim burda yazıyorsa vardır bi bildiği 😅
Beste yazarlığı da bir meslek neticede 😀
Kovaya bilim insanı yazılmış doğru bilim için çalışıyorum
Polis ama değilim okuyom ben abı istediğim mesleğin ilk harfi tutmuş bu da bir başarı 😅👍
Ülkenin zengini sevdim bunu djhxus
Burcum bile polis olmamı söylemiş ah baba ah
Ülkenin zengini imiş.
bilim insanı, aslında yakın bir işim var ona :) sizden doktor olurmuş branş olarakta dermatolog veya dahiliye :) @serce1
Eczacı😁😁iki sene çalıştım😁
Bilim insani dogru olabilir bilimi severim
Ülkenin zengini, gönlüm zengin heralde
aşçıymış :))
Terazi :)
Öğretmen
Güzel olurdu aslında.
Bilim adamı mı hemen meslek değiştiriyorum 😅
Ayrıca aşırı sexy bir doktor olurdun 😅😅
yazar mı ne yazacam lan ben batan hayatımı mı :D
Aşçı mı 🤦🏼♂️🤦🏼♂️
şu an fakiri olabilirim ne zengini 😂